Bassisten Gezocht in Noord-Holland

49 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Noord-Holland"

Velvet Thunder zoekt een bassist! Wij zijn een beginnende band in regio Aalsmeer/Kudelstaart (NH), in de leeftijd van 15/16. Om onze beginnende coverband compleet te maken zijn wij opzoek naar o.a een bassist! Ben jij tussen de 15 en 19 jaar oud, heb je een voorliefde voor 70's-90's pop en rock... Lees meer »

Bassist Gezocht in Kudelstaart/Aalsmeer (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Tezzle op 15-05-2024, 48 keer bekeken.

GEZOCHT: ERVAREN BASSISTE / BASSIST VOOR THE DARK WAVE! Ben jij een bassiste / bassist met een passie voor postpunk en new wave muziek? Heb je ervaring en de skills om onze groove naar een hoger niveau te tillen en hou je van een vette plectrum sound? Dan zijn wij op zoek naar jou! Over ons: The... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Ernie2 op 09-05-2024, 120 keer bekeken.

rock,prog.rock,synfonische rock band met eigen nummers in opbouw zoekt bassist/e luister op Sound Cloud / Estrela eigen oefenruimte, leeftijd onbelangrijk , eigen ideeΓ«n zeer welkom om de nummers af te maken en te vormen, geduld ivm opbouwen serieuze band... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker munnik006 op 05-05-2024, 105 keer bekeken.

https://open.spotify.com/artist/0YpNVMC32V70ISzGhI9cRk?si=pXeqBea3RzyjfPcB7zdzsw If you find this music inspiring and want to join me in serving these songs, please get in touch with me. I am a singer songwriter living in Amsterdam area and I am looking to play with other musicians. Kind regards,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Dan001 op 30-04-2024, 123 keer bekeken.

Groepje enthousiaste gevorderde muzikanten zoeken nog een bassist(e). Doel is om in een ongedwongen sfeer lekker met elkaar te musiceren en op te treden als de gelegenheid zich voordoet. Genre: alles wat leuk is om te spelen, rock, pop, funk, soul, disco, etc. Betreft een nieuw project. Eigen... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker RonJS op 30-04-2024, 189 keer bekeken.

Divided happiness is op zoek naar een bassist voor een pop/rock cover band in de wat hardere hoek. Denk hierbij aan 3 doors down, Anouk en The Cranberry's. Dus heb jij een gezonde dosis motivatie en humor dan zijn wij op zoek naar jou.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker HighT op 09-04-2024, 162 keer bekeken.

Wil jij een keertje op treden voor een groot publiek op de Dag van de Muziek in Den Helder? Mijn band bezit nu een drummet en een gitarist/toetsenist. Zelf speel ik ritme gitaar en zang. Wij zoeken nog een passievolle bassist die graag mee zou willen grooven met de Dag van de Muziek op 25 mei! We... Lees meer »

Bassist Gezocht in Den Helder (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Nickolas op 26-03-2024, 108 keer bekeken.

Bassist / zanger gezocht voor progrock band Signs. We spelen eigen muziek met invloeden van Rush , Marillion, King Crimson enz enz. We zijn op zoek naar iemand die creatief is en uitdagingen niet uit de weg gaat. Deze rol kan natuurlijk ook door 2 mensen worden vervuld :-) Laat je... Lees meer »

Bassist Gezocht in Den Helder (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Ron-e op 15-03-2024, 105 keer bekeken.

Best bekeken in "Bassist Gezocht Noord-Holland"