Bassisten Gezocht in Friesland

10 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Friesland"

Gitarist zoekt bandleden (slagwerk, bassist, toetsenist/sampler, zanger en/of zangeres) voor een feestband gericht op festivals /feesttenten. Knallen vanaf het podium met een show gevuld met rockcovers en pop covers in een rock jasje De fun en het commitment van het neerzetten van een toffe show... Lees meer »

Bassist Gezocht in Drachten (Friesland). Geplaatst door gebruiker jkoelman op 30-06-2024, 56 keer bekeken.

OLIVER's ARMY (Elvis Costello tribute band) Zoekt bassist Band met een theatrale inslag: We proberen Elvis niet te kopiëren maar wel op hem te lijken. Afhankelijk van reacties gaan we oefenen in een oefenruimte in Groningen óf in Heerenveen op de maandag, dinsdag of donderdagavond. Nog... Lees meer »

Bassist Gezocht in Heerenveen (Friesland). Geplaatst door gebruiker FabFred op 09-04-2024, 121 keer bekeken.

Ervaren bassist gezocht voor een Classic Hits coverband.(Top 2000 en meer) Regio: Friesland Gezellig band met ervaren muzikanten. Wekelijks repeteren in eigen oefenruimte. Wie o wie?? Neem vrijblijvend contact met mij op kbuursma48@gmail.com of via WhatsApp (06-51011701 Gr Kees... Lees meer »

Bassist Gezocht in Ferwert (Friesland). Geplaatst door gebruiker Kees Buursma op 28-02-2024, 167 keer bekeken.

Ik probeer een Coverband op te richten in Friesland met niet al te jonge muzikanten. Ik zoek : Drummer, bas, zanger/gitarist Beetje uit de omgeving van Burgum. Vooral spelen voor het plezier. Kleine oefenruimte is hier aanwezig. Zelf speel ik hoofdzakelijk slag gitaar, akoestische / elektrisch Ik... Lees meer »

Bassist Gezocht in Burgum (Friesland). Geplaatst door gebruiker Jenny op 14-02-2024, 228 keer bekeken.

Goedendag, Sinds kort heb ik het drummen weer opgepakt. Ik merk dat het zonder band plezier en uitdaging mist. Daarom lijkt het mij leuk om samen met anderen een band te beginnen. Zelf ben ik 35 jaar, maar dit komt niet heel precies. Ik houd van bands als Genesis, Metallica, Rollings Stones enz.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Sumar (Friesland). Geplaatst door gebruiker HBuma op 28-08-2023, 253 keer bekeken.

Beste, We zijn opzoek naar een bassiste voor een semi professionele rock-metal band. Leeftijd geen voorkeur, ervaring met live en studio is een pré Het betreft een nog niet aangekondigd project dus er zijn geen links beschikbaar Bij interesse horen we graag van je Details volgen bij contact. Gr,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Drachten (Friesland). Geplaatst door gebruiker Kompleta op 21-04-2023, 379 keer bekeken.

Wij zoeken een bassist die niet alleen goed kan spelen, maar ook gezellig en vriendelijk is. Eigenlijk komt het er op neer dat we graag 'gewoon even muziek willen maken' en niet met de intentie dat alles om geld draait. We zoeken een vast bandlid. We zijn ook bezig met eigen muziek. Bij vragen naar... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Ruben Dijkstra op 03-02-2023, 634 keer bekeken.