Gitaristen Gezocht in Zuid-Holland

101 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Zuid-Holland"

Ben jij een drummer, bassist of een leadgitarist die houdt van blues en rock (en funk?)? Wil je meedoen aan een nieuw avontuur met een zanger/slaggitarist (dat ben ik, Ruud) en een bassist/lead gitarist (dat is Wim)? Wij zoeken naast een drummer ook nog een bassist of leadgitarist (Wim pakt de rol... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Ruud van der Vlies op 26-02-2024, 28 keer bekeken.

Slaggitarist(65+) zoekt een band waarin leuke muziekmaken met elkaar hoog in het vaandel staat. Oude Rock van de jaren 70 tot heden. Ben al enige tijd zonder band graag jullie reactie. Ook een nieuw op berichten band is ook welkom Natuurlijk in bezit van eigen spullen Omgeving... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker 70Peter op 26-02-2024, 33 keer bekeken.

Hoi, ik ben kiek (17, bijna 18). Ik schrijf zelf liedjes, maar speel geen instrumenten. Ik zou graag mensen hebben om muziek mee te maken! (zelf schrijven en/of covers) Het maakt mij niet uit wat voor instrument je speelt, als we maar samen muziek kunnen maken!! Ik hoor graag als je interesse hebt!... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Omgeving rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker K.iiek op 25-02-2024, 38 keer bekeken.

We zoeken een extra gitarist voor onze beginnende band The Funky Covers. We maken muziek a la Scary Pockets en willen af en toe optreden (hebben er al 2 staan) maar vooral gewoon relaxed maar wel serieus muziek maken. We zijn mannen (40+/50+) die allemaal in bands hebben gespeeld en het voor de fun... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Martijn101 op 24-02-2024, 74 keer bekeken.

Hoi Wij drumster, bassist en zanger willen een funk/soul band oprichten! We zijn op zoek naar een slag en een solo gitarist die dat ook aanspreekt! Nummers gaan we samen uit zoeken, ieder zijn inbreng is welkom, dan kijken we of we een muzikale klik hebben! We zijn allen 50 + maar leeftijd maakt... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Drumster op 24-02-2024, 59 keer bekeken.

Hey there, Gevorderde drummer en bassist zoeken een gevorderde gitarist, zanger en toetsenist voor een The Cure coverband. We repeteren in Den Haag. Ons doel is 1 x per week te repeteren en naar optredens toe te werken. Je moet dan o.a. denken aan nummers zoals: - At Night - Charlotte Sometimes -... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Roland Meyer op 23-02-2024, 38 keer bekeken.

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel ik ben 38 jaar en ik speel al jaren gitaar. Ik wil een nieuwe band oprichten in de genre van postpunk met de juiste sound en energie. Ik compenseer regelmatig muziek en ik heb al wat nummers gemaakt. Ik ben op zoek naar een 2e gitarist die het leuk vindt om een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker marcelvt85 op 21-02-2024, 78 keer bekeken.

Ik woon in Den Haag, speel gitaar en ben gericht op Jazz standards, Bossa Nova en instrumentale pop. Momenteel speel ik wekelijks met een pianist en bassist maar zoek hiernaast een gitarist om meer van elkaar te leren op het gebied van jazz standards, bossa... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker jellemoor19 op 19-02-2024, 53 keer bekeken.

Coverband Move On uit Delft zoekt een solo/slaggitarist (m/v) in verband met vertrek huidige lead. Wij bestaan uit een zanger, bassist, slaggitarist en drummer (allen 50+) en hebben nodige band/speelervaring. We spelen een breed genre met nadruk op bluesrock, naast popballads en Top 2000-werk. We... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Rocking in the free world op 18-02-2024, 100 keer bekeken.

Hallo, Wij (zangeres, bassist, slaggitarist en drummer, allen rond de 50) zijn op zoek naar een lead gitarist. Vanwege tijdsgebrek heeft de vorige lead gitarist moeten afhaken. Een half jaar geleden zijn we gestart met het opbouwen van ons repertoire waarbij we ons richten op het rock genre. Op de... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Gorinchem (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Dimmie73 op 15-02-2024, 115 keer bekeken.

Best bekeken in "Gitarist Gezocht Zuid-Holland"