Gitaristen Gezocht in Drenthe

34 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Drenthe"

Drummer, bassist gitarist, wel 60+ zoeken (lead)gitarist om lekker muziek te maken, beetje blues, bluesrock, betere rockmuziek. Zelfde leeftijdscatagorie zou leuk zijn maar niet perse nodig. Niveau, redelijk gevorderd in elk geval geen beginners. Eigen inbreng gewenst. Doel is met name samen lekker... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam eo (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Peete op 06-12-2023, 55 keer bekeken.

Hallo, wij zijn sinds 2003 The Oxford Miners uit Coevorden. Wij zoeken een (ervaren) gitarist die zowel slag- als sologitaar kan spelen. Onze stijl: pop en rock. We spelen zowel eigen nummers als covers. Ben je geïnteresseerd, laat het ons weten! Groeten, Stefan (bas/zang), Peter (zang/toetsen) en... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Coevorden (Drenthe). Geplaatst door gebruiker sspiekman op 20-11-2023, 66 keer bekeken.

Gezocht!!! Voor onze groeiende band zijn wij opzoek naar een stabiele, gepassioneerde en gemotiveerde gitarist(e). Die zowel elektrisch als akoestisch kan spelen. Zang is een pré (lead, vocal) Woonachtig in Drenthe (repetitie is in Klazienaveen) Beschikbaar is voor optredens. En waarbij muziek... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Klazienaveen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Esther31 op 14-11-2023, 96 keer bekeken.

Hoi, mijn naam is Robin Schaap en ik ben opzoek naar een band in de buurt van Katwijk aan zee in Zuid-Holland. Voornamelijk ben ik slag gitarist die ook een beetje kleine solos kan spelen. Verder zoek ik een band waar ik leuk mee kan spelen en plezier kan hebben. Ik speel voornamelijk jaren... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Katwijk aan Zee (Drenthe). Geplaatst door gebruiker RobinSchaap op 07-11-2023, 50 keer bekeken.

we zijn op zoek naar een Slag Gitarist vooreen Country band. We komen uit de de omgeving van Emmen De te spelen nummers gaat in overleg oefenruimte is beschikbaar. Repeteren of 1x per 2 weken Bijkomende zangstem zou fijn zijn Leeftijd categorie 40+... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Emmen eo (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Country op 27-10-2023, 95 keer bekeken.

Best bekeken in "Gitarist Gezocht Drenthe"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!