Gitarist zoekt Band in Utrecht

52 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Utrecht"

Joo, Ik ben Mike en ik ben een 20 jarige gitarist. Ik luister/speel voornamelijk metal en rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld Metallica, Megadeth en Boston. Ik zou het leuk vinden om met iemand wekelijks of om de week gitaar mee te spelen, zodat ik een betere muzikant kan worden. In de... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Harmelen (Utrecht). Geplaatst door gebruiker mike1 op 05-04-2024, 35 keer bekeken.

bluesrock gitarist met de nodige jaren ervaring...ik ben al wat ouder van bouwjaar 1952 maar bepaald geen ouwe lul..,. ik ben op zoek naar een bluesband muzikanten die graag wil spelen...lekker alle kroegen langs en dampende blues spelen of waar dan ook... fun is een belangrijke... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Nieuwegein e.o. (Utrecht). Geplaatst door gebruiker renske91 op 04-04-2024, 28 keer bekeken.

Progressive Rock gitarist zoekt aansluiting bij bestaande band of wellicht samen met muzikale enthousiastelingen een nieuwe band oprichten. Ik houd van melodische en harmonische partijen, uitdagende akkoord-progressies en vind het leuk om eigen muziek te schrijven. Qua stijl: Denk aan Porcupine... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker jjdjong op 28-03-2024, 57 keer bekeken.

Ik ben een jochie van 17 uit Utrecht, en ik speel gitaar, basgitaar, toetsen en drums, en als t nodig is zing ik ook. Gitaar vind ik t vetst om te spelen, t liefst (indie) rock en punk achtig gedoe. Ik neem zelf muziek op, en ik schrijf ook wel eens nummers en zo, maar wil graag ook ff met anderen... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker aidslip op 26-03-2024, 40 keer bekeken.

Ervaren gitarist uit Utrecht zoekt christelijke band op niveau. Bekend met spelen in diverse stijlen (blues, rock en symfonische rock, jazzy). Ervaren op podia met elektrische en akoestische gitaren. 65 jaar jong en nog even enthousiast en gemotiveerd als een dertiger! Muziek maken is mijn leven.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Detremain op 16-03-2024, 45 keer bekeken.

Hoi, Mijn naam is Luc (28), speel zo'n 3.5jaar gitaar en woon sinds kort in Utrecht. Ik ben op zoek naar mensen om samen mee te jammen en eventueel een bandje mee te beginnen. Ik zit zelf te denken aan 1x per twee weken te repeteren. Mijn favoriete stijl is blues/rock. Het lijkt me gaaf om... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker LuchtGitaar op 09-02-2024, 94 keer bekeken.