Bassisten Gezocht in Friesland

13 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Friesland"

Band (a charade) met drummer en gitarist zoeken bassist(e) omdat we die er heel graag erbij zouden hebben. Rock, roll, pop, blues, experimenteel, enzovoort. Alleen eigen werk, dus geen covers. Leeftijd op zich niet belangrijk maar wij zijn 50 voor het geval jij dat wel vindt. Ambitie is om goede... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker myob op 29-09-2023, 224 keer bekeken.

Goedendag, Sinds kort heb ik het drummen weer opgepakt. Ik merk dat het zonder band plezier en uitdaging mist. Daarom lijkt het mij leuk om samen met anderen een band te beginnen. Zelf ben ik 35 jaar, maar dit komt niet heel precies. Ik houd van bands als Genesis, Metallica, Rollings Stones enz.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Sumar (Friesland). Geplaatst door gebruiker HBuma op 28-08-2023, 166 keer bekeken.

Ik probeer een Coverband op te richten in Friesland met 50+ muzikanten. Ik zoek : Drummer, bas, zanger/gitarist Beetje uit de omgeving van Burgum. Vooral spelen voor het plezier. Muziekstijl 60 en begin 70 jaren Blues , rock , country. Zoals outsiders, ccr , stones , Bob Dylan, Tim Harden , Bobby... Lees meer »

Bassist Gezocht in Burgum (Friesland). Geplaatst door gebruiker Jenny op 16-05-2023, 301 keer bekeken.

Wij zijn een band in opbouw en zoeken nog 2 muzikanten om los te kunnen. Momenteel bestaan we uit een drummer, zanger en slaggitarist. We zoeken dus nog een leadgitarist en bassist. Ons doel is om in informele setting te werken aan een leuke pop/rock setlist en zo af en toe op te treden. Kwaliteit... Lees meer »

Bassist Gezocht in Sumar (Friesland). Geplaatst door gebruiker Zanger34 op 12-05-2023, 347 keer bekeken.

Beste, We zijn opzoek naar een bassiste voor een semi professionele rock-metal band. Leeftijd geen voorkeur, ervaring met live en studio is een pré Het betreft een nog niet aangekondigd project dus er zijn geen links beschikbaar Bij interesse horen we graag van je Details volgen bij contact. Gr,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Drachten (Friesland). Geplaatst door gebruiker Kompleta op 21-04-2023, 273 keer bekeken.

Wij zoeken een bassist die niet alleen goed kan spelen, maar ook gezellig en vriendelijk is. Eigenlijk komt het er op neer dat we graag 'gewoon even muziek willen maken' en niet met de intentie dat alles om geld draait. We zoeken een vast bandlid. We zijn ook bezig met eigen muziek. Bij vragen naar... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Ruben Dijkstra op 03-02-2023, 445 keer bekeken.

Best bekeken in "Bassist Gezocht Friesland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!