Gitaristen Gezocht in Apeldoorn

11 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Apeldoorn"

Ervaren bassist, drummer, toetsenist en zangeres zoeken een slag/sologitarist voor het oprichten van een nieuwe coverband. De muziekstijl is soulmuziek, goede pop, disco zoals bijvoorbeeld Somebody Else’s Guy van Jocelyn Brown, Chic, Sister Sledge, of Simply Red, maar ook ballads. Doel is om... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Eric Steinebach op 02-06-2024, 137 keer bekeken.

Ervaren bassist, drummer, toetsenist en zangeres zoeken een slag/sologitarist voor het oprichten van een nieuwe coverband. De muziekstijl is soulmuziek, goede pop, disco zoals bijvoorbeeld Somebody Else’s Guy van Jocelyn Brown, Chic, Sister Sledge, of Simply Red, maar ook ballads. Doel is om... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Eric Steinebach op 02-06-2024, 69 keer bekeken.

Gezocht: Gitarist(e) met Zangkwaliteiten voor Coverband in Apeldoorn; genre rock, blues en stevigere pop. Wij zijn een ambitieuze coverband in de omgeving van Apeldoorn en zoeken een getalenteerde gitarist(e) die ook kan en wil zingen. Ons doel is om ongeveer 10 keer per jaar op te treden. De band... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker ddelange81 op 21-05-2024, 184 keer bekeken.

Wij zijn de Sissies; zang, basgitaar, gitaar en drums. We spelen covers op een enigzins ingehouden en soms eigenzinnige manier. We zoeken we nummers die evenwichtig passen bij de frontvrouw, dan komen we het beste uit de verf. Waar moet je aan denken dan? Who Cares van Anouk, Mother Mother van... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker rvelven op 26-12-2023, 341 keer bekeken.

Hallo! ik ben Koen, 18 jaar oud en ik speel bas in een enthousiaste band samen met 3 andere mensen. Wij vinden het leuk om vulfpeck/ewf/steely dan/jamiroquai etc te spelen. Ben jij tussen de 16 en 23 jaar oud en vind jij dit soort muziek ook leuk om te spelen op de gitaar? stuur mij dan snel een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Koen Zeijseink op 10-12-2023, 234 keer bekeken.

Gitarist gezocht voor nederlandstalige producties uiteraard betaald. we zijn op zoek naar een slag / Gypsy gitarist die nummers zoals onder andere Django wagner kan inspelen met gypsy slag gitaar en of snelle solos en fills luister naar bv nrs van john west en django wagner voor het idee voor info... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Roy Otters / ANRO Productions VOF op 08-08-2023, 134 keer bekeken.

D’Choise zoekt een goede, strakke toetsenist en/of gitarist voor Kumpulan’s en Pasar Malams. De band bestaat uit zeer ervaren goede muzikanten met uitstekende zangkwaliteiten. De bezetting is als volgt: zanger (bandleider), gitarist (lead/koorzang, tevens muzikaal leider), bassist... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker brake777@planet.nl op 15-02-2023, 433 keer bekeken.