Zangers en Zangeressen Gezocht in Druten

2 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Druten"

ZANGER OF ZANGERES GEZOCHT Allround coverband Blind DATE is een supergezellige club muzikanten met als thuisbasis het Land van Maas en Waal. Een avond brengen met goede muziek (van hedendaagse top 40 tot de stevige rock klassiekers) waar iedereen bij uit zijn dak gaat! Een spontane presentatie en interactie met het publiek is de kracht van Blind DATE. Geen vaste setlijsten maar inspelen op de zaal. De tent moet op zijn kop! Van een intiem privΓ© feest tot een grote feesttent: Blind DATE doet... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Druten (Gelderland). Geplaatst door gebruiker LeroyS91 op 02-02-2024, 158 keer bekeken.

Blues Rock band in oprichting zoekt nog een Zanger of Zangeres met een lekkere Blues/Rock strot. Als je daarbij nog elektrisch gitaar speelt, een solo niet schuwt, je ego niet in de weg zit, dan ben je van harte welkom! Eigen oefenruimte in Beneden-Leeuwen, 2 wekelijks repeteren op Woensdag of Donderdagavond. Gericht op optreden zo nu en dan, serieus met muziek, maar in een ontspannen sfeer met relaxte mensen . Je bent altijd welkom om een keer mee te spelen. Verder nog vragen? Laat maar komen!... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Druten (Gelderland). Geplaatst door gebruiker pvanpoelgeest op 12-11-2022, 162 keer bekeken.