Zangers en Zangeressen Gezocht in Tiel

3 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Tiel"

Wij zijn op zoek naar een zanger/zangeres met een goede stem om samen een repertoire mee op te bouwen en mee op te treden! Het doel is om in ieder geval een deel eigen werk in de setlist te verwerken dus bij voorkeur zoeken we iemand die eigen teksten en zanglijnen kan schrijven. Deze eigen nummer willen wij ook gaan opnemen en uitbrengen. Qua stijl zitten we binnen de hardrock/metal hoek met genoeg ruimte voor eigen inbreng van invloeden. Onder de naam Endeavour hebben we 4 singles uitgebracht... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Tiel (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Lucas Bassist op 21-11-2022, 425 keer bekeken.

JackerSnack The Band zoekt zanger – Wij zoeken een gedreven serieuze zanger met een wat rauwe rockstem voor JackerSnack The Band. JackerSnack the Band speelt blues & rock, en soms funk – jaren 60, 70 en later, - eigen nummers en covers. Jouw inbreng is welkom. Ons streven is 15 a 20 optredens per jaar; en er staan alweer optredens op de agenda. Leeftijd vinden we niet echt belangrijk, als het maar goed is. We doen het voor ons plezier – maar wel serieus. Elke maandag avond repeteren in... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Tiel (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Laurensutrecht op 31-10-2022, 123 keer bekeken.

De bandleden van JustReload zijn door de wol geverfde muzikanten die hun ervaring in meerdere bands uit het live circuit hebben opgedaan en garant staan voor een swingende avond. JustReload speelt verschillende stijlen: pop, rock, reggae, soul, blues en rock & roll. De bezetting is drums, bass, gitaar, keyboards, sax en 2 zangeressen. Een zanger ontbreekt nog. Kijk voor het repertoire op de website, uiteraard staan we open voor goede suggesties. We repeteren eens per 2 weken omgeving Tiel en... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Tiel (Gelderland). Geplaatst door gebruiker justreload op 23-02-2022, 128 keer bekeken.

Meer "Zangers en Zangeressen Gezocht" regio Gelderland

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!