Gitarist zoekt Band in Groningen

17 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Groningen"

Hey! Ik wil graag mijn eigen band (The Verdins) oprichten, ik zoek bandleden rond de 30jaar en uit de omgeving Groningen. Ik zoek een bassist en drummer, later misschien nog een zanger. Ik wil graag met band mijn eigen instrumentale nummers uitwerken en sta open voor nieuwe ideeën. Het genre is... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Jesper op 30-03-2024, 34 keer bekeken.

Hoi! Deze gitarist (34 jaar) zoekt een band (omgeving Groningen) met gezelligheid of wil er een oprichten! (bassist, drummer, solo-gitarist + Jeroen + nog wat leuks?) Ik speel nu zo'n 20 jaar gitaar en ben er de laatste jaren meer bij aan het zingen. Afgelopen jaar heb ik een piano in huis gehaald... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Winsum (Groningen). Geplaatst door gebruiker jer0mme op 11-03-2024, 58 keer bekeken.

Mijn naam is Bas Blondeau en ik ben 26 jaar. Ik ben een gitarist en tevens bassist uit Groningen die inmiddels veel (concept-)nummers heeft geschreven en dit verder wil uitwerken door een volwaardige band op te richten of tot toe te treden. Hiervoor zoek ik in eerste instantie een zanger, drummer,... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Bas Blondeau op 18-02-2024, 58 keer bekeken.

Hey ik ben Rosa 18 jaar oud. Ik speel nu iets meer dan een jaar elektrische gitaar. Het lijkt mij heel leuk om in een bandje te gaan om meer ervaring te krijgen met spelen. Ik luister vooral veel naar rock en Indie. Denk aan Pink Floyd, Radiohead, the Beatles. Ik woon in omgeving Groningen. Lijkt... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Stad Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Rosa25 op 08-11-2023, 183 keer bekeken.

Ik zoek muzikanten en/of een zanger(es) om kwalitatief goede muziek te maken. Niet alleen in de oefenruimte maar ook op een podium en evt de studio. Geen egotrip maar jouw stem en/of de band beter laten klinken. Ik heb redelijk wat ervaring met rock/soul/funk/blues/surf bandjes en het begeleiden... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker RicoB op 06-11-2023, 234 keer bekeken.

Hey! ik ben Damian ik ben 16 jaar en speel zo'n drie jaar gitaar en basgitaar. Ik speel voornamelijk lead maar ik kan ook rythmisch qua gitaar mijn inspiraties komen uit onder andere: James Hetfield, Dimebad Darrell, Mick Mars, Dave Murray, Zakk Wylde, Dave Mustaine en Kirk Hammett. tevens schrijf... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Muntendam (Groningen). Geplaatst door gebruiker Damian16w op 09-08-2023, 85 keer bekeken.

De titel zegt het al. Ik ben gitarist, 36 jaar, en wil graag meer gitaar spelen en dit samen met andere doen. Lekker eens per week/twee weken keihard metal maken omdat het leuk is. Geen serieuze ambities en vooral op zoek naar een groep mensen waarmee ik met plezier vette metal nummers kan spelen.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker PimR op 18-07-2023, 234 keer bekeken.