Drummer zoekt Band

201 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band"

Hi! Mijn naam is Lola, ik ben 22 jaar en ik kom uit Leiden. Ik ben opzoek naar een band of andere muzikanten om een band mee te starten. Ik drum nu ongeveer zo'n 10 jaar en heb in een aantal bandjes gespeeld. Ik ben opzoek naar een band in de richting van the Strokes, Nirvana, Red Hot Chili... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Lola Teske op 18-09-2023, 37 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Jaco, 52 jaar en ooit begonnen als hoboïst op het Conservatorium van Utrecht. Na 4 jaar gestopt, maar altijd wel bezig geweest met muziek. Uiteindelijk toegegeven aan mijn liefde voor drum en nu al enige jaren fanatiek aan het repeteren. Mijn grote droom is om toch in een band te... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jaco van Holland op 18-09-2023, 37 keer bekeken.

Hey ik ben Dylan ik ben 18 en ik zoek een band om muziek mee te maken ik drum nu ongeveer 2 en een half jaar mijn muziek voorkeur is een beetje rock/pop/metal maar sta ook open voor ander genres en ik heb al wat ervaring van in een band spelen. ik zoek wel een beetje een band waar veel gerepeteerd... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker 0Dylan0 op 18-09-2023, 29 keer bekeken.

Beste medemuzikanten, Na de laatste jaren voornamelijk thuis te hebben gespeeld begin ik als ervaren drummer van 36 de bandgezelligheid en samenspel te missen. Daarom ben ik op zoek naar muzikanten of een bestaande band om bij voorkeur de niet voor de hand liggende pop en rocknummers te spelen, om... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Doetinchem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker DrummerT op 17-09-2023, 28 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een band/muzikanten in Rotterdam e.o. Ik heb zelf veel ervaring, ook op het podium en studio. Qua stijl ben ik vrij breed en vind ik vrijwel alles leuk om te spelen. Waar ik niet naar op zoek ben is een coverband, of metal/reggae bands. Laat wat van je... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Koen1 op 31-08-2023, 75 keer bekeken.

Hoi, lk ben Bas, drummer, en zoek gelijkgestemden in de regio rond Deventer. Ik drum ca 35 jaar in bandjes. Ik ben op zoek naar een serieuze bestaande band of medemuzikanten die wat willen opzetten. Eigen werk, engelstalig. Iets met alternative-indie-prog-wave met zware gitaren, maar ook... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Bas Hagen op 28-08-2023, 92 keer bekeken.

Hey hey, Ik ben Jurriën 25 jaar en sinds ik mij kan herinneren ben ik bezig met het maken van muziek. Vanaf mijn 6de tot mijn 13de heb ik drumles mogen krijgen van Winston Scholsberg. Hier heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Helaas is het drummen in mijn tieners jaren op de achtergrond... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jurrienbernard op 28-08-2023, 49 keer bekeken.

Hallo medemuzikanten, Mijn naam is Leroy (28 jaar) en de afgelopen jaren heb ik zowel op het gebied van coverbands als eigen werk ervaring op mogen doen. Mijn ambitie is om deel uit te maken van een (feest) coverband die d.m.v. medleys er zowel met elkaar, als op het podium, er een groot feest van... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker lurwa14 op 27-08-2023, 45 keer bekeken.

Best bekeken in "Drummer Zoekt Band"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!