Gitaristen Gezocht in Limburg

24 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Limburg"

Hi, Mijn naam is Bart van Galen. Ik ben zanger en opzoek naar iemand, die graag eigen liedjes schrijft of heeft liggen en daar graag zang/tekst op wil. Of iemand sterk is in het bedenken van liedjes en melodieën, met als doel daar regelmatig met op te treden. Zelf heb ik ook nog liedjes liggen,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Venray (Limburg). Geplaatst door gebruiker bavangalen1 op 21-08-2023, 114 keer bekeken.

Hallo! Mijn naam is Dylan Quadackers en ben een 22 jarige drummer uit Roermond, Limurg. Ik ben nu al een tijdje op zoek naar muzikanten. De stijl die ik wil spelen is BluesRock(denk aan Rory Gallagher, Voltage). De bedoeling is om eigen werk te gaan maken en hiermee dan ook zoveel mogelijk on stage... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker dq2000 op 09-08-2023, 94 keer bekeken.

TNS ofwel The New Sensation zijn dringend op zoek naar een goede all-round gitarist. Onze huidige gitarist is per direct moeten stoppen vanwege prive redenen. We hebben nu een inval gitarist die ons voor de komende gigs kan uithelpen zodat we een nieuwe kunnen inwerken. Mocht het je wat lijken, dan... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zuid Limburg (Limburg). Geplaatst door gebruiker NewSensation op 11-07-2023, 193 keer bekeken.

Beste mensen, voor onze Band RunMeDown zijn we op zoek naar een leadgitarist en slaggitarist. Onze Leadgitarist heeft ons helaas wegens gezondheidsredenen moeten verlaten. Verder willen we onze band uitbreiden met een slaggitarist. We bestaan momenteel uit, Bassist, Zanger/Mondharmonica,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Sittard (Limburg). Geplaatst door gebruiker rogerhendrix op 29-06-2023, 241 keer bekeken.

Yo! Ik (19jr.) ben bezig om een band op te richten zo rondom de regio Gulpen-Wittem. Maarrrr... We hebben nog een gitarist nodig! Ben jij diegene? Let me know! We willen waarschijnlijk beginnen met het spelen van covers, maar uiteindelijk zelf nummers schrijven is de 'main goal'. Ikzelf vind rock... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Gulpen (Limburg). Geplaatst door gebruiker hubbaggen op 22-06-2023, 156 keer bekeken.

Hallo! Wij zijn een (nog) vierkoppige band bestaande uit een drummer, bassist, gitarist en Zangeres alle vier tussen de 25 en 35 jaar. Wij zitten momenteel nog in onze opstart en zoeken een tweede gitarist om onze line-up aan te vullen. We zijn op dit moment bezig met wat covers om in te spelen en... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Kerkrade (Limburg). Geplaatst door gebruiker RyanBos1996 op 06-06-2023, 160 keer bekeken.

Voor een startende band zijn wij op zoek naar een gitarist. Drums, bas en vocals zijn aanwezig in de leeftijd van 25 tot 40 jaar. Alle drie hebben we een andere achtergrond, maar we proberen nu vette riffs, basloopjes, rap, screams en groovy halftime drums te combineren tot iets gaafs. Onze insteek... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Maastricht (Limburg). Geplaatst door gebruiker Marlonzor op 07-03-2023, 147 keer bekeken.

Uppercase Coverband zoekt een enthousiaste lead gitarist. We spelen dwars door de top 2000 met de volgende bezetting: zanger, zangeres, drummer , bassist en gitarist/zanger. Afgelopen jaar hebben we gemiddeld 1 x per maand gespeeld en voor het nieuwe jaar staan weer optredens gepland. We repeteren... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Harriedewaal op 07-03-2023, 238 keer bekeken.

Best bekeken in "Gitarist Gezocht Limburg"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!