Gitaristen Gezocht in Gelderland

94 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Gelderland"

Aloha Liebe Leute! Zoals er al in de titel beschreven staat zijn wij op naar een gitarist wie een tribute band wilt beginnen! Dan zal ik nu "wij" even voorstellen. Wij zijn Jasper Ebben (Bassist) en Daniรซl Christant (vocalist) en hebben jaren met elkaar en een aantal andere een Rage Against The... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Ulft/Silvolde (Gelderland). Geplaatst door gebruiker DanielChristant op 16-07-2024, 50 keer bekeken.

Gereserveerd. Er heeft iemand gereageerd met wie het mogelijk wat kan worden, dus voor dit moment zijn we niet echt meer op zoek. Wij: zanger-(lead)gitarist (50+); bassiste (50+) en drummer (60+) zijn een opstartende band. We spelen Country(rock); southern rock en singer songwriter. Denk aan... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker h.kalkman op 10-07-2024, 81 keer bekeken.

Voel jij je thuis in een breed repertoire en wil je deel uitmaken van een gave groep? Wij zijn op zoek naar een ervaren allround gitarist die evt ook backing kan verzorgen. - Regelmatig optredens van groot tot klein - Pop, Rock, Top40, Disco, Nederlands etc - Leuke vergoeding voor optredens Wil je... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Mainstreetcoverband op 06-07-2024, 107 keer bekeken.

Ben jij een slaggitarist tussen de 30 en 45 en speel je graag rockcovers en heb je ervaring dan zoeken wij JOU. Wij zijn een rockcoverband bestaande uit een zangeres, drummer, leadgitarist en bassist en zijn nog opzoek naar aanvulling. We spelen o.a. Anouk, Muse, Melissa Etteridge, Queen, ZZ top,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker BasicB op 29-06-2024, 106 keer bekeken.

Oltplay, zoekt een allround sologitarist(e) Wij spelen covers van o.a. Pink Floyd, The Eagles, Beatles, Stones, Byrds, Dylan,CCR enz. Wij repeteren iedere donderdagmorgen in een studio in Zevenaar Heb je interesse en wil je een keer meespelen, neem dan contact op met mij, 0621667810... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zevenaar (Gelderland). Geplaatst door gebruiker wim willemsen op 27-06-2024, 86 keer bekeken.

Best bekeken in "Gitarist Gezocht Gelderland"