Bassisten Gezocht in Utrecht

39 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Utrecht"

Beste medemuzikanten, Ik zoek voor een reeks concerten op 21 December (eindmiddag en avond) en 22 December (overdag) een professionele bassist die deze dagen mee kan spelen. Het is een goedbetaalde gig en er is bladmuziek en audio van de stukken aanwezig. Voor meer info, of bij interesse laat dan... Lees meer »

Bassist Gezocht in Woerden (Utrecht). Geplaatst door gebruiker janwillemlinkerhof op 29-11-2023, 4 keer bekeken.

Hey Bassist! Voor een Indie rock band ben ik op zoek naar bandleden, is dit wat voor jou? Ik zoek een bassist die gedreven is om een paar keer per maand te repeteren, beschikbaar is voor een weekje studio en een aantal optredens. Mijn naam is Bart en ik schrijf liedjes. Benieuwd naar mijn nummers?... Lees meer »

Bassist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Bartvm op 02-11-2023, 161 keer bekeken.

Drie goed op elkaar ingespeelde muzikanten, zangeres, gitarist en drummer zoeken een bassist. Wij spelen graag repertoire uit de sixties en seventies. Lol in muziek maken staat voorop. Thuis oefenen en vervolgens elke twee weken samen muziek maken. Wij staan open voor een nieuwe start met inbreng... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Huub Rohof op 26-10-2023, 223 keer bekeken.

De Booming Big Band uit Vleuten zoekt een bassist(e). Vaste oefenavond - vrijdag van 19.00 uur tot 20.30 uur in Vleuten centrum, Nieuwe Vaart 3 (muziekschool). Onze band (incl zangeressen) speelt een breed spectrum muziek, van bekende jazzstandaards tot populaire pop. Zie voor meer informatie... Lees meer »

Bassist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker hans.versteeg@casema.nl op 22-10-2023, 99 keer bekeken.

Hoii Onlangs hebben wij een bandje opgestart. We hebben nu een zangeres, gitarist en drummer. We zijn nu dus nog opzoek naar een bassist. We spelen veel verschillende soorten rock, denk aan indie rock, hard rock, grunge. We willen ook onze eigen muziek maken en zeker af en toe optreden! We komen... Lees meer »

Bassist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Nick_02 op 15-10-2023, 182 keer bekeken.

Hoi, Voor een startende band zijn wij (gitaar, drummer en zanger tussen de 21-25 jaar oud) dringend op zoek naar een bassist! We hebben alle drie ervaring in meerdere bands en zijn op zoek naar een bassist(e) die met ons wil repeteren en optreden. Het idee is om wekelijks/om de week te repeteren in... Lees meer »

Bassist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Lukas op 06-09-2023, 204 keer bekeken.

Wij zijn Wim (trompettist) en Edwin (pianist) en liefhebbers van (Old school) jazz. We zijn beiden zeer ervaren muzikanten en willen graag een quintet vormen, samen met een drummer en (contra)bassist, om samen heerlijke jazz te spelen. Uiteindelijk willen we ons repertoire ook middels optredens ten... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker rooij op 12-07-2023, 207 keer bekeken.

Hoi! Wij zijn Dave, Rob, en Yvette. Wij vormen samen sinds 2020 een pop/rock coverband uit de omgeving van Utrecht. Helaas gaat onze drummer ons verlaten en daarom zoeken wij een nieuw bandlid. Doordat Dave (nu bassist) en Rob (nu gitarist) beide goed zijn op zowel de bas als de gitaar, zijn we op... Lees meer »

Bassist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker yvetteV op 22-06-2023, 413 keer bekeken.

Best bekeken in "Bassist Gezocht Utrecht"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!