Gitaristen Gezocht in Brabant


94 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Brabant"

Hoi, Wij zijn een soul/funk coverband uit Eindhoven/Tilburg. We zoeken een gitarist en bassist. Drummer, pianist en 2x zang is al voorzien. En uiteindelijk eventueel blazers en percussie. En dat alles om heerlijk soul en funk te spelen. Denk aan Stevie Wonder, Bill Withers, Marvin Gaye, Betty... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker joostariens op 04-06-2023, 50 keer bekeken.

Hoi wij zijn de band Hedde ekkes en we zoeken een slag gitarist ter ondersteuning van onze muziek. Als je ook een solo kunt maken dan is dat mooi meegenomen maar geen must. Onze band bestaat uit Accordeonist/Zanger/mondharmonica, Bassist en drummer. Wij spelen een breed repertoire waaronder... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Boekel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Hedee ekkes op 01-06-2023, 59 keer bekeken.

Hey gitarist! Wij zijn Dynamic, een pop/rock coverband (zangeres, bassist, sologitarist, drummer, toetsenist) die opzoek is naar een 2e gitarist! Zowel voor slag- als leadpartijen. We zijn nu ongeveer een jaar bij elkaar, we repeteren om de week in Bavel bij de Leeuwerik op woensdagavond. Hierbij... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Willemijn93 op 28-05-2023, 104 keer bekeken.

Hoi allen, ik (Ward 21) ben amateur producer, speel slaggitaar en ben op zoek naar leden om een band te starten. Ik zou graag nummers willen schrijven en eventueel ook nummer willen coveren. Het gaat vooral om modern metal, maar eventueel ook clean/acoustic nummers. Ik ben momenteel opzoek naar een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker Ward op 27-05-2023, 84 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een gitarist, die ook de bas enigszins beheerst voor Powerized. Powerized is een eigen werk band, bestaande uit 3 leden die energieke pop speelt met een eigen sound en veel oog heeft voor show. Denk in de richting van P!nk en Imagine Dragons. Er staan een aantal ambitieuze... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Tom Maurits op 24-05-2023, 77 keer bekeken.

Hoi muzikanten, wij zijn Still Loading, een net opgezet bandje dat heel enthousiast is om muziek te maken. We zoeken daarvoor alleen nog een gitarist om de band compleet te maken. Wij repeteren op vrijdag bij de mads in Waalwijk. De nummers die wij als mogelijkheden zien om te gaan spelen staan in... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Waalwijk (Brabant). Geplaatst door gebruiker ICasperI op 21-05-2023, 144 keer bekeken.

Hey daar! Ben jij gitarist(e) en zoek je een band? Dan ben je ons wellicht aan het juiste adres! Wij zijn Remco, 23 (zanger en gitarist) en Bob, 26 (drummer en percussionist) en zoeken voor onze band; Brake Company, een nieuwe gitarist(e). Wij zijn beide afgestudeerde muzikanten van het Rock City... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker r.kuijs18nl op 16-05-2023, 110 keer bekeken.

Na jaren in verschillende bands gespeeld te hebben zijn wij bij elkaar gekomen in een nieuwe samenstelling. Er zijn de afgelopen tijd wat wisselingen geweest in de bezetting, maar nu is er een stabiele basis. De bezetting is op dit moment: 1 gitarist, 1 bassist, 1 zangeres en een drummer. Leeftijd... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Bergen op Zoom (Brabant). Geplaatst door gebruiker Erwin.van.rijsewijk@gmail.com op 07-05-2023, 139 keer bekeken.