Drummer zoekt Band in Noord-Holland

29 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Noord-Holland"

Jazzdrummer 65+ zoekt een jazzband of muziekanten om licht verteerbare jazz muziek mee te maken,optreden mag maar is geen must komt er een optreden ook goed maar wel regelmatig repeteren ik heb veel ervaring in combo''s en big bands,doel gewoon lekker bezig blijven.liefs in Noord... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Hoorn (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Wim Nijveld op 07-12-2023, 103 keer bekeken.

Beginnend drummer zoekt band, bij voorkeur funk/dance/rock. Heb zeer ruime bandervaring, maar dan als bassist. Dus voldoende muzikale bagage. Sinds kort overgestapt op drums. Leer snel en ben fanatiek aan het studeren. Wie durft??... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Uithoorn (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker KMetz op 27-11-2023, 43 keer bekeken.

RythmGuitar - SoloGuitar - Bass - Vocals Looking for dedicated, experienced & creative musicians to form a progressive (post) punk metalcore band with aspirations to create own material, perform live & record. Who’s asking My name is Julian, I grew up playing Blues, RnR, Punk, HC and Metal(core)... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker JulianDeleij op 20-11-2023, 55 keer bekeken.

Ik ben een goede drummer op zoek naar muzikanten op hetzelfde niveau om samen een bandje te starten. Het hoeft niet meteen te werken, heb ook niet de grootste verwachtingen meteen van de start. Het een keertje proberen kan natuurlijk, wel met intentie om een band te starten dus. Liefst iemand van... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Hilversum (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Mel Gibson op 14-11-2023, 93 keer bekeken.

Hi there, mijn naam is Thomas, 25 jaar en woon in Amsterdam. Ik heb ongeveer 10 jaar drum ervaring, inclusief (laagdrempelige) optredens met een bandje. Dit is helaas al weer een tijdje geleden dus ik ben op zoek naar een manier om drummen weer op te pakken. Ik speel van nature vooral classic rock,... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker ThomasBoot op 12-11-2023, 68 keer bekeken.

Vrij nieuwe band met inmiddels een repertoire van 2 sets zoekt drummer.Onze drummer is er onverwacht mee gestopt juist op het moment dat we zo het podium op kunnen.De band bestaat uit ervaren muzikanten, zangeres,leadgitarist,toetsenist en bassist.We spelen nummers van o.a.Poppa Chubby, Kenny Wayne... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Ron S op 06-10-2023, 94 keer bekeken.

Drummer begin 40 zoekt een rock/pop band. Eigenwerk en cover. Ik ben al een tijdje bandloos maar het begint bij mij echt weer te kriebelen. Ik heb geruime tijd in eigenwerk bands gezeten Rock/pop georiënteerd en daar ligt ook voornamelijk mijn passie. Ik heb veel podium maar ook studio ervaring.... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Rooze op 03-10-2023, 131 keer bekeken.

Hoi, Ik ben een producer met studio uit amsterdam. Heb altijd gedrumd, maar wil graag weer samen spelen. Zoek naar een band in de richting van Radiohead meets Tame Impala meets Tom Misch. Elektronica welkom. Om maar een beeld te schetsen. Ben zelf een strakke, subtiele drummer. Geen conservatorium,... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Zeger op 06-08-2023, 174 keer bekeken.

Aan het drummen sinds mijn 10e. Ik heb nog geen ervaring in een band maar het lijkt mij erg leuk om in er eentje te zitten. Genre maakt mij niet al te veel uit zolang het geen metal is. Omgeving Amsterdam Heb eigen vervoer. Stuur een berichtje op Whatsapp!... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Aalsmeer (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Wout op 13-07-2023, 119 keer bekeken.

Hi, Ik ben Floris, 29 jaar en kom uit Haarlem. Ik ben op zoek naar een band om te drummen. Ik zoek een band met eigen muziek, en muzikanten die willen opnemen of optreden. Ik sta open voor Pop, Indie, Rock, Funk. Ik heb in verschillende bands gespeeld, en ik heb veel ervaring met het schrijven van... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker TheCheapShades op 29-06-2023, 140 keer bekeken.

Best bekeken in "Drummer Zoekt Band Noord-Holland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!