Gitaristen Gezocht


600 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht"

Hey! Wij zijn op zoek naar een gevorderde gitarist voor onze band. Momenteel zijn we met z’n vieren: zangeres, gitarist, bassist en drummer, allen in de leeftijd 25-40. We spelen indie/pop/rock/soul covers en zoeken iemand om onze sound te verbreden. Doel is om na een tijdje eigen werk te gaan... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker David op 25-03-2023, 27 keer bekeken.

Hey! Ik ben een gitarist van 25 jaar die het weer eens leuk lijkt om een nieuwe band op te richten. Het lijkt me tof om iets in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz te gaan spelen. Ik speel inmiddels al een aantal jaar gitaar en heb ook in die tijd in een ander bandje... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Hengelo (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Anique op 25-03-2023, 22 keer bekeken.

Wij zijn een pop/rock band op zoek naar een Gitarist /met zang repeteren in Dinther en hebben een gevarieerd repertoire van jaren 70/80 tot heden van U2 tot Blof en Golden Earing tot Kensington. Lekker muziek maken op goed niveau in een leuke... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Schijndel (Brabant). Geplaatst door gebruiker cvheertum op 22-03-2023, 74 keer bekeken.

Goeiedag, ik ben Kevin 22 jaar, woonachtig te valthermond. Ik speel al vanaf m'n 12e gitaar en wil nu graag een bandje zoeken om mee te jammen en op te treden en podia ervaring op te doen. Mijn muziek genre is rock en roll. Voornamelijk boerenrock ( Mooi Wark, Normaal, Jovink, Bokkers, Kobus en de... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Valthermond (Drenthe). Geplaatst door gebruiker kevin2052 op 22-03-2023, 46 keer bekeken.

Wij zijn gevorderde 55+ muzikanten uit omgeving Rotterdam (drummer, bassist en leadzangeres) met een voorkeur om muziek uit de jaren 70/80 te spelen. Wij zoeken een lead gitarist en een toetsenist om samen in een band muziek te maken. Als je van gezelligheid houd, een team speler ben, goede muziek... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Approachband op 22-03-2023, 71 keer bekeken.

Mijn naam is Louis (toetsenist) ik ga een nieuwe band opzetten en zoek een solo gitarist en bassist plus een drummer en indien mogelijk ook een zangeres. Oefenen in Rhoon MCA genre indo rock, elvis ,shadows, Raggy. En ook inbreng van andere nummers. Tot spoedig... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rhoon (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Spike2012 op 22-03-2023, 75 keer bekeken.