Gitaristen Gezocht in Limburg

34 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Limburg"

Hou ik ben zelf beginnende gitarist speel het nu 2 jaar (ben 22jaar) Speel 1jaar Bas Zou via hier wat mensen willen ontmoeten om samen te jammen zodat ik meer kan leren. Hou van veel verschillende soorten muziek. Maar hoop iets in het doom genre te kunnen doen... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Geleen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Robinj op 28-05-2024, 18 keer bekeken.

Gitarist gezocht voor allround coverband uit regio Roermond. Wij zijn de Colorful Swing Band en zoeken een gitarist om onze band te komen versterken. Ben jij een gitarist die van alle markten thuis is dan is onze band misschien voor jouw een goede uitdaging. Onze band bestaat sinds 2015 en... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Theocputs op 26-04-2024, 184 keer bekeken.

Hoi! Wij High Tide (een gezellige groep mensen) leeftijd tussen 29 en 52 jaar zijn op zoek naar een lead guitarist omdat onze huidige gitarist terug verhuisd naar Italië. We hebben allen podium ervaring. We bestaan uit drum basgitaar slaggitaar zang en leadgitaar. Ons genre is classic rock en... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Brunssum (Limburg). Geplaatst door gebruiker Sonja op 21-04-2024, 178 keer bekeken.

Wij zijn drie door de wol geverfde muzikanten (gitarist, basgitarist en drummer) die een nieuwe blues / rock band aan het starten zijn. Hiervoor zoeken we nog een 2e gitarist of een toetsenist. We spelen geen recht-toe-recht-aan gezapige blues maar blues met ballen maar ook uitstapjes naar echte... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Neer (Limburg). Geplaatst door gebruiker corpsusvitale op 09-04-2024, 199 keer bekeken.

Wij als RunMeDown band zijn op zoeken naar een Solo/ritme gitarist. Wij zijn een cover band en hebben een breed repertoire in de zin van. Rock/Blues/pop momenteel als bezetting, Drum,Bas,toetsenist en zanger/Bluesharp we zijn alle 50 plus, repeteren elke week op woensdag avond in sittard. streven... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Sittard (Limburg). Geplaatst door gebruiker wieweet op 14-03-2024, 204 keer bekeken.

Best bekeken in "Gitarist Gezocht Limburg"