Bassisten Gezocht in Brabant

75 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Brabant"

wij zijn een bekende deathmetall band en spelen over de hele wereld en zoeken een bassist omdat de bassist die wij nu hebben het niet op de mat kan en wil leggen . voor volgend jaar hebben wij nu al zo'n 50 a 60 gigs staan , deze worden ook betaald .wij staan niet open voor beginnelingen en... Lees meer »

Bassist Gezocht in Scherpenisse (Brabant). Geplaatst door gebruiker walter bokito op 21-09-2023, 102 keer bekeken.

Voor onze coverband BACK IN BUSINESS uit Loon op zand, Noord Brabant , zoeken we een gevorderde bassist. We spelen muziek van de 60e jaren tot nu! O.a van Ccr,Elvis,Rolling Stones,Beatles,Eric Clapton,maar ook Blof,Het Goede doel Van Dik hout,kortom teveel om op te noemen!... Lees meer »

Bassist Gezocht in Loon op Zand (Brabant). Geplaatst door gebruiker Wiger op 12-09-2023, 129 keer bekeken.

ReCover is een coverband die met name nummers speelt uit de jaren 70 maar ook nummers van recentere datum die de jaren 70 'feel' hebben. De band wordt gevormd door ervaren muzikanten. Bezetting: zang, drums, bas toetsen, gitaar en blazers. Wij repeteren elke woensdagavond in Veghel. Door het... Lees meer »

Bassist Gezocht in 'S-HERTOGENBOSCH (Brabant). Geplaatst door gebruiker Karel Bravenboer op 07-09-2023, 122 keer bekeken.

Tribute band (4 ervaren muzikanten, regio Den Bosch) is op zoek naar bassist voor project "Echoes of the Sixties, Seventies & Eighties" In geval, jou dit iets lijkt, of meer wilt weten, mag je ons mailen, appen of bellen Groetjes, Paul Tel. 06 11364154 Mail... Lees meer »

Bassist Gezocht in Uden (Brabant). Geplaatst door gebruiker Polka906 op 28-08-2023, 159 keer bekeken.

Wij zijn een enthousiaste allround cover/partyband en zoeken een gedreven bassist(e) die samen met ons wil knallen en zin heeft om veel live te gaan spelen! Wat zoeken wij: - Een ervaren maar ook zeer gezellig bassist(e) (voorkeur tussen 18/30 jaar) - Beschikbaar om tussen de 15 / 25 keren per jaar... Lees meer »

Bassist Gezocht in Deurne (Brabant). Geplaatst door gebruiker THE BAD TIES op 16-08-2023, 128 keer bekeken.

Beste medemuzikant, Het lijkt me leuk om een DYI progmetal groep te starten met gelijkgestemde en getalenteerde muzikanten. Ik ben 29, pianist, gitarist en zanger, en maak al mijn leven lang muziek. Ik ben aardig bedreven in het schrijven en arrangeren van muziek en tekst, maar wil het graag weer... Lees meer »

Bassist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Daanoontj3 op 14-08-2023, 100 keer bekeken.

Hoi muzikanten, Ik zoek nog een ervaren bassist om onze countryformatie aan te vullen met zijn kwaliteiten. De bedoeling is 1x per maand repeteren, thuis huiswerk doen(songs instuderen) +/- 5 nrs. per keer. Bel als je interesse heb of nieuwsgierig bent;... Lees meer »

Bassist Gezocht in Boxtel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Just Glenn op 30-07-2023, 246 keer bekeken.

Best bekeken in "Bassist Gezocht Brabant"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!