Drummer zoekt Band in Limburg

17 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Limburg"

goede dag, graag wil ik in een coverband spelen die hoofdzakelijk rock speelt maar daar niet te zeer aan vast houdt. Andere stijlen vind ik ook leuk. Het liefst een kleine band die 1x per week repeteert. Ik heb een you tube kanaal dat mijn naam ( Victor Schols) draagt waarop ik veel als drummer te... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Brunssum (Limburg). Geplaatst door gebruiker Victor op 09-12-2023, 17 keer bekeken.

Mijn naam is Timo, ik ben 22 jaar en ik woon in midden Limburg. Ik drum al ongeveer 12/13 jaar en heb ook al een paar keer opgetreden met een coverband. Het liefst speel ik rockmuziek van bands als Muse, Green day, Foo Fighters en Arctic Monkeys. Bij interesse stuur een bericht... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Roermond/Weert (Limburg). Geplaatst door gebruiker Timo op 14-11-2023, 57 keer bekeken.

Drummer zoekt aansluiting bij een bestaande band. Een nieuwe band starten is ook een optie! Doel: optredens! Ik heb vele jaren ervaring en ben erg fanatiek. Geen heavy Metal of Hardrock. Zoeken jullie een drummer die ervoor gaat, dan moeten jullie zeker contact met me opnemen. Ervaring met... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Zuid-Limburg (Limburg). Geplaatst door gebruiker muziekinlimburg op 29-10-2023, 72 keer bekeken.

Hallo muzikanten, Ik ben een enthousiaste drummer met 4+ decennia ervaring en ben opzoek naar een bestaande pop/rock coverband. Ik heb de afgelopen decennia in diverse bands gespeeld met zowel covers als eigen werk. Ben in het bezit van eigen hybride drumkit, kan dus zowel elektrisch als akoestisch... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Sittard (Limburg). Geplaatst door gebruiker ben611014 op 28-10-2023, 67 keer bekeken.

Mijn naam is Eric, ben 44 jaar en woon in Heerlen. Ik zoek in de omgeving Zuid-Limburg een band om in te drummen. Mogen covers en/of eigen nummers zijn. Ik heb ruime ervaring met het spelen in bands en met optreden. Ben in het bezit van een eigen drumstel. Ik zoek geen metal/jazz/blues band. Zijn... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker weezeric op 16-10-2023, 99 keer bekeken.

Hee! Mijn naam is Danique 18 jaar oud en ik zoek een leuke band om mee op te treden en om mee te groeien. Ik speel nu 5+ jaar drums en heb ook al meerdere optredens mogen doen. Ik hou van pop, funck, covers, jaren 80, rock kan ook geen kwaad etc. etc. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Parkstad (Limburg). Geplaatst door gebruiker Danique op 29-09-2023, 82 keer bekeken.

Drummer, enthousiaste zestig plusser, zoekt een band of muzikanten. Cover , blues, feest of jaren 70-80 muziek. Sfeer en onderlinge chemie is bepalender dan niveau. Ben hobby drummer met veertig jaar ervaring. Speel nu ruim 10 jaar wekelijks in een bandje maar heb ruimte en tijd voor meer. Bij... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Omgeving Weert (Limburg). Geplaatst door gebruiker Ton Kessels op 18-07-2023, 100 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een gezellige en professioneel ingestelde band. Qua stijl mag het wel verschillende kanten uitgaan; Americana, indie, pop of rock. Ik heb best veel ervaring als drummer. Verplaatsingen zijn niet echt een issue. Als je meer wil horen of denkt dat ik jullie drummer kan zijn,... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Peer (Limburg). Geplaatst door gebruiker nico op 24-05-2023, 99 keer bekeken.

Best bekeken in "Drummer Zoekt Band Limburg"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!