Gitaristen Gezocht in Utrecht


52 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Utrecht"

Mix and Party is een combinatie van een coverband met DJ. De liveband bestaat uit professionele muzikanten. We werken al enige tijd met vaste inval gitaristen maar willen graag weer een vaste gitarist die ons komt versterken. Repertoire bestaat uit dansbare hits van toen tot nu. We spelen maximaal... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Bram op 08-03-2023, 115 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een gezellige gitarist(e) of pianist(e) om akoestische cover muziek mee te maken. Ik heb voorheen in meerdere coverbands gezongen, maar de afgelopen jaren ben ik vooral het akoestische pad op gegaan en heb ik vrijwel alleen akoestische muziek gemaakt met alleen gitaar of een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Veenendaal (Utrecht). Geplaatst door gebruiker MaartjeSchepers op 06-03-2023, 91 keer bekeken.

Ophidian Forest is een black metal band met leden uit Nederland en de VS. Sinds 2006 hebben we 5 albums en twee split releases uitgebracht. De stijl van ons laatste album is onmiskenbaar progressief (ooit begonnen we als chaotic pagan black metal). Onze laatste gitarist was uitstekend, zeer... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Amalgamoth op 25-02-2023, 101 keer bekeken.

Toetsenist op zoek naar muzikant of bandje die muziek willen maken in de stijl van: Balthazar, the Beatles, Yorick van Norden, the Haunted Youth, Elephant, e.d.. Zijn er muzikanten die in die richting muziek willen maken... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Jkees op 21-02-2023, 94 keer bekeken.

Zanger/bassist (38j) en Drummer (41j) Zoeken een gezellige, ervaren gitarist (rhythm/lead) Oefenen op vrijdag avond in Utrecht, Db's. Leeftijd tussen de 30/50 (Eigen)muziek richting: - The Winery Dogs - Black Stone Cherry - Them Crooked Vultures - Dead Daisies We zien graag jullie leuke reacties en... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker op 14-02-2023, 208 keer bekeken.

Voor mijn muzikale project ‘Het Laatste Woord’, ben ik (David, 27 jaar) op zoek naar een gitarist. ‘Het Laatste Woord’ maakt catchy Nederpop/popliedjes met speelse teksten, onder meer over Korenwolven, jongens die in een ton wonen, en een man die ’s avonds (in bed) ‘denkt aan dat hij... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker davidbogaers op 08-02-2023, 155 keer bekeken.

Ben jij een goede slaggitarist die af en toe een solo speelt. Ben jij geschikt voor een medley feestband. Ben jij klaar voor de feesttenten, dorpsfeesten en meer.... Project speelt met backingtracks. Leeftijd boven de 30 en ouder. Zin in een feestje reageer dan snel.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker alle13vout op 30-01-2023, 194 keer bekeken.

Feestband 2mf zoekt een nieuwe gitarist! Wij zoeken een gitarist die feeling heeft met verschillende muziekstijlen en die zich thuis voelt op het podium of graag het podium op wilt. Of je nu een fan bent van pop, rock, nederlandstalig of hip hop, als jij je thuis voelt met de gitaar in de hand, dan... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker remcovandenderen op 29-01-2023, 333 keer bekeken.