Gitaristen Gezocht in Groningen

14 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Groningen"

Funk, pop, rock, eigen werk Hi!

 Wij zijn een band (inthepark) uit omgeving Groningen (gem. leeftijd 25), met invloeden uit funk, pop en rock. 

 We zoeken een zanger(es) en gitarist om ons te versterken terwijl we ons eigen werk spelen & opnemen :) 

We hebben onze... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker MilanKalaba op 02-04-2024, 40 keer bekeken.

Wij,Titia (zang) en Freek (gitaar/mondharmonica) van Pride & Joy zoeken een nieuwe akoestische GITARIST om onze trio weer compleet te maken. Wij spelen pop/rock/country/americana covers. Wat we maar leuk vinden, dus zeer gevarieerd. Bijv. titels als: Sound of the screaming day, So long, Should I... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Uithuizermeeden (Groningen). Geplaatst door gebruiker Door71 op 12-03-2024, 67 keer bekeken.

Hoi, Ik ben een vrouw van 61 jaar en zoek een leeftijdgenote om muziek mee te maken. Folk/country e.d. Ik speel zelf sinds mijn jongste jeugd blok/alt/ dwarsfluit, (en tin whistle) en wat gitaar en keyboard/piano, en zing. Ben ook in het bezit van een banjo (bluegrass). Het lijkt me leuk eens wat... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Bourtange (Groningen). Geplaatst door gebruiker Joels op 10-03-2024, 40 keer bekeken.

Wij zijn Joseph's Garden, vooralsnog. Een stuwende Harde Rock Band met Metal-invloeden. Wij zoeken een geroutineerde leadgitarist die in staat is om onze nummers te omlijsten met solo's, lickjes, riffjes en signatuur. Wij bestaan al een tijdje, af en aan, en sinds kort is onze leadgitarist op... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Hoogezand (Groningen). Geplaatst door gebruiker Hans Cornelisse op 09-03-2024, 142 keer bekeken.

Wij zijn een opstartende jaren 50 Band bestaande uit drummer en gitarist en we zijn op zoek naar een Bassist, gitarist(solo kan spelen) en een toetsenist die het leukst vind en die de capaciteiten heeft het door ons samen gestelde repertoire te spelen en het zou mooi wezen als je ook de 2de of 3de... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Harkstede (Groningen). Geplaatst door gebruiker Surfmusic op 26-12-2023, 231 keer bekeken.

Hey! ben jij een gitarist die een metal band zoekt? zoek nu niet verder! Wij zijn Neonwar! Een combi metal band die verschillende metal genre's speelt. Van trash naar Nu, van Metallica naar System Of A Down. Wij zijn een anonieme band dat betekend dat je muziek maakt en alleen de band weet wie je... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Veendam (Groningen). Geplaatst door gebruiker neonwar op 04-09-2023, 227 keer bekeken.

WIE TF ZIJN WIJ BOYS CLUB is een startende band die opereert zonder hokjes. We proberen van vele genres dingen te verwerken. Van Black-Metal tot Jazz. Maar uiteindelijk zijn we grotendeels een Post-Punk band. We bestaan uit een zanger/gitarist, drummer, bassist en pianist op synths. We proberen een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Letrac op 25-10-2022, 309 keer bekeken.