Bassisten Gezocht in Utrecht

43 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Utrecht"

Wie zijn wij? Wij zijn een gitarist en percussionist die Nederlandse liedjes maken in een eigen stijl. We spelen alleen eigen werk. Wij hebben een oefenruimte in Veenendaal. Wat willen we? Met elkaar liedjes bedenken, maken en ontwikkelen. Liefst meerstemmig. In een vriendschappelijke sfeer met... Lees meer »

Bassist Gezocht in Veenendaal (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Hans Dek op 18-04-2024, 35 keer bekeken.

Ik ben Jasper en zoek naar een band om er vooral lol voor te hebben . Richting van muziek is , rage against the machine , Guns N’ Roses , The white stripes , Bon Jovi , Zelf speel ik cajon Het liefst iemand die in Amersfoort woont en die van Rock muziek houd Graag wil ik een vrienden groep dat... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker S.W.M VonLinn op 05-04-2024, 56 keer bekeken.

Ben jij geïnteresseerd in de blues en de folk muziek of misschien in de bluesrock? En ben jij klaar om en iets serieuzere stap te maken binnen de muziekwereld? Kom dan graag bij ons auditeren als bassist **We spelen al een tijd samen maar zijn nog wel aan het opstarten qua gear huren en optreden**... Lees meer »

Bassist Gezocht in Nieuwegein (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Enrique0023 op 04-04-2024, 71 keer bekeken.

Hi BASSISTEN, wij zijn Kwint (29jr, zanger/gitarist), Lauren (27jr, gitarist) en Bob (27jr, toetsenist/synth) en we zijn een nieuwe alt-indierock band aan het oprichten in Utrecht. Qua stijl denk aan het dromerige van THE WAR ON DRUGS, THE HAUNTED YOUTH, TEN FÉ en THE PAPER KITES tot aan de sound... Lees meer »

Bassist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker kwintm op 24-03-2024, 80 keer bekeken.

Ik ben Otto, 18 jaar en ben opzoek naar een drummer/gitaristen(/vocalist) voor een hardrock/metal band in de regio utrecht. Zelf hou ik van veel soorten muziek (klassiek viool opgeleid) maar binnen de metal zijn de grootste inspiraties voor mij: Slayer in Flames Arch Enemy Lamb of god Ik hou ook... Lees meer »

Bassist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Otto op 21-03-2024, 49 keer bekeken.

Combo VerJAZZd (Zeist bij Utrecht) is een Jazz-kwartet en we zijn op zoek naar een Jazzy (Contra)bassist. Bij voorkeur staande bas, maar basgitarist is ook zeer welkom! Wie zijn we? Combo VerJAZZd bestaat uit toetsenist Harry, drummer Jan, contrabassist Ivo en zangeres Marie-Claire. Soms uitgebreid... Lees meer »

Bassist Gezocht in Zeist (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Combo VerJAZZd op 15-03-2024, 108 keer bekeken.

Voor een nieuw op te richten band zijn wij, Sander (drums) en Rindert (gitaar), op zoek naar een bassist en een toetsenist in de regio Utrecht of Amersfoort. Het doel is om pakkende, compacte eigen nummers te schrijven die qua stijl ergens liggen tussen pop, rock en progressive rock. Plan van... Lees meer »

Bassist Gezocht in Utrechrt (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Rindert op 03-03-2024, 102 keer bekeken.

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Ferenc op 26-02-2024, 62 keer bekeken.

Hey! Een goede vriendin van mij en ik willen graag een bandje starten. Zij speelt (western)gitaar en piano, ik speel drums en piano. Qua stijl denken we aan semi-akoestische pop/(indie)folk/soft-rock/country icm meerstemmige zang. Beste manier om het te omschrijven: Wild Rivers & Mighty Oaks. We... Lees meer »

Bassist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker annelotweusten op 25-02-2024, 101 keer bekeken.

Wij zijn een rockband met roots in verschillende genres, denk aan alternative, psychedelische rock met uitstapjes naar harde rock. Wij maken een eclectisch geheel uit meerdere stromingen. We hebben laatst een optreden gehad voor een YouTube kanaal (KEXP Style) en binnenkort gaan we voor een dag de... Lees meer »

Bassist Gezocht in Mijdrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Rorion op 22-02-2024, 155 keer bekeken.