Drummer zoekt Band in Utrecht


19 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Utrecht"

Ik zoek een band waar ik mijn energie kwijt kan, met of zonder materiaal, al improviseer/schrijf ik makkelijk, graag wel met zanger/zangeres. Ala Psychodelic Porn Crumpets, Wand, Dead Sara, Nirvana, Fuzz. Hoe gestoorder hoe beter, hoe ruwer hoe beter, hoe serieuzer hoe beter. Ik ben ook... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Amerongen (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Hermanovitz op 23-05-2023, 63 keer bekeken.

Hoi iedereen, ik heet Eddie en speel drums sinds mijn 16e. Ik heb in diverse bandjes gespeeld. Door de jaren flink wat podium ervaring opgedaan. Favoriete nummers die ik uitgezocht heb en kan drummen - Sound of muzak, Porcupine tree - Seven days, Sting Rosanna, Toto - het liedje zelf doet me weinig... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Roffel op 19-05-2023, 54 keer bekeken.

Hallo mijn naam is Sam, ik ben 22 jaar oud en ik ben een echte metalhead, ik heb zelf al ruim 16 jaar ervaring met drummen, dit heb ik mijzelf door de jaren heen aangeleerd. Ik ben van jongs af aan al bezig met muziek en heb thuis mijn eigen drumstudio waar ik heel wat tijd door breng. Ik zou graag... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Loosdrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Sam kramer op 06-05-2023, 65 keer bekeken.

Hi :) Mijn naam is Dries (36) en ben een ervaren drummen (geen prof). Ik ben op zoek naar een band of muzikanten die het leuk vinden om eigen muziek te maken. Uiteindelijk optreden is wel het doel :) Funk rock, pop rock, of rock in het algemeen vind ik leuk om te drummen, maar ook funk, disco en... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker -3s- op 16-04-2023, 136 keer bekeken.

Beste muzikanten, Mijn naam is Lars, ik ben een drummer ;) Sinds mijn tienerjaren veel gespeeld, tijdens studententijd in Amsterdam veel bandjes; mn pop-rock-soul, veel podiumervaring. Ook altijd veel plezier gehad in backing vocals en harmonien. Na een rustiger periode een jaar geleden tijdens een... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker lpklieverik op 17-03-2023, 145 keer bekeken.

Alweer een paar jaar niets gedaan maar het begint weer te kriebelen... Jarenlang Brit Pop gespeeld met top gasten maar uiteindelijk gestopt omdat de muziek niet intens genoeg was. Wil eens zien of er gasten zijn waar ik me muzikaal wel ok bij voel. Ofschoon ik naar alle stijlen luister is het het... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker pjotrvanloenen op 26-11-2022, 302 keer bekeken.

Hoi, Ik ben Yf, 16 jaar oud en woon in Montfoort. Ik speel de drums en ben kortgeleden begonnen met de gitaar. Het lijkt mij leuk om met een groepje jonge beginnende muzikanten regelmatig muziek te maken, die mogen covers zijn of zelf wat maken. Ik zit zelf een beetje in de rock hoek, en dat best... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Montfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Yf Ligtermoed op 27-10-2022, 126 keer bekeken.

Hallo, Mijn is Gerard, een 19 jarige drummer. Graag wil ik een blues trio/band oprichten waarin we oude en nieuwe nummers spelen met veel instrumentale stukken en improvisatie. Hiervoor zoek ik muzikanten die hier serieus mee bezig willen zijn om vervolgens regelmatig te kunnen optreden waar... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Gerard. op 24-09-2022, 168 keer bekeken.