Bassisten Gezocht in Gelderland

49 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Gelderland"

Wij ervaren zangeres, en twee ervaren gitaristen (leeftijd 40 - 50 jr) zijn bezig met een nieuwe samenstelling en zoeken zowel een bassist(e) en drummer. Intentie is op relaxte wijze repertoire opbouwen en uiteindelijk optreden. Plezier en gezelligheid staat voorop, kwaliteit en optreden volgt... Lees meer »

Bassist Gezocht in Zutphen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Ray-guitar op 21-09-2023, 87 keer bekeken.

Gezocht: Bassist (e)! Wij zoeken een Bassist (e) die van lekkere stevige Rock en Boerenrock houd. Onze oefenruimte staat in het mooie buitengebied van Vorden, vlakbij Lochem. Onze setlist bevat vooral nummers van Normaal, Mooi Wark, Jovink en Boh Foi Toch,Bokkers,etc. Maar status Quo en andere... Lees meer »

Bassist Gezocht in Vorden (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Adjuh op 18-09-2023, 45 keer bekeken.

tJazzezz is op zoek naar een bassist, bij voorkeur een contrabassist. Wij zoeken iemand die van akkoordenschema's de baspartij kan spelen. Onze muziekstijl is dixieland en lekker in het gehoor liggende jazz en swing ("The Real Book"). Enige ervaring in dit genre is gewenst. We komen uit de regio... Lees meer »

Bassist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Nico Adriaens op 14-09-2023, 44 keer bekeken.

Wij zangeres, zanger/gitarist, toetseniste/2de stem en drummer zijn opzoek naar een bassist(e). Op dit moment zijn we in opbouw qua repertoire en willen we zo allround mogelijk zijn en dat gaat van de 70's tot meezingers, van pop tot rock. Oefenen doen we op dinsdagavond in Vaassen. Onze leeftijden... Lees meer »

Bassist Gezocht in Vaassen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Allroundbanyellow op 10-09-2023, 163 keer bekeken.

Hallo, Van origine ben ik gitarist en zanger. Echter tegenwoordig speel ik ook basgitaar. Naast de band waarin ik speel (The Killing Hugs) zoek ik nog een andere band. Om zo af en toe een cover te spelen vind ik best leuk, bv Mötorhead, Qotsa, Metalica of ZZ top. Maar de nadruk moet op eigen nrs... Lees meer »

Bassist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker RenzB() op 07-09-2023, 57 keer bekeken.

Hallo bassist(e), Als band in oprichting zijn we op zoek naar versterking. Qua stijl richten we ons als alternatieve rockcoverband op grofweg de Kink top 1500 met hier en daar uitstapjes. Backline, band- en podiumervaring plus oefenruimte zijn aanwezig. Zelf zijn we tussen de 40 en 50 jaar oud,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Doetinchem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker wdkruijswijk op 01-09-2023, 162 keer bekeken.

De Sonsbeekband zoekt wegens vertrek huidige bassist, nieuwe bassist. De Sonsbeekband bestaat uit vrijwilligers en ex-vrijwilligers van Molenplaats Sonsbeek en de Witte Watermolen, enthousiaste hobbymuzikanten en zangers/zangeressen (55+) onder begeleiding van een professionele dirigente. Ons... Lees meer »

Bassist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Olga Peters op 21-08-2023, 133 keer bekeken.

Hallo, mijn naam is Hilbert, 33 jaar, en speel (bas)gitaar/ drums en componeer muziek. Ik ben op zoek naar creatieve, gepassioneerde en bezielde muzikanten om samen een project dat verder gaat dan alleen muziek tot leven te brengen. Het kloppend hart achter de muziek is het verhaal van de 17 jarige... Lees meer »

Bassist Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker whenwestillbelieved op 21-08-2023, 141 keer bekeken.

Best bekeken in "Bassist Gezocht Gelderland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!