Bassisten Gezocht in Groningen

9 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Groningen"

Wij, Deff-fusion, zoeken een nieuwe bassist(e). We spelen rock en blues covers van verschillende artiesten. We repeteren wekelijks op zondagavond tussen 19u en 22u in Muntendam. Onze huidige bezetting bestaat uit een zangeres, een gitarist/zanger, een gitarist, een toetsenist/zanger, drummer en... Lees meer »

Bassist Gezocht in Muntendam (Groningen). Geplaatst door gebruiker BassAndKeys op 17-10-2023, 94 keer bekeken.

Hey! ben jij een bassist die een metal band zoekt? zoek nu niet verder! Wij zijn Neonwar! Een combi metal band die verschillende metal genre's speelt. Van trash naar Nu, van Metallica naar System Of A Down. Wij zijn een anonieme band dat betekend dat je muziek maakt en alleen de band weet wie je... Lees meer »

Bassist Gezocht in Veendam (Groningen). Geplaatst door gebruiker neonwar op 04-09-2023, 123 keer bekeken.

We willen weer los! Fatal speelt lekkere covers met blazers. Van crazy tot tainted love, let me entertain you, my girl, river deep mountain high, ik meen het, signed sealed delivered, walk and don’t look back, smoorverliefd, I wish, 7 nations army. Maar dan met vrolijke blazers, dus vaak met een... Lees meer »

Bassist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Fatal Injection op 19-01-2023, 451 keer bekeken.

WIE TF ZIJN WIJ BOYS CLUB is een startende band die opereert zonder hokjes. We proberen van vele genres dingen te verwerken. Van Black-Metal tot Jazz. Maar uiteindelijk zijn we grotendeels een Post-Punk band. We bestaan uit een zanger/gitarist, drummer, gitarist en pianist op synths. We proberen... Lees meer »

Bassist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Letrac op 25-10-2022, 231 keer bekeken.

Begin van het jaar heb ik een album uitgebracht onder de naam First World Appetite en nou ben ik op zoek naar bandleden die samen met mij dit werk live neer willen gaan zetten. Inmiddels ben ik voorzien van een drummer, gitarist en ikzelf als vocalist. De zoektocht is nu naar een bassist en 2e... Lees meer »

Bassist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker RonalddeGroot op 08-09-2022, 378 keer bekeken.

Enthousiaste muzikanten gezocht voor jaren 90's band! Wij, 2 zangeressen, gitarist en drummer zijn op zoek naar een enthousiaste toetsenist en bassist voor een op te richten 90's band. Liefst uiteraard muzikanten met dezelfde liefde voor deze muziek als wij dat hebben. Repeteren doen we in... Lees meer »

Bassist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Xannetje09 op 24-04-2022, 396 keer bekeken.

Best bekeken in "Bassist Gezocht Groningen"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!