Drummer zoekt Band in Drenthe

8 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Drenthe"

Ben een Drummer en ik zoek een Bluesrock Funk Rock Coverband in de regio Den Haag Westland Delft. Heb eigen gear en vervoer en zin om te werken naar optredens met muzikanten in de leeftijd categorie 50 jaar en ouder. Geef mij een berichtje als jullie zoekende zijn. Groetjes A.J... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Westland Den Haag Delft (Drenthe). Geplaatst door gebruiker DeDrummer op 21-05-2024, 47 keer bekeken.

Hallo, mijn naam is Rik, 20 jaar en drummer uit omgeving Hoogeveen. Ik ben opzoek naar een band of muzikanten om een band te vormen. Speel zelf graag classic rock, hard rock en grunge. Ben voorzien van eigen vervoer. Mocht je interesse hebben dan hoor ik dat graag! Rik 0612544204... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Hoogeveen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker RikT op 22-04-2024, 73 keer bekeken.

hoi, ik ben Gwen en ik ben 18 jaar oud. ik drum nu 5 jaar en ik heb de laatste 2 jaar ervaringen opgedaan bij meerdere jamsessies. en het lijkt mij leuk om in een leuke rock coverband te zitten en daar ook echt serieus mee bezig te zijn! ik hou van alle rock muziek van de jaren 60,70,80. zoek je... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Gwen-entjes op 30-01-2024, 80 keer bekeken.

Ik zoek een sludge/ doom band om in te drummen, zoals Primitive Man, Body Void, Bongripper, Conan, Amenra. Zeggen deze namen je niets, don't bother. Ik woon in de regio Emmen maar heb een auto en ben bereid ongeveer een uur te reizen. Regio Emmen - Zwolle - Meppel - Groningen - Enschede allemaal... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker nico-metaldrummer op 28-07-2023, 103 keer bekeken.

Hoi, ik ben Olaf 17 jaar en woon in Assen. Ik speel nu 4 jaar drums en het lijkt me leuk om met wat mensen te jammen of een bandje te vormen. Denk qua stijl aan metal, hardrock, punk of postpunk. Ik sta echter open voor andere genres. Zelf speel ik graag nummers van bijvoorbeeld Motörhead, Slayer,... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Olafrozendaal op 05-01-2023, 183 keer bekeken.