Zangers en Zangeressen Gezocht in Culemborg

2 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Culemborg"

Heb je eigen liedjes geschreven of wil je een mooie cover maken? Kom dan met mij een single opnemen in Culemborg. Vocalisten kunnen bij mij inzingen en ik kan de meeste instrumenten opnemen. We lopen dan samen het arrangement na. We recorden je en gaan natuurlijk ook het een en ander bewerken. Dat doen we zodat het allemaal goed klinkt, we de gewenste vibe vangen en het nummer goed overkomt. Ik help je kortgezegd van a tot z met het verwezenlijken van een deugdelijke productie. Interesse? Stuur... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Culemborg (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Martijn-Culemborg op 02-05-2024, 56 keer bekeken.

Voorheen band Stadtholder is op zoek naar een nieuwe zanger.die ook zijn eigen teksten schrijft. en mooi zou zijn als hij ook nog gitaar speelt. We zijn drie vijftigers. We maken eigen nummers. En wat covers die we aan onze stijl hebben aangepast. onze muziek is eigentijds, eigenzinnig en een tikkeltje eigenaardig. Naast stevige rock, is er ook plaats voor gevoelige ballads en verrassende nummers. We spelen om de twee weken op zondag avond. om een indruk te krijgen kijk op de website hier staat... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Culemborg (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Hallertau op 07-04-2023, 173 keer bekeken.