Gitaristen Gezocht in Groningen

14 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Groningen"

Wij zangeres, toetseniste, drummer en bassist zoeken een gitarist/e. Zijn de restanten van een pop/soul/amy bandje. Spelen met het idee een doorstart te maken maar ontberen een gitarist/e. Over te spelen repertoire moet nog overeenstemming worden bereikt maar kun je in meebeslissen als je zou... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Adorp (Groningen). Geplaatst door gebruiker RobBass op 19-02-2024, 70 keer bekeken.

Wij zijn een opstartende jaren 50 Band bestaande uit drummer en gitarist en we zijn op zoek naar een Bassist, gitarist(solo kan spelen) en een toetsenist die het leukst vind en die de capaciteiten heeft het door ons samen gestelde repertoire te spelen en het zou mooi wezen als je ook de 2de of 3de... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Harkstede (Groningen). Geplaatst door gebruiker Surfmusic op 26-12-2023, 183 keer bekeken.

Ik zoek een gitarist die het leuk vind om het bekende jazz werk te spelen. All of me, fl;y me to the moon etc. Ik speel sax en in het verleden had ik een gitarist en we traden af en toe op. Soms aangevuld metb een zangeres. het is dus fijn als je slag wil spelen. Ik heb eventueel een rep ruimte... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Everhard op 07-12-2023, 114 keer bekeken.

Wij zijn een enthousiaste band met eigen werk, een eigen oefenruimte en momenteel in de opname fase zitten. Onze oude gitarist is wegens een verhuizing niet genoeg beschikbaar, dus zijn wij op zoek naar een nieuwe gitarist. Wij beschouwen dit project als een serieus project waarin wij wekelijks... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker MilanKalaba op 25-10-2023, 278 keer bekeken.

Hey! ben jij een gitarist die een metal band zoekt? zoek nu niet verder! Wij zijn Neonwar! Een combi metal band die verschillende metal genre's speelt. Van trash naar Nu, van Metallica naar System Of A Down. Wij zijn een anonieme band dat betekend dat je muziek maakt en alleen de band weet wie je... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Veendam (Groningen). Geplaatst door gebruiker neonwar op 04-09-2023, 210 keer bekeken.

WIE TF ZIJN WIJ BOYS CLUB is een startende band die opereert zonder hokjes. We proberen van vele genres dingen te verwerken. Van Black-Metal tot Jazz. Maar uiteindelijk zijn we grotendeels een Post-Punk band. We bestaan uit een zanger/gitarist, drummer, bassist en pianist op synths. We proberen een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Letrac op 25-10-2022, 301 keer bekeken.

Mijn naam is Marga van Dijken en speel accordeon bij de Zeemansvrouwen Zuidbroek. Het koor bestaat uit 35 leden. We zingen Nederlands, Duits, Engels, soms driestemmig. Wij zoeken dringend een gitarist/bassist. We repeteren op maandagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur in de Broeckhof te Zuidbroek. U... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zuidbroek (Groningen). Geplaatst door gebruiker Mar. op 12-10-2022, 136 keer bekeken.