Drummer zoekt Band in Limburg

23 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Limburg"

Hallo muzikanten, Ik ben een enthousiaste drummer met 4+ decennia ervaring en ben opzoek naar een pop/rock coverband. Ik heb de afgelopen decennia in diverse bands gespeeld met zowel covers als eigen werk. Ben in het bezit van eigen hybride drumkit, kan dus zowel elektrisch als akoestisch spelen.... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Sittard (Limburg). Geplaatst door gebruiker ben611014 op 24-05-2024, 32 keer bekeken.

Voor onze Band Nooduitgang in opstart fase zijn we op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste drummer. Nederpop hits uit de jaren 80 is het eerste doel. Omdat de hits van destijds ook een variatie aan stijlen kent is het belangrijk dat jij in staat bent om diverse Reggae en ska stijlen kunt drummen... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Sittard/heerlen/maastricht (Limburg). Geplaatst door gebruiker roger op 19-05-2024, 48 keer bekeken.

Hoi allemaal, graag wil ik weer in een coverband gaan spelen die bij voorkeur een mix van verschillende stijlen in het repertoire heeft en waarin rock de overhand heeft. Ik ben 56 jaar en heb zo'n 15 jaar geleden het drummen in bands weer opgepakt. Op YouTube heb ik een kanaal dat Victor Schols... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Parkstad (Limburg). Geplaatst door gebruiker Victor op 25-04-2024, 49 keer bekeken.

Hallo! Zoals je aan de titel kan lezen ben ik opzoek naar een leuke band. Ik heb gedrumd sinds dat ik klein ben, echt met je paplepel ingegoten. Ik ben 19 jaar en ik woon in sittard.. Ik speel en luister eigelijk alle muziek, maar door mijn 19 jaar heen zijn 80's zoals TOTO, Michael Mcdonald,... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Sittard (Limburg). Geplaatst door gebruiker Delano op 07-04-2024, 61 keer bekeken.

Ik ben Dennis 43 jaar wonend in Roermond en zoek een band om in te drummen. Ik heb meerdere voorkeuren qua muziekstijl. Hip Hop, Reggae, Rock, Metal, ik ben ruimdenkend en sta voor meerdere stijlen open. Ik ben ook al jaren DJ dus er zou ook nog een combi tussen drummen en scratchen kunnen bestaan.... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Dennis Schmitz op 07-04-2024, 56 keer bekeken.

Ik ben Micha Herben, 33 jaar met veel ervaring. Ik zoek een band met eigen muziek.eventueel nieuw op te richten.Liefst pop blues of jazzy pop. Bands als Nick Kershaw kunnen mij inspireren maar bijvoorbeeld ook BB king en in het andere extreem van componist en pianist Yanni. Ik heb ervaring in... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Micha Herben op 06-04-2024, 48 keer bekeken.

Mijn naam is Eric en ik woon in Heerlen. Ik zoek in de omgeving Zuid-Limburg een band om in te drummen. Mogen covers en/of eigen nummers zijn. Ik heb ruime ervaring met het spelen in bands en met optreden. Ben in het bezit van een drumstel en eigen vervoer. Ik zoek geen metal/jazz/blues band. Zijn... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker weezeric op 05-04-2024, 40 keer bekeken.

Mijn naam is Timo, ik ben 22 jaar en ik woon in midden Limburg. Ik drum al ongeveer 12/13 jaar en heb ook al een aantal keer opgetreden met een coverband. Het liefst speel ik rockmuziek van bands als Muse, Green day, Foo Fighters en Arctic Monkeys, maar ik sta ook open om ander soort muziek te... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Weert/Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Timo op 29-02-2024, 68 keer bekeken.