Drummer zoekt Band in Utrecht

16 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Utrecht"

Mijn naam is David, woon in Utrecht en ik speel al ruim 10 jaar drums. Verschillende (cover)bands gespeeld, tijdje mee gestopt, maar vind het leuk om het weer op te pakken. Genre’s punk / rock / 90’s rock. Zoek naar een balans waarin het leuk is om een paar keer per maand te repeteren met het... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker daav op 24-02-2024, 52 keer bekeken.

Hoi Muse liefhebbers, Ik ben Niels, 32 jaar, en jullie nieuwe drummer. De afgelopen 20 jaar heb ik veel gespeeld in bands en in allerlei stijlen. Muse blijft favoriet. Ik wil nu gaan voor een toegewijde coverband die optreedt. Dicht bij het origineel blijven om het publiek, en onszelf, een... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Amersfoort/Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Niels op 18-02-2024, 20 keer bekeken.

Hoi, ik ben hugo, een 14-jarige drummer uit de regio Utrecht. Ik ben op zoek naar een leuke popband om mee te spelen. Ik hou van muziek en ben enthousiast om samen te jammen. Als je op zoek bent naar een drummer, laten we dan eens kennismaken en kijken of het... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Odijk (Utrecht). Geplaatst door gebruiker hugoz14 op 17-01-2024, 39 keer bekeken.

Ik ben kiano (14) ik drum 5 jaar en speel daarnaast een beetje gitaar, bass en piano. Ik zit in een band maar die valt langzaam uit elkaar. Ik zoek een band met mensen die weten hoe ze hun instrument speelt en serieus willen oefenen en optreden. Leeftijd het liefst 12-17 jaar.... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Vleuten/Leidsche rijn (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Kianovaneck op 13-01-2024, 47 keer bekeken.

Hoi, ik ben Jeroen , 55 jaar, en heb een grote passie voor muziek en muziek maken. Mijn instrument is drums en ik heb een brede muzikale smaak. Daarnaast heb ik podium- en studio ervaring, waarbij mijn voorkeur uitgaat naar Blues (Rock),Sixties/Seventies..maar ook Soul..als het maar swingt! Ik kijk... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Baarn/Soest (Utrecht). Geplaatst door gebruiker j.kampen3@chello.nl op 23-11-2023, 169 keer bekeken.

Graag zou ik (Maarten, 43jr, drummert) een gezellig death thrash metal bandje vinden / opstarten in de regio Utrecht om 1x per week of 1x in de 2 weken lekker (old school) herrie te maken! Focus op gezellig potje rammen in de oefenruimte, covertje doen, Lekker jammen. en ach als t uitkomt eigen... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Drumhavik op 09-11-2023, 86 keer bekeken.

Ik ben Wout en ik ben 20 jaar. Ik heb bijna mijn hele leven gedrumt, maar nu ben ik bijna een jaar gestopt omdat ik nu op kamers ben, maar ik zou nu wel weer willen beginnen dus het leek mij leuk om bij een bandje te gaan. Ik hou vooral van (oude) rock, bands zoals the police, nirvana, the beatles... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker wout van der meer op 22-09-2023, 156 keer bekeken.

Hey, ik ben Luuk, 17 jaar uit Utrecht en een fanatieke en actieve drummer opzoek naar een band. Mijn interesse qua genres ligt vrij breed, ik speel graag funk, rock, r&b, pop en een klein beetje jazz, maar ik houd vooral van muziek maken dus er is eigenlijk geen een genre waar ik een hekel aan heb,... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Luuk Grooten op 17-08-2023, 140 keer bekeken.

Hoi iedereen, ik heet Eddie en speel drums sinds mijn 16e. Ik heb in diverse bandjes gespeeld. Door de jaren flink wat podium ervaring opgedaan. Favoriete nummers die ik uitgezocht heb en kan drummen - Sound of muzak, Porcupine tree - Seven days, Sting Rosanna, Toto - het liedje zelf doet me weinig... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Roffel op 19-05-2023, 156 keer bekeken.

Hallo mijn naam is Sam, ik ben 22 jaar oud en ik ben een echte metalhead, ik heb zelf al ruim 16 jaar ervaring met drummen, dit heb ik mijzelf door de jaren heen aangeleerd. Ik ben van jongs af aan al bezig met muziek en heb thuis mijn eigen drumstudio waar ik heel wat tijd door breng. Ik zou graag... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Loosdrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Sam kramer op 06-05-2023, 158 keer bekeken.