Bassisten Gezocht


410 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht"

Hey! Ik ben een gitarist van 25 jaar die het weer eens leuk lijkt om een nieuwe band op te richten. Het lijkt me tof om iets in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz te gaan spelen. Ik speel inmiddels al een aantal jaar gitaar en heb ook in die tijd in een ander bandje... Lees meer »

Bassist Gezocht in Hengelo (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Anique op 25-03-2023, 22 keer bekeken.

Bassist(e) Gezocht !! SuperShaker is een soul-pop-funky-disco-cover-feestband-met-toeters en zoekt een bassist(e) !! Kijk voor de band-bezetting en ons repertoire op: www.supershaker.nl Wij zoeken een bassist(e) die: - dit repertoire en de bandbezetting aanspreekt - band-ervaring heeft en zelf... Lees meer »

Bassist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Sandervanvliet op 24-03-2023, 34 keer bekeken.

Opstartende blues-rock-pop band zoekt een steady bassist. Regio 070-079-010. Huidige bezetting (50+) is zang 2x , gitaar 2x en drums. We zijn dus nog op zoek naar een nieuwe bassist. Repertoire in overleg dus van alles is mogelijk. Vaste oefenavond op dinsdag bij DG Sound in Zevenhuizen. Mocht je... Lees meer »

Bassist Gezocht in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker BluesBreed op 22-03-2023, 82 keer bekeken.

Misses Monday (voorheen Mind the Gap) zoekt enthouisiaste bassist(e): bezetting Band: 3xVocals, toetsen, gitaar, bas, drums, sax. Repetitie op maandagavond in Helmond. Misses Monday: Feel good, energiek en herkenbaar speelt de (nieuwe) band “MISSES MONDAY” de muziek van Beth Hart, Raconteurs,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Helm (Brabant). Geplaatst door gebruiker Sjang6 op 20-03-2023, 81 keer bekeken.

Wij zijn VETO en wij zijn opzoek naar een bassist. Wij zijn een Rock/Hard Rock band gevestigd in Eindhoven. We spelen covers van onder andere Muse, The Pretty Reckless en Royal Blood. In de nabije toekomst willen we ook eigen nummers gaan schrijven. De band bestaat nu uit: Juulke (22), Vocals Rick... Lees meer »

Bassist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Rinze op 20-03-2023, 58 keer bekeken.

80ties new wave / dark wave / post-punk tribute band is met spoed op zoek naar een bassist (v/m/x) nu huidige om persoonlijke redenen helaas moet stoppen. Zijn jouw helden Simon Gallup, Kim Deal, Peter Hook, Patricia Morrison, Paul Simonon, Tina Weymouth en weet je hoe je een plectrum moet... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Ernie2 op 20-03-2023, 76 keer bekeken.

Per direct zoeken we voor onze band een bassist(e) Ongeveer 3 maanden geleden zijn we gestart, we maken eigen werk en hebben al een aantal nummers gereed. Doel is om werk op te gaan nemen en te gaan optreden. Wij repeteren wekelijks in Waalwijk en onze muziekstijl is progrock met een vleugje grunge... Lees meer »

Bassist Gezocht in Waalwijk (Brabant). Geplaatst door gebruiker hubertusanton op 19-03-2023, 85 keer bekeken.

Wij zijn live laugh lobotomy, een metal band geïnspireerd door onder andere Opeth, Deftones en Dio. Onze band is bezig met het schrijven van eigen materiaal wat we ook al deels live hebben uitgevoerd. We repeteren wekelijks op vrijdagavond in Leiden en treden tot nu toe kleinschalig eens in de... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Diego Chang op 19-03-2023, 58 keer bekeken.