Zangers en Zangeressen Gezocht in Ede

3 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Ede"

Voor onze progrock band zoeken wij een zangeres die het ook leuk vindt om haar eigen teksten te maken op bestaande zangmelodieën. 'Wij' zijn Herman (toetsen), John (basgitaar), Eric (gitaar) en Hans (drums). We zijn alle vier 50+. We spelen de muziek van de Poolse progband Albion. De band is er voor ons vooral om zelf beter te worden in wat we doen. Dus geen ambities om op te treden of andere hoge doelen, puur voor eigen plezier en groei. Wat niveau betreft zoeken we iemand die graag zingt en... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker h.kalkman op 24-02-2024, 67 keer bekeken.

Onze coverband zoekt een zanger. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag. De bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We zoeken een zanger die samen met de zangeres afwisselend lead en backing vocals kan zingen. Het is leuk als je ook een instrument speelt, maar dat is geen must. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 optredens per jaar. Leeftijd is tussen de 40 en 60 jaar. We hebben de setlist opgeschoond en... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Selma op 12-02-2024, 148 keer bekeken.

Rock and Blues band uit Ede zoekt een zanger, om weer een 6-mans formatie te zijn. Drummer, bass-gitarist, toetsenist, slag- (en backing) en een solo-gitarist zijn op zoek naar een zanger. We zijn een stel liefhebbers, amateurs maar met behoorlijk niveau en spelen eens per twee weken in Ede Cultura en voor de lol: we hebben er veel schik in en treden af en toe ook op. We zijn (op de drummer na…) 60-ers, met allemaal band- en podiumervaring. Nummers uit jaren 60-70 en ook later die we leuk... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Rudo op 23-07-2023, 382 keer bekeken.