Drummer zoekt Band in Utrecht

20 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Utrecht"

Drummer zoekt jazz band. Ik ben ervaren maar zie het als hobby. Optredens leuk maar niet elke maand. 2x per maand repeteren.ik ben bekend met American Realbook met improvisatie. Ervaring met optredens in cafés, restaurants en festivals. Plezier is voor mij belangrijkst.... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Franszdirk op 13-07-2024, 37 keer bekeken.

Hoi ik ben Kimon en ik ben 15 jaar. Ik ben een ambitieuze drummer en ik ben op zoek naar een goed coverbandje. Ik speel graag funk, pop, rock etc. Bijvoorbeeld the Police, Toto, Bon Jovi, the Foo Fighters, Maroon 5 etc. Ik heb al een paar jaar ervaring in bandjes. (omgeving Utrecht en Den Bosch)... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Kimon op 03-07-2024, 34 keer bekeken.

Hey muzikanten!! Ik ben Nick. Al 12 jaar drum ik bijna elke dag. Van alle soorten rock tot pop, funk, noem maar op. Na verschillende bands ben ik weer opzoek naar een nieuwe. De vorige bands waren voornamelijk coveren, wat heel leuk is, maar ben nu meer opzoek ook naar eigen werk. Zijn jullie... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Nick_02 op 30-06-2024, 55 keer bekeken.

Drummer zoekt band! Ik zoek weer aansluiting bij een band of gelijkgestemde muzikanten. Liefst stevige rock/metal in stijl van Tremonti, Molybaron, The Cost. Geen covers!! catchy riffs, beukende breaks, krachtige vocalen. Ik kan evt. (Backing)vocals doen. Ik wil vooral lol en goeie muziek maken.... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Woerden (Utrecht). Geplaatst door gebruiker mstransport@kpnmail.nl op 02-05-2024, 113 keer bekeken.

Hey allemaal! Ik ben Michiel (36) en ik speel al een tijdje drums. De laatste tijd ben ik flink aan het oefenen geslagen om beter te worden. Momenteel jam ik regelmatig met twee groepen in DB's Utrecht, maar ik wil graag meer spelen en nieuwe mensen ontmoeten. Hoewel ik niet de meest doorgewinterde... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Michielsnoek op 13-04-2024, 140 keer bekeken.

Mijn naam is David, woon in Utrecht en ik speel al ruim 10 jaar drums. Verschillende (cover)bands gespeeld, tijdje mee gestopt, maar vind het leuk om het weer op te pakken. Genre’s punk / rock / 90’s rock. Zoek naar een balans waarin het leuk is om een paar keer per maand te repeteren met het... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker daav op 24-02-2024, 171 keer bekeken.

Hoi Muse liefhebbers, Ik ben Niels, 32 jaar, en jullie nieuwe drummer. De afgelopen 20 jaar heb ik veel gespeeld in bands en in allerlei stijlen. Muse blijft favoriet. Ik wil nu gaan voor een toegewijde coverband die optreedt. Dicht bij het origineel blijven om het publiek, en onszelf, een... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Amersfoort/Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Niels op 18-02-2024, 52 keer bekeken.

Hoi, ik ben hugo, een 14-jarige drummer uit de regio Utrecht. Ik ben op zoek naar een leuke popband om mee te spelen. Ik hou van muziek en ben enthousiast om samen te jammen. Als je op zoek bent naar een drummer, laten we dan eens kennismaken en kijken of het... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Odijk (Utrecht). Geplaatst door gebruiker hugoz14 op 17-01-2024, 73 keer bekeken.