Bassisten Gezocht in Limburg

23 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Limburg"

Beste bassisten Wij zijn een nieuwe band en zoeken een bassist(e) die met ons wil meegroeien in ons muzikale avondtuur. We spelen voornamelijk covers van de jaren 60 tot heden (rockgenre). Wij repeteren op donderdag avond in heerlen van 20.00 tot 23.30. Drugs of overmatig alcohol gebruik niet... Lees meer »

Bassist Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Bart Sonnenschein op 19-09-2023, 63 keer bekeken.

Beste muzikanten Wij zijn een startende cover band en spelen voornamelijk cover van de jaren 60 tot nu (Rock genre) We zijn nog op zoek naar een lead zanger/entertainer(hebben al een prachtige vrouwelijke stem) Een drummer Bassist Toetsenist Trompeyist of saxofonist Wij repeteren op donderdag avond... Lees meer »

Bassist Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Bart Sonnenschein op 28-07-2023, 153 keer bekeken.

Hallo, Wij ,Zangeres, drummer en gitarist, zijn dringend opzoek naar een bassist. We zijn nog maar net begonnen. Onze voorkeur ligt in het maken van eigen muziek in het genre Hardrock met een vleugje metal. Op dit moment sleutelen we stevig aan eigen werk, tevens spelen we 2 covers om erin te... Lees meer »

Bassist Gezocht in Parkstad (Limburg). Geplaatst door gebruiker The fox op 09-07-2023, 120 keer bekeken.

Word lid van de nieuwe opwindende Foo Fighters coverband! Ben jij een gepassioneerde muzikant die gek is op de energieke rockmuziek van de Foo Fighters? Zoek niet verder! Ik heb een gloednieuwe coverband opgericht op zoek naar getalenteerde muzikanten die deze cover band willen vergezellen op ons... Lees meer »

Bassist Gezocht in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker Lorenzo van Ophoven op 21-06-2023, 116 keer bekeken.

Voor onze band in oprichting Zijn we nog opzoek naar een ambitieuze bassist Die met ons samen aan eigenwerk wil werken. Genre hardrock /Metal Doelen naar een album toe werken optredens en goede naam neerzetten. Bij intresse mail naar Everlasttime@hotmail.com... Lees meer »

Bassist Gezocht in Parkstad (Limburg). Geplaatst door gebruiker Everlastt op 21-06-2023, 79 keer bekeken.

Hoi! Gevorderde gitarist, 52 jaar, wil graag een nieuwe bluesrock/classic rockband oprichten. Denk aan Hendrikx, ZZ Top, Steppenwolf, Roling Stones etc. Ik ben sowieso op zoek naar zanger(es), drum en bassist om te beginnen. Leeftijd is niet heel belangrijk, maar belangrijker dat de klik er is. Ik... Lees meer »

Bassist Gezocht in Sittard (Limburg). Geplaatst door gebruiker Serge080171 op 05-06-2023, 121 keer bekeken.

Bassist(e) gezocht! Wij van metal band AXETORTION (drummer-gitarist-gitarist-(bassist)) zijn op zoek naar een fanatieke bassist(e)(25/35jaar) met ervaring in de regio Limburg zuid (parkstad). We maken voornamelijk de stijl melodic metal. We gaan ons aleen bezig houden met het maken van eigens... Lees meer »

Bassist Gezocht in Kerkrade (Limburg). Geplaatst door gebruiker Marvin op 07-05-2023, 113 keer bekeken.

Blues-rock band MYLK (zie ook onze website) zoekt een ervaren bassist. MYLK speelt uitsluitend eigen composities. Volledige band-info, inclusief repertoire en soundclips, zie onze website. 1x wekelijks (momenteel op woensdag) repetitie in Venlo. Eigen permanente oefenruimte en studio. Dus geen... Lees meer »

Bassist Gezocht in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker MYLK op 14-04-2023, 153 keer bekeken.

Mijn naam is Delano, ik ben 22 jaar en ik speel nu ongeveer 2 jaar basgitaar. Ik ben volledig self-taught en ik ben op zoek naar mensen die graag samen willen jammen in een gezellige sfeer. Graag zou ik hiermee ook meer ervaring willen opdoen Op dit moment ben ik nog niet klaar voor live optredens,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Hoensbroek (Limburg). Geplaatst door gebruiker Delanootjeee op 08-02-2023, 125 keer bekeken.

Best bekeken in "Bassist Gezocht Limburg"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!