Gitaristen Gezocht in Purmerend

2 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Purmerend"

Ben jij creatief en lijkt het je leuk om bestaande nummers om te gaan zetten in akoestische covers in rock/grunge stijl? Neem als voorbeelden MTV Unplugged, met Nirvana en Alice in Chains. Je krijgt de kans om de lead te nemen in het gitaarwerk, en er is ruimte om tweede stem te pakken in nummers waar dat uitkomt. Het liefst komen we minimaal eens per week bij elkaar in Purmerend om te repeteren en te werken aan nieuw materiaal. De eerste doelstelling is kleinschalig live te kunnen spelen. Let... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Purmerend (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Johnsin op 18-11-2023, 295 keer bekeken.

Hallo, Sinds een halfjaar zijn we bezig met het oprichten van een nieuwe band (The Keratins) waar wij ons echt willen focussen op het neerzetten van een band dat staat als een huis. De stijl is een combinatie van rock/punk/alternative met een rock n roll swing. De band bestaat al uit een zangeres/gitarist, bassist en drummer. We hebben allemaal al jaren ervaring in onze vorige bands en hebben daarmee vaak genoeg mee opgetreden en zijn klaar voor een nieuwe uitdaging met een nieuwe bezetting.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Purmerend (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker LisaTheKeratins op 05-12-2022, 491 keer bekeken.