Drummer zoekt Band in Brabant

47 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Brabant"

Ik zoek een bestaande band genre R&B, classic rock/ blues of soul. Ik heb meer dan voldoende (podium)ervaring. Meerderde (cover)bands gespeeld. Heb eigen gear ( akoestisch en electronisch) Ik kan noten lezen. En ben in bezit van vervoer. Liefst in regio Tilburg, Eindhoven Waalwijk, Breda... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Oisterwijk (Brabant). Geplaatst door gebruiker Ludwig op 10-05-2024, 56 keer bekeken.

Hoi medemuzikanten, Ik ben Davide en ben 24 jaar oud. Ik drum op dit moment al 12 jaar en ben nu op zoek naar een band. Ben niet op zoek naar beginners maar ook niet naar professionals. Ik. Wil graag een rock/metal band oprichten met de nadruk op metal. Denk hierbij aan bands zoals zoals System of... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Dave21 op 09-05-2024, 82 keer bekeken.

Jaja, daar zit je dan, met je drumstokken in je klauwen. Na ruim 5 jaar semi-professioneel in bands te hebben gespeeld met de nodige live-ervaring heb ik het drummersvak na een pauze onlangs weer opgepakt. De spieren weer effe losmaken en gaan. Voorkeur gaat uit naar commerciële muziek, van pop... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Gemert (Brabant). Geplaatst door gebruiker Trommelaer op 09-05-2024, 101 keer bekeken.

Hallo bands! Ik zoek een band met ervaren muzikanten. Mijn voorkeur is blues/rock, pop en new-wave. Omgeving Noordoost Brabant en Gelderland. Zelf ben ik een ervaren drummer met professionele drumset. Ik drum al vanaf mijn elfde en speel vanaf mijn 18e in diverse bands. Heb veel meters gemaakt en... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker the rhythmatist op 27-04-2024, 83 keer bekeken.

Bij voorkeur zoek ik aansluiting bij muzikanten die overdag kunnen repeteren (maandag/vrijdag) of vroeg in de avond. Vooral rustige muziek, easy listening, sublime repertoire. Repeteren zonder gehoorbescherming, akoestisch, unplugged... Mijn ervaring als drummer is redelijk breed maar ik voel me... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Baarle (Brabant). Geplaatst door gebruiker BellieBlues op 25-04-2024, 51 keer bekeken.

Hi, ik ben Jesper, 26 jaar oud. Ik ben een enthousiaste drummer die op zoek is naar een band. In principe in het genre pop/rock, maar ik sta open voor verschillende muziekstijlen. Ik hoor graag van jullie als jullie een keertje willen repeteren om te kijken of het een match... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker jesper.ingels op 08-04-2024, 106 keer bekeken.

Hoi, Ik ben een drummer die al 11 jaar speelt. Ik speel veel metal en hardrock zoals: Avenged Sevenfold, Edu Falaschi, Angra, Slipknot, Dream theater en foo fighters en ik zou het leuk vinden om in een band te zitten. Ik hoef niet perse de muziek te spelen die ik normaal speel, maar iets in die... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Bergen op Zoom (Brabant). Geplaatst door gebruiker olafwelter op 24-03-2024, 111 keer bekeken.