Bassisten Gezocht in Groningen

9 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Groningen"

Wij zoeken een ervaren bassist, ter vervanging. We spelen voor een artiestenburo, circa 20 a 25 keer per jaar. Van bedrijfsfeesten tot feesttenten. Semi-akoestische zetting met leuke attributen, podium aankleding als huiskamer, veel interactie met publiek. Koorzang niet noodzakelijk, maar wel... Lees meer »

Bassist Gezocht in Maakt niet uit (Groningen). Geplaatst door gebruiker stephandavinci op 07-04-2024, 180 keer bekeken.

Heb jij zin om muziek te maken met gezellige mensen? Dan ben je bij ons bij het juiste adres :-). Wij zijn Hinke (zang), Tom (drums) en Christiaan (gitaar). Op dit moment repeteren we 1 à x 2 x per maand op zondagmiddagen bij het Viaduct. We zijn op zoek naar een leuke bassist(e) tussen de 30 en... Lees meer »

Bassist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker hinkeboomsma op 29-02-2024, 213 keer bekeken.

Wij zoeken een pop/rock/funkbassist voor een leuk muziekproject Hallo hallo, wij zijn Thijs (19, gitarist) Gabiër (19, pianist, zanger) en Hylke (20, drummer) wij hebben nog een bassist nodig voor ons muziekproject. Wij zijn namelijk bezig met het maken van ons eigen ep'tje, maar we missen nog een... Lees meer »

Bassist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Hylke B op 20-01-2024, 174 keer bekeken.

Rockband met eigen materiaal, is op zoek naar een getalenteerde bassist om onze band weer compleet te maken. Onze leeftijden variëren tussen de 30 en 33 jaar, en we repeteren om de week in het Viadukt in Groningen. Op dit moment werken we samen met een bassist aan het schrijven en opnemen van ons... Lees meer »

Bassist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker maartend92 op 21-12-2023, 194 keer bekeken.

Hey! ben jij een bassist die een metal band zoekt? zoek nu niet verder! Wij zijn Neonwar! Een combi metal band die verschillende metal genre's speelt. Van trash naar Nu, van Metallica naar System Of A Down. Wij zijn een anonieme band dat betekend dat je muziek maakt en alleen de band weet wie je... Lees meer »

Bassist Gezocht in Veendam (Groningen). Geplaatst door gebruiker neonwar op 04-09-2023, 205 keer bekeken.

We willen weer los! Fatal speelt lekkere covers met blazers. Van crazy tot tainted love, let me entertain you, my girl, river deep mountain high, ik meen het, signed sealed delivered, walk and don’t look back, smoorverliefd, I wish, 7 nations army. Maar dan met vrolijke blazers, dus vaak met een... Lees meer »

Bassist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Fatal Injection op 19-01-2023, 595 keer bekeken.

WIE TF ZIJN WIJ BOYS CLUB is een startende band die opereert zonder hokjes. We proberen van vele genres dingen te verwerken. Van Black-Metal tot Jazz. Maar uiteindelijk zijn we grotendeels een Post-Punk band. We bestaan uit een zanger/gitarist, drummer, gitarist en pianist op synths. We proberen... Lees meer »

Bassist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Letrac op 25-10-2022, 298 keer bekeken.

Begin van het jaar heb ik een album uitgebracht onder de naam First World Appetite en nou ben ik op zoek naar bandleden die samen met mij dit werk live neer willen gaan zetten. Inmiddels ben ik voorzien van een drummer, gitarist en ikzelf als vocalist. De zoektocht is nu naar een bassist en 2e... Lees meer »

Bassist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker RonalddeGroot op 08-09-2022, 434 keer bekeken.