Drummer zoekt Band in Friesland

8 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Friesland"

Mijn naam is Martinus, en ik drum nu zo een 5 jaar. Ik ben 18 jaar oud, en zal aankomend jaar de muziekopleiding in Leeuwarden gaan volgen, Ook voor mijn drumtijd heb ik altijd al muziek gespeeld, zowel piano als gitaar. Ik drum voornamelijk heftige muziek zoals Slipknot, Beartooth en I prevail.... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Heerenveen en omstreken (Friesland). Geplaatst door gebruiker martinus op 22-11-2023, 28 keer bekeken.

Hallo ik ben Wytse Rijpma, Ik ben 19 jaar oud en kom uit de regio Sneek. Inmiddels drum ik al 9 jaar en ben afgelopen zomer geslaagd voor mijn D-examen. De (drum)lessen heb ik gevolgd op het Atrium in Sneek. Ik heb in een aantal bandjes gespeeld, dus heb al enige podium ervaring. Ik heb een brede... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Scharnegoutum (Friesland). Geplaatst door gebruiker wytse rijpma op 19-11-2023, 42 keer bekeken.

Hey Muzikanten! Mijn naam is Mike, ik ben 21 jaar oud en ik zoek mede muzikanten om een nieuwe band te starten. Ik drum zelf al 11 jaar waarvan ik een 3 jarige opleiding heb gevolgt tot uitvoerend muzikant. Graag zou ik een bandje willen starten met eigen werk met als inspiratie, bands zoals:... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Sneek (Friesland). Geplaatst door gebruiker miketygo@gmail.com op 04-11-2023, 57 keer bekeken.

Goedendag allen! Ik ben een 29e jarige Drummer uit Friesland, Heeg. Ik zoek een band in een straal van ca 40 km rondom Sneek. Ik ben een creatieve en ritmische drummer. Vaak kan ik nummers direct meespelen na ze 1x geluisterd te hebben. Ik mag ook graag zelf een ritme verzinnen. Het liefst speel ik... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Sneek (Friesland). Geplaatst door gebruiker DrummerHuite op 01-08-2023, 159 keer bekeken.

I am a Ukrainian drummer with over 10 years of experience playing the drum kit. Throughout my musical journey, I have been actively involved in various bands, primarily focusing on heavy experimental music. However, for the past 6 years, I shifted my focus towards sculpting. Now, I am eager to... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Drachten (Friesland). Geplaatst door gebruiker Anatolii op 01-08-2023, 128 keer bekeken.

Metal black metal funkiegrooveyshit Rock rockabilly blues rockandroll enz.. Wil graag weer eens rocken Begonnen met drummen toen ik 8 jaar oud was en nu 27 jaar dus wel tijd om weer te rocken. Iets waar je later over kan praten/naar kan luisteren als je bejaard bent Mensen een goede tijd geven met... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Workum (Friesland). Geplaatst door gebruiker DirkKuipers op 18-06-2023, 118 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Willemijn en ik ben een meer dan 10 jaar ervaren vrouwelijke metal drummer uit FRYSLÂN! Ik zit nu in de huidige band Solenoïde waar we vooral de genre Hardcore Punk Metal spelen. Ik ben er zelf ook een Hardcore Metal fan maar mij leek het eigenlijk leuker om in nog een bandje te... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Sneek (Friesland). Geplaatst door gebruiker WillemijnL op 03-04-2023, 163 keer bekeken.

Goeie, Ik ben Tim, 16 jaar, en ik woon in Harlingen. Ik volg nu voor 7 jaar drumlessen en het lijkt me super leuk om in een bandje te spelen. Dus, is er een bandje in de omgeving Harlingen die nog een drummer zoekt of ben je een gitarist/bassist en wil jij een bandje starten? Laat het me... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Harlingen (Friesland). Geplaatst door gebruiker Tim_vander_Heide op 08-10-2022, 268 keer bekeken.

Best bekeken in "Drummer Zoekt Band Friesland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!