Gitaristen Gezocht in Flevoland

8 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Flevoland"

Hi! Ben je een gitarist met enige ervaring, vind je Green Day leuk en zin om 2 wekelijks te oefenen en zo nu en dan een optreden te doen? -> Dan zoeken we jou! Wij zijn een Green Day coverband in oprichting. Een ervaren Drummer en Zanger zijn aanwezig, samen met een beginnende bassist. Interesse of... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker NickyNL op 14-02-2024, 126 keer bekeken.

Zoek muzikanten om mee te jammen , of remote muziek opnemen .. wat leuks maken... Bn geen pro,maar handig met pc opnemen . In de stijl van deftones, Pantera, zware riffs, cure.... In dat sfeertje Jesus moet blijven schrijven, ben strictly rhythm guitar... ????... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Jordy op 31-07-2023, 161 keer bekeken.

Wij zoeken een gitarist in Gelderland, Flevoland of Utrecht. De band Zaylor bestaat bijna 8 jaar. We spelen americana muziek. Het varieert van fijne ballads naar meer uptempo liedjes met een vleugje rock. We spelen veel covers, moderne maar ook uit de oude doos. Ook spelen we een aantal eigen... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker egmz@xs4all.nl op 05-05-2023, 364 keer bekeken.

Ik ben een zéér gemotiveerde gitarist. Ik hou van de blues and rhythm. Ik speel voornamelijk ook blues, en andere stijlen zijn áltijd goed, leuk en interessant. Ik heb een lange tijd vastgezeten en daar ben ik begonnen met gitaar, dat is nu zo'n 10 jaar geleden. Robert Johnson, The Crossroads is... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Attardo op 08-03-2023, 275 keer bekeken.