Gitaristen Gezocht in Gelderland

93 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Gelderland"

Wij, Pollution, zijn op zoek naar een sologitarist. Onze oefenruimte is de Redhouse op de Horst en wij repeteren iedere donderdagavond tussen 20:00 uur en 23:00 uur. De band bestaat uit: Zangeres, drummer, toetsenist, (slag)gitarist en bassist. Het doel van de band is vooral om leuk iedere... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Groesbeek (de Horst) (Gelderland). Geplaatst door gebruiker petersl op 30-09-2023, 101 keer bekeken.

Heb jij ervaring in een coverband en zin om deel uit te maken van een leuk team? Wij zoeken een allround gitarist met iig backing vocal mogelijkheden die zo'n 30x per jaar wil optreden met een brede playlist. Ervaring met in ear en begeleidende tracks is... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker TITTS op 29-09-2023, 84 keer bekeken.

De Sonsbeekband zoekt een gitarist/slaggitarist. Onze huidige gitarist stopt in december.De Sonsbeekband bestaat uit vrijwilligers en ex-vrijwilligers van Molenplaats Sonsbeek en de Witte Watermolen, enthousiaste hobbymuzikanten en zangers/zangeressen (55+) onder begeleiding van een professionele... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Olga Peters op 26-09-2023, 51 keer bekeken.

Hallo, ik ben op zoek naar een gitarist die mij wil begeleiden met mooie liedjes zoals: Madeleine Peyroux: Don't wait too long, Marle Thomson: Song in the wind, Eloise: Left side, Melody Gardot: If you love, Billy Martin: Live. Samen zingen zou ook leuk zijn maar hoeft niet per se.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Berg en Dal (Gelderland). Geplaatst door gebruiker arjanpieters@hotmail.com op 18-09-2023, 83 keer bekeken.

Wij zijn een moderne reggaeband op zoek naar een gitarist die onze groep compleet kan maken. De bezetting is nu slaggitaar, zang, drums, percussie en bass. We spelen een mix van covers en eigen nummers en we repeteren ongeveer 1x per twee weken in de buurt van Nijmegen. Zin om een keertje mee te... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Erikdeperik op 15-09-2023, 57 keer bekeken.

Best bekeken in "Gitarist Gezocht Gelderland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!