Bassisten Gezocht in Gelderland

46 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Gelderland"

Hi toekomstig bandgenoot! Ik ben op zoek naar een bassist(s) om samen een neo-psychedelic rockband op te richten. Mijn naam is Rigo, 30 jaar oud en ik speel sinds mijn 11e gitaar akoestisch en elektrisch gitaar. Ik speel ook de bas, maar waarschijnlijk niet zo goed als jij! Ik heb een tijd een... Lees meer »

Bassist Gezocht in Arnhem / Utrecht en omgeving (Gelderland). Geplaatst door gebruiker rigok op 10-07-2024, 60 keer bekeken.

**Oproep!** **bassist gezocht** Wij zijn op zoek naar een **bassist** Voeg jij je bij onze ervaren drummer, gitarist, toetsenist en zanger om de boel compleet te maken? **Leeftijd:** 40+ **Stijl/Genre:** We zoeken het nog uit, maar dat het af en toe lekker stevig en rauw gaat, daar zijn wij niet... Lees meer »

Bassist Gezocht in Elburg (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Rene BZwolle op 15-06-2024, 141 keer bekeken.

Razernij is een Black metal Band uit de krochten van Nijmegen We hebben onlangs onze eerste EP genaamd Heksenwaan en 2 losse nummers opgenomen. wij zijn bezig met een full-length en willen graag een bassist aan onze muziek toevoegen. Wij zijn 30+ en oefenen 1x per week in Malden. Wat we zoeken: -... Lees meer »

Bassist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Razernij op 25-05-2024, 136 keer bekeken.

Wij (2 gitaristen) zoeken voor een nieuw op te richten 80s metal band een drummer, bassist, zanger(es) en eventueel een toetsenist. Geen professionals, maar wel enthousiast graag. Leeftijd 30+. Eigen oefenruimte omgeving Nijmegen. Gerne: Priest, Motorhead, Saxon, Def Leppard, Ratt, Dokken, Thin... Lees meer »

Bassist Gezocht in Arnhem / Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker 80metal op 22-05-2024, 97 keer bekeken.

Beste bassist, Wij zijn als startende formatie op zoek naar jou om ons te versterken in onze band. De artiesten waar we naar kijken zijn o.a. Brett Young, Randall King, Kane Brown, Old Dominion, Restless Road, Alana Springsteen, Luke Bryan. Het betreft de moderne country stromingen die flink aan... Lees meer »

Bassist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Sand op 14-05-2024, 133 keer bekeken.

GEZOCHT!! Het Sokkenbuurt Zeemanskoor zoekt een ervaren bas-gitarist! Ben jij een enthousiaste, ervaren muzikant die ons helpt het koor op muzikaal niveau te houden? Dan zijn we op zoek naar jou! Kom aan boord. Wie zoeken wij: - Een ervaren bas-gitarist die met een stevige bas-line het koor kan... Lees meer »

Bassist Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker tiemen55 op 14-05-2024, 99 keer bekeken.

Zanger/gitarist/componist en drummer zoeken bassist. Stijl: rock/blues (nadruk op rock). Eigen nummers en eventueel een aantal covers. Regio: Doetinchem/Zevenaar/Arnhem. Wil je meedenken met componeren en eventueel 2e stem zingen? Doel 1x per 2 weken repeteren/componeren. En uiteindelijk ca. 10... Lees meer »

Bassist Gezocht in Doetinchem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker deschuiz op 06-05-2024, 154 keer bekeken.

Best bekeken in "Bassist Gezocht Gelderland"