Bassisten Gezocht in Overijssel

15 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Overijssel"

Voor mijn band MsT Mar Jazz ben op zoek naar een gemotiveerde contrabassist/ bassist .. die wel van een uitdaging houdt en wel wat ervaring heeft … Die wil investeren in tijd en energie om samen een mooi muzikaal project te creëren. Hou je zelf ook van mooie muziek ontwikkelen en herontdekken?... Lees meer »

Bassist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Wietske op 14-03-2024, 85 keer bekeken.

Voor mijn band MsT Mar Jazz ben op zoek naar een ervaren en gemotiveerde contrabassist die wel van een uitdaging houdt. Die wil investeren in tijd en energie om samen een mooi muzikaal geheel te creëren Hou je zelf ook van mooie muziek ontwikkelen en herontdekken? Dan zoeken wij jou ???? Wie zijn... Lees meer »

Bassist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Wietske op 08-03-2024, 47 keer bekeken.

Wij zijn Po' Maddy, een energieke Blues - Rock coverband uit Nieuwleusen met ruime podium ervaring. Onze bassist gaat ons verlaten en daarom zijn wij opzoek naar een nieuwe enthousiaste ervaren bassist(e) die de vrijgekomen plek wil opvullen! In onze eigen oefenruimte met PA komen wij eens in de... Lees meer »

Bassist Gezocht in Nieuwleusen (Overijssel). Geplaatst door gebruiker arnoldevertsen op 06-03-2024, 141 keer bekeken.

Ervaren Doom/stoner/psychedelische formatie (zangeres/gitariste en drummer) zoekt bassist(e). Ik heb even voor deze facebookgroep een Facebook account aangemaakt. Verder bereikbaar via Messenger en op 0611214956 via Whatsapp. Helaas heeft onze huidige bassist het te druk en om die reden zijn we op... Lees meer »

Bassist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker karsift op 05-02-2024, 121 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe basgitarist (e). Het repertoire is Engels talige nummers en rock & roll jaren 60/70/80. Elke donderdag oefenavond in Epse Alle bandleden komen uit omgeving Deventer. Ongeveer 6 a 10 optredens per jaar. Info: H.Brouwer... Lees meer »

Bassist Gezocht in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Santharryhenny op 14-08-2023, 372 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Jeffrey Kroonenberg ik ben 28 jaar en een begingen screamer / grunte. Ik zou graag een band oprichten zo als Ensiferum. Hiervoor zoek ik: 2 gitaristen 1 drummer 1 bassist 2 clean / achtergrond zangers / zangeressen Ik zelf wil eigen teksten gaan schrijven Maar eerst even covers van... Lees meer »

Bassist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker brokensoul op 18-07-2023, 157 keer bekeken.

De gothic metal-band Eventide Poem zoekt een bassist met band-ervaring en passie voor zijn/haar werk. We hebben inmiddels een EP uitgebracht, een single en zijn bezig met onze volgende EP. Het repertoire waar we aan werken én mee optreden bestaat uit eigen werk (geen covers). De repetities zijn... Lees meer »

Bassist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker EventidePoem op 17-07-2023, 178 keer bekeken.

Voor een nieuwe Reggae formule gezocht, basgitarist m/v die comfortabel en strak kan leiden in een band. Ervaring vereist. We gaan de wat stroperige klassieke kant op. Muziek moet geschreven worden/gejamd worden in samenspraak met jou als drummer. Heavy is de boventoon denk Skindred, omgebouwd oud... Lees meer »

Bassist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker beepclick op 29-05-2023, 249 keer bekeken.