Drummer zoekt Band in Gelderland

36 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Gelderland"

Hallo medemuzikanten! Mijn naam is Leroy, ik ben 29 jaar en ik ben op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in zowel coverbands als met eigen werk. Ik droom ervan om deel uit te maken van een energieke (feest) coverband die met medleys het publiek... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker lurwa14 op 26-05-2024, 90 keer bekeken.

Hey! Ik ben Daisy, ik ben 18 en woon in de buurt van Arnhem/Nijmegen. Ik drum ongeveer een jaar en heb er echt mijn passie in gevonden. Waarneer ik mijn middelbare school heb afgerond wil ik graag een muziek opleiding doen en daarvoor is het belangrijk om ervaring te hebben met spelen in een band.... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Daisy op 10-05-2024, 64 keer bekeken.

Hallo, ik drummer van 46 jaar, zoek een band in de omgeving van Arnhem.. Max 30 minuten rijden. een beetje les gehad in mijn jeugd en na 25 jaar niet gespeeld te hebben, nu weer een jaartje bezig. speel sinds juni '23 in een band die eigen nummers maakt, maar helaas nog niet opgetreden.. zou het... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Wouter Arnhem op 28-04-2024, 92 keer bekeken.

Beste lezer, Ik, Izzy van 24, ben op zoek naar een metalband, die nog een plekje open hebben voor een drummer of gitarist. Ik speel gitaar sinds mijn elfde en nu een jaar of vier speel ik ook drums. nadat mijn eigen band vorig jaar gestopt is, ben ik bezig gegaan met het zelf opnemen van demo's. Na... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Zutphen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Izzyvz op 12-04-2024, 63 keer bekeken.

Oké, gaan we weer !! Na een paar maanden niks gedaan te hebben Gaat het toch weer kriebelen. Ik zoek een band , Pop/Rock/Nederlandstalig/ Duits/ Dance hoeven geen profs te zijn , de klik is belangrijker. Ik heb een professionele drumkit en heb evaring met klik te spelen . Gr Martie... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker martiepeters op 31-03-2024, 144 keer bekeken.

Hallo ik ben Thijs, een ervaren functionele Drummer van 43 jaar uit omgeving Arnhem. Ik ben op zoek naar een nieuwe band die eigen muziek maakt. Creatieve muzikanten die het proces van eigen nummers maken kunnen waarderen om daaruit vervolgens iets nieuws/moois te kunnen neerzetten. Invloeden van... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Thijswind op 26-03-2024, 141 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar muzikanten in en rond Nijmegen die eigen nummers willen schrijven en spelen om er uiteindelijk mee op te kunnen treden. Simpel. Maar qua muziek wel van niveau en het liefste wat complexiteit in compositie en uitvoering. Mag wel uitdagend zijn, zeg... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker ecahbrs op 09-03-2024, 113 keer bekeken.

Best bekeken in "Drummer Zoekt Band Gelderland"