Bassisten Gezocht in Zuid-Holland

66 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Zuid-Holland"

Hoi, wij zijn op zoek naar een bassist(te) voor onze cover metalband Fenrir. We spelen Nu-Metal 00's tot Slipknot met meerdere diversiteit. Wij oefenen 1x per 2 weken in Haarlem of katwijk. Zijn beginnend tot gevorderd, en kunnen zeker wat leuks neerzetten. Later termijn willen we graag optreden in... Lees meer »

Bassist Gezocht in Noordwijk (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Peter op 19-04-2024, 22 keer bekeken.

Hallo, Wij zijn een cover duo die vooral soul, R&B en een beetje reggae spelen. Wij zoeken een getalenteerde bassist die het leuk vindt om wekelijks te oefenen zaterdagmiddag in den haag. Optredens doen wij ook maar niet elke week. Leeftijd is geen issue voor ons maar wel volwassenene leeftijd. Wij... Lees meer »

Bassist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Daan-gitaar op 14-04-2024, 92 keer bekeken.

Hallo ik, een ervaren allround drummer, zoek een ervaren bassist voor een commerciele publieksgerichte brede feest coverband. Die niet bang is om een beetje te kunnen slappen, en om natuurlijk ook normaal te kunnen bassen natuurlijk. Maar je timing moet kloppen. Repertoire genres zijn: Disco,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Schiedam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker EddeWerk op 11-04-2024, 99 keer bekeken.

Ben jij bassist en op zoek naar een band met ambitie? Dan zoeken wij jou! Wij zijn een actieve, spelende en opnemende band. We spelen eigen materiaal met een fundament in Britpop, alternative/indie rock, (post) punk en (veel) koffie. Onze muziek klinkt als onszelf, maar volgens sommigen ook als The... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rijswijk zh (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Dotheboheme op 04-04-2024, 143 keer bekeken.

Wij zijn Arche, een Thrash metal band georienteerd in en rondom Delft. We schrijven eigen materiaal en zijn klaar om ons eerste studioalbum op te gaan nemen. Materiaal voor album 2 is al in de making. Onze huidige bassist en vocalist heeft ervoor gekozen te stoppen met de band omdat de hoeveelheid... Lees meer »

Bassist Gezocht in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker f.verweij op 02-04-2024, 64 keer bekeken.