Bassisten Gezocht in Arnhem

11 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Arnhem"

Beste Bassist, Ben je op zoek naar een Metalcore band? En ben je op zoek naar gelijkgestemde muzikanten om samen eigen materiaal te creëren, op te nemen en op te treden? Dan hebben wij elkaar misschien wel gevonden. Want wij zijn een opkomende Metalcore band, bestaande uit een gitarist, drummer en... Lees meer »

Bassist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Arash op 25-02-2024, 25 keer bekeken.

A newly formed Arnhem-based band is looking for a drummer and a bassist. Music style indie/americana/rock. At the moment the formation is a singer, guitar and keyboards. Ages: 29 - 54. We are looking to do primarily our own songs with a couple of covers just to get us started. For example: The Arcs... Lees meer »

Bassist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Taff op 06-02-2024, 77 keer bekeken.

Hoi, never4ever hier! We zijn een rockband met 3 leden. Gitarist (conservatorium) drummer (conservatorium) en een zanger. Ons streven is 4 optredens per maand. We hebben een menagement, media team en mensen die helpen met opbouwen. Iemand met rijbewijs zou het meest ideaal zijn. We schrijven eigen... Lees meer »

Bassist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker never4ever op 27-05-2023, 439 keer bekeken.

Zanger/gitarist, drummer en toetsenist zijn op zoek naar een ervaren en muzikale bassist. We hebben een repertoire van eigen "te gekke en inspirerende" nummers. De nummers zijn het laatste jaar verder gearrangeerd en gereed voor live performance. Stijl folk, blues, rock, country, funk en pop. Ieder... Lees meer »

Bassist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Gilbert_ op 14-05-2023, 427 keer bekeken.

Wij zijn met zijn tweeën (gitarist en drummer, 23 en 32 jaar oud) bezig om een bandje op te richten om pop/rock covers te spelen. We proberen ongeveer eens in de twee weken te repeteren met het uiteindelijke doel om op te treden. We repeteren in Arnhem. Voor de band zoeken we nog een bassist.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker StijnZ op 19-04-2023, 227 keer bekeken.

Voor een nieuwe maandelijkse jazz jamsessie in Arnhem zoek ik een ervaren jazz bassist, liefst contrabas. De band bestaat uit een drummer, een bassist, een toetsenist en een saxofonist.Het repertoire is sterk wisselend. Van Blues tot Latin. Om de maand is er een speciale middag. Voor meer info bel... Lees meer »

Bassist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Sten op 19-02-2023, 185 keer bekeken.

Reggaeband Skankin’ Vibes bestaat uit muzikanten met passie voor muziek. Nadat onze vorige bassist de band heeft verlaten, is het ons nog niet gelukt de juiste bassist te vinden. Onze nieuwe bassist “voelt” reggae, is gedisciplineerd, heeft humor, durft kritiek te geven en staat open voor... Lees meer »

Bassist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Skankin'Vibes op 14-01-2023, 257 keer bekeken.

Wij, zanger en gitarist (leeftijd 51 en 41), zoeken een bassist en een drummer. Die willen jammen/experimentern/improviseren in de repetitieruimte. Vooralsnog nog even geen optreedambities maar als het lekker gaat dan is het podium zeker een optie. Qua stijl kun je uitgaan van poprock maar daar... Lees meer »

Bassist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Bozzer50 op 16-10-2022, 351 keer bekeken.