Bassisten Gezocht

362 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht"

Zanger-Gitarist zkt ervaren Bassist voor doorstart van mijn BluesRock band. Website, playlist en eigen oefenruimte zijn aanwezig. Geen beginners. Stijl is divers. Eric Clapton, Robben Ford, Joe Bonanassa, Tom Petty, John Mayer & Fleetwood Mac. Ook speel ik eigen werk. Doel is plezier in het spelen... Lees meer »

Bassist Gezocht in Breukelen (Utrecht). Geplaatst door gebruiker BluesRock op 11-06-2024, 53 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Sietske, 27 jaar, ik woon in Den Haag en ik zoek een bassist om een indie / folk band op te starten en vooral samen te jammen! Maakt niet uit of je al lang bezig bent of net begonnen bent met een instrument, leeftijd rond 20-35 heeft mijn voorkeur. Ik speel zelf akoestische en... Lees meer »

Bassist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker sietskew op 09-06-2024, 40 keer bekeken.

Hi! Wij zijn een cover/feestband aan het samenstellen in de regio Alkmaar. Nu nog op zoek naar een gitarist en een bassist die van alles wilt/kan spelen. Denk vooral aan de genre pop/rock en andere echte feesthitjes etc. (andere genre is dus ook mogelijk). Ben je niet bang om wat te bewegen op het... Lees meer »

Bassist Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker kayleev op 09-06-2024, 60 keer bekeken.

Onze band bestaat uit een zangeres, gitarist, toetsenist en drummer. Helaas heeft onze bassist de band verlaten, we zoeken dus een nieuwe bassist die zich kan vinden in onze muziekkeuze. We spelen covers van aanstekelijke bands zoals Mothers Finest, Tower of Power of Brother Strut. Maar mellow... Lees meer »

Bassist Gezocht in Capelle a/d IJssel (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Snelsnel op 09-06-2024, 72 keer bekeken.

Hi, wij zoeken voor een doorstart van onze band een very funky bassplayer. Larry Graham, Bootsy Collins and the like hebben voor jou (bijna) geen geheimen meer :-) We willen muziek gaan maken in de stijl van James Brown, Sly and the family Stone, Fatback band, Fela Kuti, RH factor enz. Kortom... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker lemongate op 08-06-2024, 85 keer bekeken.

Wij zijn een amateur band uit den Haag en spelen sinds een half jaar samen. Elke dinsdagavond oefenen we in Musicon. De band bestaat nu uit 5 leden; drumster, zangeres, toetsenist /zanger, sologitarist en slaggitariste. We hebben inmiddels al een aardige gevarieerde playlist. We spelen bv nummers... Lees meer »

Bassist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker dipantaloni op 06-06-2024, 126 keer bekeken.

Divided happiness is op zoek naar een bassist voor een pop/rock cover band met invloeden van 3 doors down, Anouk, Goldband en Golden earing. Dus heb jij een gezonde dosis motivatie en humor, een leeftijd tussen de 20 en 40 dan zijn wij op zoek naar jou. Thijs.koeten@outlook.com... Lees meer »

Bassist Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker HighT op 06-06-2024, 51 keer bekeken.

Best bekeken in "Bassist Gezocht"