Zangers en Zangeressen Gezocht in Doetinchem

4 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Doetinchem"

Wij gezellig stel ervaren muzikanten +/-35jaar (drummer, bassist, 2 gitaristen) zoeken een zanger (25-55jr) die zich geroepen voelt om met ons een set stevige uiteenlopende rockcovers neer te zetten. Hierbij denkende aan o.a. Muse, Billy Idol, Blink182, GreenDay, Wolfmother, Volbeat, CCR, e.d. De insteek is een gezellige wekelijkse repetitie (Lichtenvoorde), en uiteindelijk een aantal keer per jaar on stage. Interesse? Doe een bericht, en kom... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Doetinchem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker DrummerT op 04-02-2024, 110 keer bekeken.

Zoek je een band in de omgeving Doetinchem/Aalten? Hou je van old school rock in de stijl van Eagles en AC/DC, of van wat modernere rock als Foo Fighters en Anouk? Dan zijn wij wellicht de band voor jou. Wij zijn van Drunen. Een band met redelijk ervaren muzikanten (van eind 20 tot begin 50 jr oud) en enkele optredens gedaan. En de wens om regelmatig op te treden. Twee gitaristen, een bassist en een drummer. Onze zangeres stopt op korte termijn. We zoeken dan ook een enthousiaste vervanger... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Doetinchem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker jduijnstee op 08-10-2023, 229 keer bekeken.

Wij (Tymon, Arjen, Matt en Thijs) zijn samen de band Cooler Heads. We spelen al een tijdje samen en maken alleen eigen werk. We kunnen zelf helaas (net) niet goed genoeg zingen, dus zoeken we nog iemand die dat beter kan dan wij ;-) We hebben een fantastische eigen oefenruimte in de buurt van Doetinchem. Een deel van ons woont in Deventer, dus we rijden elke week vanuit Deventer naar Doetinchem. Mocht je dus uit die omgeving komen is samen rijden zeker mogelijk! Je kunt wat opnames van ons... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Doetinchem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Coolerheads op 23-12-2022, 383 keer bekeken.

Ik ben al een tijdje op zoek naar leuke gezellige mensen die een passie hebben om een band te starten. Daarvan heb ik er al 2 gevonden een drummer en een pianist. Daarnaast zoeken wij nog een gezellige bassist en iemand voor vocals. Zelf speel ik gitaar en toekomstgericht bagpipe, alle vormen van instrumenten en zang zijn welkom. Uiteindelijk is het doel om te kunnen optreden bij bijvoorbeeld kermissen en kleinschalige feesten, en met een leuk programma de mensen te verrassen door zowel muziek... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Doetinchem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker GreenSkull op 20-10-2022, 150 keer bekeken.