Gitaristen Gezocht in Brabant

115 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Brabant"

Ik (drummer 15) zoekt gitarist(en) in Breda voor een gloednieuwe hardcore punk/powerviolence band (oftewel keiharde herrie). Het liefst spelen we eigen materiaal en is er ruimte voor experimenteren. Reperteren het liefst in Breda (Phoenix of Sound dog) app 0639361113 bij... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker KristofPloegaert op 22-02-2024, 19 keer bekeken.

Gedreven en enthousiaste zangeres en bassist zijn op zoek naar muzikanten of een band. We zijn op zoek naar muzikanten met een serieuze/ambitieuze instelling qua nummers uitzoeken en spelen. Graag ontmoeten we muzikanten die net als wij voor de volle 100% willen gaan voor deze band. Ons streven is... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Galaxy op 21-02-2024, 76 keer bekeken.

Onze band heet Overlast. Wij zijn een coverband en doen onze naam graag eer aan. Gemiddelde leeftijd tussen de 50 en 60 jaar. We spelen rock- / popcovers (oa Beth Hart, Melissa Etheridge, Golden Earring, Metallica). We repeteren 1x in de week op dinsdag in Sprang Capelle.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Sprang Capelle (Brabant). Geplaatst door gebruiker Janine Verschure op 20-02-2024, 70 keer bekeken.

GEZOCHT... Slag / sologitarist voor Rock Coverband Wij zijn ..Mrs J & The Cliffhangers ...een Hard / Rockcoverband uit de omgeving Waalwijk / Tilburg.. Wij zijn oude Rockers ...de jongste is 46 ..de oudste 58, en spelen hoofdzakelijk voor de gezelligheid , maar wel met enige regelmaat een optreden... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Kaatsheuvel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Mrs J and the Cliffhangers op 20-02-2024, 205 keer bekeken.

Alpha Dream is een enthousiaste band met een eigen geluid en een gevarieerd repertoire. We spelen covers die we naar onze eigen hand zetten, van de jaren '70 tot nu, van ballads tot rock. Wij vinden als bandleden steeds de goede balans: wel ambitieus, maar niet te! Dat betekent: iedere week... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Hedel (Brabant). Geplaatst door gebruiker tvvliet op 19-02-2024, 61 keer bekeken.

Jazzcombo met ervaren en gedreven muzikanten zoekt ter versterking een toetsenist en gitarist. Genre jazz, latin en blues. Eigen werk afgewisseld met standards. Ervaring is vereist. Leeftijd niet belangrijk. Bij voorkeur overdag kunnen repeteren. Regio Tilburg/... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker JCJC op 16-02-2024, 40 keer bekeken.

Voor een nieuw te starten partyband zoek ik muzikanten! De insteek is om een professionele band neer te zetten met het aanbod van drie keer 60 minuten of een festival set van 60 minuten vol met beukers van hits. Het doel is uiteindelijk zo min mogelijk repeteren en zoveel mogelijk shows. Het... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Waalwijk (Brabant). Geplaatst door gebruiker Vincent9407 op 10-02-2024, 110 keer bekeken.