Gitaristen Gezocht

598 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht"

Ben jij een drummer, bassist of een leadgitarist die houdt van blues en rock (en funk?)? Wil je meedoen aan een nieuw avontuur met een zanger/slaggitarist (dat ben ik, Ruud) en een bassist/lead gitarist (dat is Wim)? Wij zoeken naast een drummer ook nog een bassist of leadgitarist (Wim pakt de rol... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Ruud van der Vlies op 26-02-2024, 31 keer bekeken.

Hallo, ben jij die gitarist die graag de muziek uit de jaren 60 - 70 - 80 speelt? Dan zou het fijn zijn dat je onze band komt versterken. Onze bezetting is drummer/zang, toetsenist en bassist/zang. We zijn allemaal ervaren muzikanten. Onze leeftijd is 60+. We spelen covers van diverse bands o.a.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Sjerry op 26-02-2024, 28 keer bekeken.

Slaggitarist(65+) zoekt een band waarin leuke muziekmaken met elkaar hoog in het vaandel staat. Oude Rock van de jaren 70 tot heden. Ben al enige tijd zonder band graag jullie reactie. Ook een nieuw op berichten band is ook welkom Natuurlijk in bezit van eigen spullen Omgeving... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker 70Peter op 26-02-2024, 34 keer bekeken.

Sinds 1990 in meerdere bands gespeeld, ooit gestart met een standaard mainstream coverband en uiteindelijk meer richting soul en luisterliedjes. De laatste 15 jaar tientallen optredens gedaan als akoestisch collectief met 2 man, fraaie liedjes vanuit een eigen arrangement gespeeld met gitaar, zang... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Niek op 26-02-2024, 33 keer bekeken.

Wil jij een keertje op treden voor een grote publiek op de Dag van de Muziek in Den Helder? Mijn band bezit nu een bassist en een gitarist/toetsenist. Wij zoeken nog een passievolle toetsenist of gitarist die graag mee zou willen doen met de Dag van de Muziek op 25 mei! We zullen 2 á 3 liedjes van... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Den Helder (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Nickolas op 26-02-2024, 21 keer bekeken.

Van licht klassiek tot pop, rock, funk en swing! Orkest Leo pakt het met veel plezier op en om deze muziekstijlen optimaal uit te kunnen voeren zijn we op zoek naar een enthousiaste basgitarist en gitarist. Een beetje noten kunnen lezen is een pré, maar we worden vooral blij van jouw ervaring.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Hilversum (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker avandenhoven op 25-02-2024, 43 keer bekeken.

Hoi, ik ben kiek (17, bijna 18). Ik schrijf zelf liedjes, maar speel geen instrumenten. Ik zou graag mensen hebben om muziek mee te maken! (zelf schrijven en/of covers) Het maakt mij niet uit wat voor instrument je speelt, als we maar samen muziek kunnen maken!! Ik hoor graag als je interesse hebt!... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Omgeving rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker K.iiek op 25-02-2024, 38 keer bekeken.

Hee hoi, ik ben Rolinka, zangeres, 49 lentes jong, en op zoek naar een gitarist of toetsenist om samen een muzikaal duo te vormen. Zing al m’n hele leven, in verschillende settings, maar pas 15 jaar geleden ben ik mijn droom gaan waar maken: zingen in een popband. Door allerlei omstandigheden... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Birdie op 25-02-2024, 50 keer bekeken.

We zoeken een extra gitarist voor onze beginnende band The Funky Covers. We maken muziek a la Scary Pockets en willen af en toe optreden (hebben er al 2 staan) maar vooral gewoon relaxed maar wel serieus muziek maken. We zijn mannen (40+/50+) die allemaal in bands hebben gespeeld en het voor de fun... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Martijn101 op 24-02-2024, 74 keer bekeken.