Gitaristen Gezocht

564 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht"

Hi! Ik ben zangeres in een goedlopende coverband, waar wij spelen wat het publiek wilt horen. Energie is voor ons belangrijk! Zowel een goede energie in het samenwerken, als in een energiek optreden neer zetten. We spelen op luxe bedrijfsfeestje en andere partijen. De huidige gitarist gaat zich op... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Moniqueb op 20-09-2023, 69 keer bekeken.

Hoi. Wij zijn RootZ en komen uit de Kempen. We bestaan sinds 2006 en treden regelmatig op. De band bestaat uit 4 personen en wij zijn op zoek naar een solo-gitarist. Wij spelen covers uit de jaren 60 tot nu en onze leeftijden liggen tussen de 61 en 68 jaar. Wij repeteren elke week in onze eigen... Lees meer »

Gitarist Gezocht in De Kempen (Brabant). Geplaatst door gebruiker henri61@ziggo.nl op 20-09-2023, 53 keer bekeken.

Ben jij een gepassioneerde gitarist(e) op zoek naar een kans om je talent te laten zien? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Onze band is namelijk op zoek naar een gemotiveerde gitarist(e) om ons geluid compleet te maken. We zijn een energieke groep tussen de 20 en 35 jaar met diverse invloeden,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Den Helder (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker HighT op 20-09-2023, 32 keer bekeken.

Onze ervaren band is op zoek naar een sologitarist. Het doel is alleen nog muziek te maken zonder optredens dus echt voor de hobby. Wij hebben een eigen repetitieruimte met installatie. De repetitie worden alleen gepland als allen beschikbaar zijn. Tel. 0652764470... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker pjwm.van.amelsfoort@home.nl op 19-09-2023, 61 keer bekeken.

???? OPROEP: Gitarist Gezocht voor Death Metal Band GUTSLASHER ???? Ben jij klaar om de metalwereld te verpletteren met je gitaarskills? GUTSLASHER, een brute death metal band, is op zoek naar een meedogenloze gitarist om onze line-up te versterken! ???? Wat we zoeken: - Ervaring in het spelen van... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker BramGutslasher op 19-09-2023, 20 keer bekeken.

Best bekeken in "Gitarist Gezocht"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!