Drummer zoekt Band in Brabant

41 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Brabant"

Hoi! Ik ben Kimberley. Ik ben 35 jaar en kom uit Den Bosch. Ik drum vanaf mn 14e, maar door opleiding, stages en werk, heeft het drummen lange tijd op de achtergrond gestaan. De afgelopen 4 jaar heb ik het weer wat meer opgepakt en ben er ik serieus mee aan de slag gegaan. Nu lijkt het me super tof... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker KimberleyH op 21-08-2023, 154 keer bekeken.

gezocht muzikanten om samen gezellige muziek te maken. geen hardrock of iets dergelijks. vlotte muziek, mag ook nederlands talig is geen must maar repetitie's mag eventueel overdag repetities en optredens in onderling overleg je kunt me altijd bellen voor een afspraak. tel... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Deurne (Brabant). Geplaatst door gebruiker willieteuwen@gmail.com op 20-08-2023, 68 keer bekeken.

Hallo lezer(s)! Ik ben een 22 jarige drummer uit Gassel (Noord Brabant, randje Gelderland) en ik ben op zoek naar een band. Genrenamen zijn mijn sterkte niet, maar ik ben geïnteresseerd in Grunge (en verschillende minder extreme metal subgenres waar ik de skills net niet voor heb). Vanaf jongs af... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Gassel (bij Cuijk) (Brabant). Geplaatst door gebruiker JanBosch op 09-08-2023, 58 keer bekeken.

Hey lezer(s) ik heet Vincent en ben 24, en ik zoek een nieuwe band omdat mijn oude bandmaatjes andere prioriteiten hebben gevonden en verhuisd zijn naar het noorden. Hier een stukje waarin ik drum (dit is van alle leden totale improv) https://www.youtube.com/watch?v=5miEboFEq8Q ik drum ook wat... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Vinc en t op 07-08-2023, 94 keer bekeken.

Hallo, Sinds kort ben ik opzoek naar een band of muzikanten om een band mee op te starten. Heb een aantal jaren ervaring met drummen en heb een eigen drumkit (Gewa G5 Pro) met professionele geluidsinstallatie. Ik ben woonachtig in Oss en ben 28 jaar. Ben bereid om te reizen in regio Oss/Den Bosch... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Den Bosch/Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker Drum1994 op 02-08-2023, 106 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Ivo, van van 45. Drum vanaf mijn 13e, laatst 20 jaar Afrikaanse percussie instrumenten bespeelt, maar nu sinds een paar maanden het drummen weer opgepakt. Genres: rock, pop, funk, americana, indie. Ik zoek aansluiting bij een kleine (3 of 4 pers.) band in de omgeving West-Brabant om... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Dinteloord eo (Brabant). Geplaatst door gebruiker mailvoorivo op 30-07-2023, 79 keer bekeken.

Drummer zoekt band. Genre: van pop tot hardrock. Ik sta ook open voor aanverwante genres of DJ-collabs. Over mijzelf: Ik ben een ervaren drummer en 30 jaar oud. Regio Noord-Brabant en Limburg. Ik heb in een eigen band 'In Control' gespeeld, in de Rammstein-tribute band 'Herzeleid', en ook andere... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker mje.peetersdrums op 26-07-2023, 114 keer bekeken.

Hoi, Ik ben 30 jaar en kom uit Eindhoven. Ik speel al 12 jaar drums, de laatste jaren wat roestig geworden maar voorheen wel altijd in een coverband gespeeld. Genres variëren van pop tot rock, metal, country. Eigenlijk alles waar een beetje beleving in zit. Na een paar jaar wel weer behoefte om... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker RobindKort op 13-07-2023, 133 keer bekeken.

Hallo, ik ben Dennis, 15 jaar oud en ik zoek naar n band om lekker mee te jammen. Ik drum ondertussen n half jaartje en ik verlang er al een tijdje naar om samen te spelen met andere muzikanten. Ik drum nummers van Metallica, Foo fighters, Nirvanna ect ect. Ik hoop snel met mensen samen te... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker DennisLuyckx op 09-07-2023, 72 keer bekeken.

Best bekeken in "Drummer Zoekt Band Brabant"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!