Gitaristen Gezocht in Overijssel

31 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Overijssel"

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een industrial metal band te beginnen. We zoeken een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Anique op 10-06-2024, 37 keer bekeken.

Hallo wij zijn een metal band uit Hengelo ov En zijn zoekende naar 2 gitaristen die warm lopen voor lekkere heavy metal en coveren deze op onze eigen manier Wij willen gewoon lekkere metal maken Dus herken jij je zelf in dit profiel stuur dan een bericht Leeftijd indicatie niet belangrijk als je... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Hengelo (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Christian op 16-05-2024, 60 keer bekeken.

Wij zijn een duitse band [4 duitse en 1 nederlander]en repeteren elke woensdag in Vreden. Onze bezetting is Bas/zang backing- Keyboards/ zang lead en backing- Keyboards/gitaar/zang lead -Gitaar- Drums Onze repertoire bestaat voornamelijk uit nummers van Toto, Little River Band, Eagles Christopher... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Toetsen Jantje op 06-05-2024, 103 keer bekeken.

ZEN HYENA is een nieuwe band met ambities. Er is al een eerste album gemaakt als visitekaartje en er wordt nu gezocht naar een gedreven lead-gitarist om naar "the next level" te gaan. Het uiteindelijke doel is een gedreven driemansband te starten. Er is ook ruimte voor backing vocals (niet... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Zen1 op 28-04-2024, 103 keer bekeken.

Hoi ik ben Philip ik ben bezig met het opstarten van een grunch band in de stijl van Alice in Chains en Queens of the stone age soort combinatie. ik ben ik 18 jaar ik speel zelf gitaar en zing. ik heb al een drummer zij is ook 18. ik zoek nog een gitarist die lead, ritme of een beetje van beide kan... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Hengelo (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Muggy op 20-04-2024, 76 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Lasse Top en ik geef gitaarles in de omstreeks Deventer en Bathmen. en voor de mensen die daar buiten wonen geef ik online les. Ik ben nu een gitarist ik speel nu 14 jaar gitaar en ik heb al veel ervaring in het muziek maken met bandjes en ik zit nu zelf ook op een muziek opleiding. -... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker LasseTop op 19-04-2024, 76 keer bekeken.

Hallo, ik ben Lucas (16). Ik ben op zoek naar muzikanten voor een rock/metal band. Ik speel al 9 jaar drums, vooral rock en metal, denk aan Guns n Roses, Metallica The Police, Foo Fighters etc. Het lijkt me super leuk om met andere leeftijdsgenoten samen te spelen. Ik zoek een band met het liefst... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Beerzerveld (Overijssel). Geplaatst door gebruiker LucasG op 04-04-2024, 60 keer bekeken.

Hoi , We zijn een groep van 3 leden en bestaan uit gitaar , drums en bas. Ons naam is Fab Five ( artistieke vrijheid ). We zijn tussen 72 , 69 en 59 jaar oud en zijn op zoek na een tweede gitarist die ook als het mogelijk is , backing vocals kan zingen. Onze repertoire : Blues , Rock , een beetje... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Basopa54 op 16-02-2024, 266 keer bekeken.