Gitaristen Gezocht in Drenthe

39 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Drenthe"

Hey hallo! Ben jij een enthousiaste: Zanger/zangeres Lead gitarist of, Slag gitarist ? Mooi, dan zoeken wij jou! Marco(Basgitaar) en ik(drummer) hebben besloten om een band te beginnen, Genre: Rock en metal! Naam: GMachine, goed onthouden ???? Denk aan nummer van onder andere Tool, AC/DC, King... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker GerritvL op 20-05-2024, 72 keer bekeken.

Beste gitarist, Ben jij diegene met durf, lef, humor, prettig gestoord en vooral van rock houdt. Mail ons of benader ons via facebook. Zomaar iets uit ons assortiment Judas priest - you've got another thing comin Metallica- from whom the bell tolls Savatage- damien Uriah Heep- easy livin The... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Michael op 29-04-2024, 99 keer bekeken.

Onze band, die al een hele poos bestaat, is op zoek naar een gitarist m/v die de plaats wil innemen van onze vertrokken solo/slag gitarist. We spelen covers van Fleetwood Mac, De Dijk, U2 en zo nog een heleboel andere bands in het Engels en soms in het Nederlands. Het repertoire maken we samen, dus... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijeveen/Meppel (Drenthe). Geplaatst door gebruiker achterdiep op 25-04-2024, 116 keer bekeken.

Wij zijn Peat! Een vijfkoppige coverband bestaande uit 4 mannen en 1 vrouw. Toetsenist/zanger, bassist, drummer, zangeres en nu op zoek naar een nieuwe gitarist. (Allen 50 plussers) De band is onstaan in Nijeveen waar ook de naam Peat! vandaan komt, wat letterlijk "veen" betekent. Inmiddels zijn de... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijeveen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker peat op 19-04-2024, 121 keer bekeken.

Ik, Frieda, ben een ervaren zangeres en ik zoek een ervaren zanger/gitarist om samen een repertoire mee op te bouwen met als doel: optreden!! Mijn stijl is een ruim begrip. Ik houd van jazzy, popsongs,country, evergreens, nederlandstalige luisterliedjes en franse chansons. En dan op een eigen... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Meppel (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Frieda Bosch op 10-04-2024, 73 keer bekeken.

Hoi, ik ben een zangeres van 54, en ben al een aantal jaren met tussenpozen bezig met oude engelse folksongs. Heel mooi van inhoud en tijdloos. Ik zoek iemand om me te begeleiden op gitaar. Voorbeelden zijn o.a. het zeer bekende Danny boy. Maar er zijn nog veel meer. Ik breng ze met gevoel, maar... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Schiedam e.o. (Drenthe). Geplaatst door gebruiker anorthcountrymaid op 31-03-2024, 79 keer bekeken.

Country band zoekt Gitarist Helaas is door verandering in werk onze Gitarist genoodzaakt te stoppen. Wij zijn op zoek naar een gitarist voor onze Country band solo zou ook mooi zijn We repeteren 1x in de 14 dagen We zijn niet meer de jongste maar leeftijd is niet echt belangrijk We komen uit de... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Emmen eo (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Country op 10-03-2024, 126 keer bekeken.

Best bekeken in "Gitarist Gezocht Drenthe"