Bassisten Gezocht in Zuid-Holland

63 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Zuid-Holland"

Goedendag beste Bassisten, Onze Rock cover band is op zoek naar een ervaren Bassist(e), ons doel is gezamenlijk onze huidige set list te gaan uitbreiden om eens in de Maand te gaan optreden. Band bestaat uit 2 zangers, gitarist, toetsenist en een drummer, Leeftijd 40+. Wij zijn geen brood band en... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rhoon (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Esp2000 op 15-09-2023, 131 keer bekeken.

Bassist gezocht voor een Rock/ Blues Rock band. Oefenen op Donderdag in Rotterdam Wij spelen nummers van John Hiatt, Bonnie Raitt, Garry Moore, Markus King. Enz Enige ervaring wel gewenst. Voor meer info stuur een bericht. ................................................................ Lees meer »

Bassist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker caroline op 14-09-2023, 102 keer bekeken.

Bassist zoekt cover-band in Leiden of nabije omgeving. Ik heb ervaring met spelen in bluesrock-band en Big Band, maar zou nu eens wat anders willen waarin de Bas een prominentere rol heeft: soul, disco, funk, reggae, new wave, etc. Daarnaast kan ik ook wat backing vocals doen.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker wimp op 12-09-2023, 43 keer bekeken.

2 the point is een gezelligheidsband uit Alblasserdam die goeie muziek wil maken. Wij ( gitarist, drummer en twee zangeressen) zoeken een basgitarist en een 2e gitarist. Wij spelen muziek uit de jaren 70,80 en 90 en hebben daar vooral veel plezier aan. Wij hopen een aantal enthousiaste muzikanten... Lees meer »

Bassist Gezocht in Alblasserdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker anneke booijliewes op 28-08-2023, 285 keer bekeken.

Wij zijn Vaviliøn en wij zoeken een bassist die onze band wilt komen versterken. Wij spelen vooral Classic Rock tot Hard Rock. Wij maken vooral eigen muziek, maar tussendoor veel leuke covers! Dus je moet niet bang zijn om lekker te kunnen experimenteren met geluid. Wij bestaan uit 4 leden:... Lees meer »

Bassist Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker helenagfc op 21-08-2023, 214 keer bekeken.

Hoi, ik drumster ben op zoek naar muzikanten om een band te vormen in Den Haag. Ik ben zelf 50 + maar leeftijd maakt op zich niet uit , wel de muzikale klik! Mijn muziekkeuze is breed, van funk, rock, blues, pop......maar geen metal. covers/eigen nummers allebei is oké!... Lees meer »

Bassist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Drumster op 11-08-2023, 208 keer bekeken.

Op zoek naar nieuwe muzikale uitdaging? Bestaande band zoekt bassist, gitarist en toetsenist die graag veel live speelt, met brede muzieksmaak en fundament in Britpop, Indie rock, (post) punk en (veel) koffie. Klinkt als: Onszelf. Volgens sommigen ook als: The Libertines, Oasis, Nirvana, The Jam en... Lees meer »

Bassist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Dotheboheme op 18-07-2023, 305 keer bekeken.

Ik ben een ervaren jazz contrabassist en zoek ervaren muzikanten vnl. o.a. een pianist en drummer om een kleine bezetting te vormen, met als doel regelmatig optreden. Resource zijn de Realbooks. Leeftijd vindt ik minder belangrijk dan ervaring en/of doorzettingsvermogen en natuurlijk het spelen in... Lees meer »

Bassist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker J.Hardy op 12-07-2023, 99 keer bekeken.

Zangeres en gitarist spelen al jaren samen en zijn toe aan een nieuwe uitdaging: een band. We hebben inmiddels een toetsenist (en mogelijk een drummer ...) gevonden en zijn nu op zoek naar de laatste schakel: een bassist (45+). Onze leeftijd is begin 60. We willen melodieuze popmuziek uit de... Lees meer »

Bassist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker wiegervdh op 11-07-2023, 345 keer bekeken.

Best bekeken in "Bassist Gezocht Zuid-Holland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!