Gitaristen Gezocht in Overijssel

29 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Overijssel"

Hi! Ik ben zangeres in een goedlopende coverband, waar wij spelen wat het publiek wilt horen. Energie is voor ons belangrijk! Zowel een goede energie in het samenwerken, als in een energiek optreden neer zetten. We spelen op luxe bedrijfsfeestje en andere partijen. De huidige gitarist gaat zich op... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Moniqueb op 20-09-2023, 134 keer bekeken.

Gezocht ervaren sologitarist voor een coverband uit Oldenzaal, wij spelen voornamelijk jaren 60-70-80 muziek. De band bestaat momenteel uit een lead zanger basgitarist en slaggitarist, toetseniste, drummer, 2 backing/lead vocals. Wij repeteren iedere zaterdagmorgen van 10.00-12.30 uur in een vaste... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Oldenzaal (Overijssel). Geplaatst door gebruiker jan griemink op 17-08-2023, 143 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Jeffrey Kroonenberg ik ben 28 jaar en een begingen screamer / grunte. Ik zou graag een band oprichten zo als Ensiferum. Hiervoor zoek ik: 2 gitaristen 1 drummer 1 bassist 2 clean / achtergrond zangers / zangeressen Ik zelf wil eigen teksten gaan schrijven Maar eerst even covers van... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker brokensoul op 18-07-2023, 102 keer bekeken.

Wij zijn UnPoise, Nu nog een duo van een bassist en een gitarist/zangeres. Wij zoeken een lead-gitarist. Onze dynamiek is heel gemoedelijk en vol met humor. De bassist en ik zijn goede vrienden, daarom willen we graag een gezellig iemand die lekker in de groep valt. Wij vinden inzet en interesse... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker UnPoise op 30-06-2023, 256 keer bekeken.

Hallo, Wij zijn een startende band (gitarist en zangeres) die eigen (Nederlandstalige) muziek gaan maken. Het lijkt ons leuk als we uit kunnen breiden met een toetsenist/organist/fluittist/bassist/percussionnist enz. Kortom, iedereen die mee wil doen, mag een berichtje sturen We willen vooral lol... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Hilversum + 30 minuten (Overijssel). Geplaatst door gebruiker HalfZeven op 06-06-2023, 129 keer bekeken.

Wij, enthousiaste band, zoeken een solo gitarist voor onze 60/70 jaren band. Bezetting: zanger, 3 zangeressen, gitarist/zanger, drummer, toetseniste en bassist. Wij spelen 60/70 jaren muziek, maar zijn daar zeker niet star in. Repeteren doen we op zaterdagochtend in Oldenzaal in een prima... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker 7325hx@gmail.com op 08-05-2023, 237 keer bekeken.

Wij zijn The Factory Bunch. 4 amateurmuzikanten en muziekliefhebbers ( 50 + ), zanger, slaggitarist, bassist en drummer, die het erg leuk vinden om met elkaar muziek te maken. Wij zijn al een paar maanden bezig met het formeren van een band maar er ontbreekt nog een sologitarist die de... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Tony op 02-05-2023, 397 keer bekeken.

The Radiators (Nederpop & Classic Rock) zoeken een gitarist. In verband met de teruglopende beschikbaarheid van onze gitarist (gitaardocent ArtEZ, eigen duo en studio/sessie-klussen) zijn wij op zoek naar een lead gitarist voor The Radiators. Onze huidige gitarist blijft beschikbaar als back-up... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Giethoorn (Overijssel). Geplaatst door gebruiker The Radiators op 11-04-2023, 485 keer bekeken.

Best bekeken in "Gitarist Gezocht Overijssel"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!