Gitaristen Gezocht in Utrecht


49 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Utrecht"

Voor mijn muzikale project ‘Het Laatste Woord’, ben ik (David, 28 jaar) op zoek naar een gitarist. ‘Het Laatste Woord’ maakt catchy Nederpop/popliedjes met speelse teksten, onder meer over Korenwolven, jongens die in een ton wonen, en een man die ’s avonds (in bed) ‘denkt aan dat hij... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker davidbogaers op 06-06-2023, 3 keer bekeken.

Heey! Ik ben Justin, zanger, 30 jaar uit Amersfoort en zoek een gitarist die mij wilt begeleiden. Vind rnb, Funk, rock en soul leuk. Heb jij interesse? Let me know! Je kan me vinden op Instagram justinheaven_music en ben per whatsapp te bereiken op 0681115691. Groet,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Justindrummer op 04-06-2023, 37 keer bekeken.

Hallo collega-muzikanten. Alles goed? Mijn nieuwe album The New Girl on 51st Street is gereleased in meerdere landen, ik ben weer nieuwe nummers aan het opnemen en ik en mijn band hebben zin om weer live te gaan spelen. Lekker herrie maken! De corona heeft zijn sporen nagelaten en sommige... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersf (Utrecht). Geplaatst door gebruiker e-willemsen op 12-05-2023, 147 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een gezellige gitarist(e) of pianist(e) om akoestische cover muziek mee te maken. Ik heb voorheen in meerdere coverbands gezongen, maar de afgelopen jaren ben ik vooral het akoestische pad op gegaan en heb ik vrijwel alleen akoestische muziek gemaakt met alleen gitaar of een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Veenendaal (Utrecht). Geplaatst door gebruiker MaartjeSchepers op 06-03-2023, 166 keer bekeken.