Bassisten Gezocht in Eindhoven

13 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Eindhoven"

wij (drummer 17 en gitarist 18) zoeken een bassist. Ik (op gitaar) schrijf zelf muziek en zing graag. wij zijn een soort grunge/punk/alt rock band. spelen momenteel graag covers en eigen materiaal. we zoeken iemand die zijn/haar eigen creativiteit toevoegt aan ons materiaal. wij spelen in den bosch... Lees meer »

Bassist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker conor op 15-11-2023, 48 keer bekeken.

Gezocht rockabilly contrabassist, regio zuid/oost Brabant. Sjiekkita speelt op een stevig rockabilly fundament, lekkere rock โ€™nโ€™ roll en knallende meezingers uit alle decennia van de moderne popmuziek. Vorig jaar gestart en keihard gegroeid met een volle agenda en nog veel meer aanvragen. Wij... Lees meer »

Bassist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Sjiekkita op 15-07-2023, 127 keer bekeken.

Hey daar! Ben jij bassist(e) en zoek je een band? Dan ben je ons wellicht aan het juiste adres! Wij zijn Remco, 23 (zanger en gitarist) en Bob, 26 (drummer en percussionist) en zoeken voor onze band; Brake Company, een nieuwe bassist(e). Wij zijn beide afgestudeerde muzikanten van het Rock City... Lees meer »

Bassist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker r.kuijs18nl op 16-05-2023, 254 keer bekeken.

Wij zijn VETO en wij zijn opzoek naar een bassist. Wij zijn een Rock/Hard Rock band gevestigd in Eindhoven. We spelen covers van onder andere Muse, The Pretty Reckless en Royal Blood. In de nabije toekomst willen we ook eigen nummers gaan schrijven. De band bestaat nu uit: Juulke (22), Vocals Rick... Lees meer »

Bassist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Rinze op 20-03-2023, 266 keer bekeken.

Onze huidige bassist gaat ons verlaten en daarom zijn wij op zoek naar een bassist. Wij zijn een vrouwenband en zoeken dus een vrouw. Wij zijn een band met nu dus 4 dames tussen de 30 en de 50 en spelen allemaal ongeveer 4 jaar ons instrument. We zijn zeer gedreven, gemotiveerd, enthousiast, willen... Lees meer »

Bassist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Thaal op 15-12-2022, 154 keer bekeken.

Aangezien de gitarist stopt zoekt zangeres die in Best woont een gitarist en een bassist om concerten te geven in Brabant. Op het programma staan songs van o.a. Fleetwood Mac,Danny Vera, Krezip, Amy Winehouse, Van Morrison en Bob Dylan. Ook blues van Etta James, Bonnie Raitt en Sam Cooke komen aan... Lees meer »

Bassist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker pursong op 18-10-2022, 195 keer bekeken.

Hallo Ik ben Mariรซt (zangeres) en samen met Eric ( drummer) en Maikel ( pianist/bassist) zijn wij op zoek naar een nieuwe bassist. Wij spelen op dit moment in eindhoven en onze genre is heel breed. Wel houden we niet van metal muziek. Ook schrijven we op dit moment nummers en willen we hier mee... Lees meer »

Bassist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker mariet1209 op 21-07-2022, 289 keer bekeken.

Meer "Bassisten Gezocht" regio Brabant

Meest bekeken advertenties in de categorie "Bassist Gezocht Eindhoven"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!