Gitaristen Gezocht


596 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht"

Mijn naam is Louis (toetsenist) ik ga een nieuwe band opzetten en zoek een solo gitarist en bassist plus een drummer en indien mogelijk ook een zangeres. Oefenen in Rhoon MCA genre indo rock, elvis ,shadows, Raggy. En ook inbreng van andere nummers. Tot spoedig... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rhoon (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Spike2012 op 22-03-2023, 28 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Tim en ben bezig om muzikanten te verzamelen om Nederlandse garage rock/blues rock te maken onder de naam Karaktermoord. Ik wil de muziek maken van een kapotte geest. De tonen van verslaving, mentaal leed en verlies. Maar ook van de bevrijding daarvan. Ik zing zelf en heb de teksten... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Karaktermoord op 21-03-2023, 64 keer bekeken.

Hoi muzikanten, wij zijn Casper en Dawa en zijn 18 jaar oud. Wij zouden het erg leuk vinden om een bandje te starten en daarvoor zoeken wij nog een zanger, gitarist en toetsenist. Wij repeteren op vrijdag. De nummers die wij als mogelijkheden zien om te gaan spelen staan in de spotify lijst via de... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker ICasperI op 20-03-2023, 60 keer bekeken.

Hierbij bied ik ukelele en of gitaarles aan in Veldhoven. Iedereen kan het leren Leeftijd onbelangrijk Weinig theorie Individueel les Basisakkoorden Slagritmes/Tokkelen En je betaald per les van 30 min Kosten, 15- Bij interesse kunt u mailen naar: Easy2PlayMusic@outlook.com... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Veldhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Easy2PlayMusic op 18-03-2023, 32 keer bekeken.

Hi, wij zijn Maud en Rosa en wij willen graag een bandje starten. We spelen drums en gitaar. We spelen iets meer dat een jaartje en klaar voor om in een bandje te gaan. Door een bandje te starten willen we meer leren. We hopen daarbij ook een paar leuke vrienden bij te krijgen. We luisten... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Rosa25 op 18-03-2023, 48 keer bekeken.