Bassisten Gezocht in Overijssel

17 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Overijssel"

Wij zijn een startende band (nog zonder naam) met een gitarist, drummer en zangeres. Wij variëren van leeftijd tussen de 26 en 32. De bedoeling is om eigen nummers te maken. We halen onze inspiratie uit (indie)rock, bluesrock, reggae, ska en funk. Ben jij een bassist(e) die zich kan vinden in... Lees meer »

Bassist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Sander038 op 29-11-2023, 45 keer bekeken.

Hallo, Wij zijn een ervaren gitarist/zanger en een drummer uit Enschede die op zoek zijn naar een bassist en toetsenist. We hebben beiden de nodige bandervaring (allebei 50+) en zijn van plan een band op te richten die zich gaat richten op het maken van relaxte muziek in de stijl van John Mayer,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Herman34 op 29-09-2023, 205 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe basgitarist (e). Het repertoire is Engels talige nummers en rock & roll jaren 60/70/80. Elke donderdag oefenavond in Epse Alle bandleden komen uit omgeving Deventer. Ongeveer 6 a 10 optredens per jaar. Info: H.Brouwer... Lees meer »

Bassist Gezocht in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Santharryhenny op 14-08-2023, 260 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Jeffrey Kroonenberg ik ben 28 jaar en een begingen screamer / grunte. Ik zou graag een band oprichten zo als Ensiferum. Hiervoor zoek ik: 2 gitaristen 1 drummer 1 bassist 2 clean / achtergrond zangers / zangeressen Ik zelf wil eigen teksten gaan schrijven Maar eerst even covers van... Lees meer »

Bassist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker brokensoul op 18-07-2023, 127 keer bekeken.

De gothic metal-band Eventide Poem zoekt een bassist met band-ervaring en passie voor zijn/haar werk. We hebben inmiddels een EP uitgebracht, een single en zijn bezig met onze volgende EP. Het repertoire waar we aan werken én mee optreden bestaat uit eigen werk (geen covers). De repetities zijn... Lees meer »

Bassist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker EventidePoem op 17-07-2023, 146 keer bekeken.

Voor een nieuwe Reggae formule gezocht, basgitarist m/v die comfortabel en strak kan leiden in een band. Ervaring vereist. We gaan de wat stroperige klassieke kant op. Muziek moet geschreven worden/gejamd worden in samenspraak met jou als drummer. Heavy is de boventoon denk Skindred, omgebouwd oud... Lees meer »

Bassist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker beepclick op 29-05-2023, 209 keer bekeken.

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar, speel je basgitaar en lijkt het je leuk om in onze coverband te komen spelen? Dan zoeken we jou! Neem een kijkje op onze social media en stuur een bericht via de dm of mail (five.tune05@gmail.com). Facebook: https://www.facebook.com/FiveTuneOfficial Instagram:... Lees meer »

Bassist Gezocht in Heino (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Five Tune op 17-04-2023, 188 keer bekeken.

Best bekeken in "Bassist Gezocht Overijssel"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!