Drummer zoekt Band in Overijssel

20 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Overijssel"

Ik ben klaar met al die coverbandjes met dezelfde soort nummers, die rustig een avond willen opbouwen, die singer songwriter zooi spelen en die af en toe een rustig nummer willen spelen. Ik wil knallen, ik wil gaan ik wil de boel op de kop zetten. Kortom, rock, funk, blues die knalt en staat. Niet... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Drummer Rob op 19-06-2024, 30 keer bekeken.

Mijn naam is Jens, 36 jaar oud en woon in Oldenzaal. Vroeger heb ik jarenlang gedrumd. De laatste jaren niet meer, maar heb dit sinds een half jaar weer opgepakt. Ik speel momenteel bij een popkoor (waar we ook mee optreden) en in een bandje waarmee ik eens in de 4 weken repeteer. Ik ben echter op... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Oldenzaal (Overijssel). Geplaatst door gebruiker jens88 op 07-06-2024, 51 keer bekeken.

Regio Enschede, Almelo Om een beetje bezig te blijven en de flow een beetje in het spel te houden zoek ik (beginnende) muzikanten om af en toe eens mee te jammen. Als het erg leuk blijkt te zijn kunnen we dit wellicht uitbouwen naar iets meer maar dat is geen vereiste. Het hoeven geen bestaande... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in De Lutte (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Rudi21 op 02-06-2024, 72 keer bekeken.

Ik ben Melvin, 16 jaar met 10 jaar drum ervaring. Ik zoek een bandje (alleen in Enschede) om serieus muziek te maken en live op te treden. Ik heb veel podium ervaring en zit al 4 jaar in verschillende bandjes. Whatsapp: 0683327983 (Ik moet 250 letters hebben om te kunnen... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker drummer_melvin1 op 25-04-2024, 46 keer bekeken.

Hallo, ik ben Lucas (16). Ik ben op zoek naar een band. Ik speel al 9 jaar drums, vooral rock en metal, denk aan Guns n Roses, Metallica The Police, Foo Fighters etc. Het lijkt me super leuk om met andere leeftijdsgenoten samen te spelen. Ik zoek een band met het liefst leeftijdsgenoten, ongeveer... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Beerzerveld (Overijssel). Geplaatst door gebruiker LucasG op 01-04-2024, 56 keer bekeken.

Beste muzikanten. Ik ben een ervaren drummer van begin 40 en ben op zoek naar een gezellige band met optredens. Sinds corona is m’n huidige band een “repetitie band” geworden en treden we helaas zelden tot nooit meer op. Aangezien optreden het allermooist is ben ik op zoek naar een band die... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker mmvdbos op 22-03-2024, 138 keer bekeken.

Ervaren drummer uit Hengelo zoekt (muzikanten voor) een pop/rock band. Covers van oude en nieuwe muziek die gewoon leuk is om te spelen. Eigen werk mag ook - maar zelf schrijf ik niet. Geen professionele ambities, maar wel af en toe regionaal optreden. Sfeer en klik zijn belangrijker dan leeftijd... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Hengelo (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Big_Philly op 11-02-2024, 94 keer bekeken.

Ik ben Vincent, 25 jaar, woon in Enschede en drum al zo'n 14 jaar. Mij lijkt het leuk om een metal band te starten of te joinen in de omgeving om muziek te coveren en hopelijk eigen muziek te bedenken. Ik heb een brede muziek smaak zolang het een beetje modern is, waarbij mijn top genres zijn:... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker vincentdesloper op 10-12-2023, 225 keer bekeken.

Ik ben Daniël Neulen, 28 jaar oud. Inmiddels drum ik al ongeveer 18 jaar (vanaf m'n 10de ongeveer). Ik heb al wat bandervaring en heb een aantal optredens achter de rug, maar ik ben op zoek naar een wat serieuzere band met meer ervaren leden. Ik heb persoonlijk een voorkeur voor muziekstijlen als... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Raalte (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Danl95 op 14-11-2023, 152 keer bekeken.

Best bekeken in "Drummer Zoekt Band Overijssel"