Zangers en Zangeressen Gezocht in Nijmegen

22 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Nijmegen"

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zanger(es) die onze nieuwe band wil komen versterken! De bezetting is momenteel: gitaar, bas en toetsen (leeftijd: 23-25). Tot nu toe spelen we een beetje in de richting van Dire Straits, Toto en Coldplay, maar we staan zeker ook open voor andere stijlen! We... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker tijnhendrikx op 10-08-2023, 169 keer bekeken.

Ervaren zanger/toetsenist start met nieuw commercieel trio. Wil jij (zangeres) met enige regelmaat op het podium staan met een commerciële playlist van foute hits tot Top40 en Nederlandstalig tot Greatest hits, stuur dan even een berichtje. Om het lekker vol te laten klinken gaan we werken met... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker TITTS op 28-06-2023, 175 keer bekeken.

Wij, twee gitaristen van 38 en 39 met enige jaren gezamenlijke ervaring, zijn op zoek naar muzikanten om een nieuwe rockband mee op te richten. Eigen werk maken heeft onze voorkeur. We hebben al een aardige stapel aan riffjes en ideeën liggen waar we eventueel iets mee kunnen om samen nummers... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker smeets_robin op 05-04-2023, 223 keer bekeken.

Wij zoeken versterking voor onze zang sectie. Wil je graag optreden, heb je een goede stem en geen plankenvrees dan ben je van harte welkom een keer mee te reperteren. Wij reperteren ongeveer 1 x per twee weken meestal op dinsdag of donderdagavond. Op diverse social media is van alles te vinden... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker clubsoda op 03-03-2023, 353 keer bekeken.

Meer "Zangers en Zangeressen Gezocht" regio Gelderland

Meest bekeken advertenties in de categorie "Zanger / Zangeres Gezocht Nijmegen"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!