Gitaristen Gezocht in Utrecht

64 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Utrecht"

Ik ben Jasper en zoek naar een band om er vooral lol voor te hebben . Richting van muziek is , rage against the machine , Guns N’ Roses , The white stripes , Bon Jovi , Zelf speel ik cajon Het liefst iemand die in Amersfoort woont en die van Rock muziek houd Graag wil ik een vrienden groep dat... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker S.W.M VonLinn op 05-04-2024, 65 keer bekeken.

All Round amateur bandje "In the Groove" omgeving Utrecht, repertoire jaren 80/90 tot heden pop en dance classics, zoekt ervaren gitarist en ervaren zangeres. Wij zijn al 25 jaar een band, gemiddelde leeftijd 55+. Gitarist en zangeres zijn gestopt. Wij willen graag verder. Bezetting nu is Drums +... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker In the Groove op 30-03-2024, 119 keer bekeken.

Hoii Wij zijn op zoek naar iemand die gitaar kan spelen in onze band. Het liefst iemand die ook de backing vocals kan doen. We bestaan nu uit 4 mensen, zang, gitaar, bass en drummer. variΓ«rend tussen de 21 en 35 jaar, als de klik er is doen wij niet moeilijk! Zolang het maar leuk en gezellig is... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht/Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Nick_02 op 24-03-2024, 165 keer bekeken.

Mijn naam is Rena en voor in m'n band zoek ik nog een gitarist met ervaring. Graag wil ik verder komen in de muziek met mijn eigen muziek (countryrock en rock) en zoek dus ook een gedreven gitarist die ook die ambitie heeft. Een drummer en een bassist zijn er al! Dus hou jij van optreden en... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Kamerik (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Rena op 08-03-2024, 143 keer bekeken.

Hallo daar, Wij zijn momenteel een 4-koppige formatie (gitaar, bas, zang, drums) tussen 22 en 26 jaar oud en zijn op zoek naar een 2e (slag)gitarist. Wij spelen voornamelijk altrock/britrock covers, oa van QOTSA, Arctic Monkeys en Bloc Party, maar de ambitie is om ook eigen materiaal te schrijven.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker YesMonster op 07-03-2024, 112 keer bekeken.

Ik ben bassist en ik heb al vele jaren een lastig probleem, en moet daar moet nu toch echt maar eens een keer wat aan gedaan worden: ik wil graag de meer "experimentele" kant op in de muziek, maar de muzikanten waar ik normaal gesproken mee samenspeel trekken de stijl die ik zoek niet; (Wat zit je... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Amersfoort e.o. (Utrecht). Geplaatst door gebruiker zevv op 21-02-2024, 138 keer bekeken.

Hey daar, Mijn naam is Elias aka Mister E. Ik ben solo artiest en zit al in een succesvolle indierockband maar ik ben op zoek naar muzikanten om een nieuwe band mee te vormen waar de genres uiteen lopen. Van aria tot rock en van funk tot pop. Denk dan een combinatie van: - Black Pumas, Colors. -... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker EvanMourik op 19-02-2024, 125 keer bekeken.

"By the Way" is een gezellige 60-70-80er jaren coverband bestaande uit: zangeres, zanger, bassist, gitarist en drummer allemaal 50+ maar leeftijd speelt geen enkele rol. Wij repeteren 1 x in de twee weken in Soest op zondagmiddag van 12:30 tot 16:30 uur. Als je ook nog een klein beetje kunt zingen... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Soest (Utrecht). Geplaatst door gebruiker huubmt op 18-02-2024, 151 keer bekeken.

"By the Way" is een gezellige 60-70-80er jaren coverband bestaande uit: zangeres, zanger, bassist, gitarist en drummer allemaal 50+ maar leeftijd speelt geen enkele rol. Wij repeteren 1 x in de twee weken in Soest op zondagmiddag van 12:30 tot 16:30 uur. Als je ook nog een klein beetje kunt zingen... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Soest (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Huub Tieleman op 18-02-2024, 96 keer bekeken.

- slaggitarist - classic rock - samen spelen belangrijkst - weinig optredens - laag ambitieniveau - referenties: pink floyd, porcupine tree, blackfield, pineapple thief. - eventueel nieuwe band iprichten - regio utrecht - 62 jaar - in bezit van electrisch gitaar en acoustische... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker J.rijnbeek op 16-02-2024, 113 keer bekeken.