Drummer zoekt Band in Groningen

5 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Groningen"

Hallo iedereen, Ik ben drummer en ben opzoek Naar een rockband in Groningen. Ik ben opzoek naar mensen Die vaak willen repeteren En uiteindelijk ook willen optreden. Ben jij de gene waar ik naar opzoek ben twijfel niet en mail naar Coen-de-vries@hotmail.com Groet Coen.... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker coen-de-vries@hotmail.com op 27-06-2023, 103 keer bekeken.

Halloo, ik ben Hylke (19). Ik speel al ongeveer tien jaar drums, en zou graag mijn studentenleventje in Groningen aanvullen met het spelen van live-muziek. Ik kan niet wachten om meer live-ervaring op te doen, maar ik wil vooral lekker jammen en het naar me zin hebben. Ik sta voor veel stijlen... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Hylke B op 11-10-2022, 281 keer bekeken.

Hey muzikanten! Ik ben op zoek naar een gitarist of twee, een bassist en een zanger voor een metalcore/hardcore/deathmetal achtige band. Samen met jullie wil ik graag brainstormen over een vette band. Het doel is om zo snel mogelijk een band op te zetten die tijdens optredens lekker stampen. Laat... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker JeroenVA op 26-05-2022, 307 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!