Bassisten Gezocht in Limburg

23 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Limburg"

Drummer, Bassist, , Gitarist gezocht of andere instrumenten. Ik zoek mensen die net als ik een affiniteit hebben met psych en krautrock. Dus late 60s, 70s muziek. Denk aan de The Doors, 13th Floor Elevators, Love bijvoorbeeld. Interesse? Bericht me! Repetitie ruimte heb ik tot mijn beschikking.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Clyde op 27-05-2024, 85 keer bekeken.

Joow, wij zijn de band Numb, we spelen vooral Nirvana en Green Day, maar vinden andere Rockbands natuurlijk ook heel gaaf. Tot nu toe zitten er alleen een gitarist en drummer in, we zijn allebei 14 en zoeken voor een bassist/zangeres tussen de 12 en 16 en die in Weert en dorpjes eromheen woont. We... Lees meer »

Bassist Gezocht in Nederweert (Limburg). Geplaatst door gebruiker Sjuul op 17-05-2024, 55 keer bekeken.

Voor een doorstart van de band hebben we een stevige bassist nodig! Gezien onze huidige bezetting bij voorkeur 45+. Hou je van stukjes bassolo's in nummers, hou je van ritmisch, helder creatief basspelen? Je kan het allemaal kwijt in ons repertoire! Geen saaie covers! Eigen inbreng! Compleet... Lees meer »

Bassist Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Maureen op 09-04-2024, 118 keer bekeken.

Hé daar! Wij zijn een Ian & Eli. (Boris en Robin) Een duo bestaande uit een gitarist/producer en een zangeres op zoek naar een relaxte bassist om onze sound compleet te maken. Als jij iemand bent die graag jamt en gewoon lekker muziek wil maken, dan zijn we op zoek naar jou! Misschien uiteindelijk... Lees meer »

Bassist Gezocht in Weert (Limburg). Geplaatst door gebruiker Robyn1337 op 01-04-2024, 125 keer bekeken.

Muziekproject in oprichting “CrossBird” uit de omgeving Venlo/Roermond zoekt nog een enthousiaste bassist(e). We spelen eigen nummers, afgewisseld met covers, in de stijl van Foo Fighters, Nirvana, QueensOf The Stoneage, Stone Temple Pilots en alles daar tussenin. Repeteren doen we bij... Lees meer »

Bassist Gezocht in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker Crossbird op 15-02-2024, 134 keer bekeken.