Zanger(es) Gezocht Zuid-Holland

Zanger(es) Gezocht Zuid-Holland

152 Advertenties Gevonden

IVM het doorstarten van onze band (bassist/drummer/gitarist) zijn we op zoek naar een zangeres, een gitarist, zanger en keyboard speler. Een combi mag ook. Dus een iemand die de instrumenten bespeelt maar ook... Lees meer »

Categorie: Zanger(es) Gezocht Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door: Navyhippie op 30-01-2023, 55 keer bekeken.

Voor Allround Coverband Just Groovin' zoeken we een 2e zangeres met een hogere stem voor lead en backing (makkelijk 2e stem kunnen zingen). Repeteren wekelijks in het Westland. Repertoire zeer divers van Amy Winehouse tot... Lees meer »

Categorie: Zanger(es) Gezocht Westland (Zuid-Holland). Geplaatst door: Just Groovin' op 29-01-2023, 107 keer bekeken.

Hoi, ik ben de slagwerker van " Mondayat7". Wij spelen rock/pop muziek heden/verleden. Om een idee te geven, Herman Brood, The Black Crowes, David Bowie, Chris Rea, Pearl Jam, Coldplay, Joe Cocker enz. Huidige bezetting... Lees meer »

Categorie: Zanger(es) Gezocht Zevenhuizen (Zuid-Holland). Geplaatst door: Teringtyfus op 28-01-2023, 95 keer bekeken.

Ha, Ik ben een gitarist op zoek naar een ervaren zanger(es) om een stevige funky rockband te beginnen. Doel is plezier en als alles loopt optreden. Lijkt me goed om zo om de twee weken te repeteren in de omgeving van Rdam.... Lees meer »

Categorie: Zanger(es) Gezocht Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door: Sander van der Vliet op 27-01-2023, 74 keer bekeken.

Akoestische band omgeving Dordrecht zoekt een ervaren gitarist/lead zanger, leeftijd 40+ om samen met onze zangeres (semi akoestische) optredens te gaan doen. De band bestaat verder uit een drummer, een bassist en een... Lees meer »

Categorie: Zanger(es) Gezocht Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door: edensandra@gmail.com op 26-01-2023, 82 keer bekeken.