Zangers en Zangeressen Gezocht in Den Haag

19 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag"

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel, ik speel gitaar en samen met bassist Lars en drummer Tom hebben wij onlangs een nieuwe band opgericht in de genre van Postpunk/Rock. Wij zoeken nog een goede frontman/zanger om de band en sound compleet te maken. Als je teksten kan schrijven dan zou dat top... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker marcelvt85 op 30-05-2024, 107 keer bekeken.

Hi, Wij (bassist en leadgitarist) zijn opzoek naar een singer-song writer om een band op te richten. We willen graag eigen songs maken in de richting van pop/rock/blues/alternative met als doel om op te treden. We hebben podium ervaring. De gitarist speelt al 29 jaar gitaar en is op de hoogte van... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Tuur op 07-05-2024, 100 keer bekeken.

Ons bandje bestaat uit een zanger en zangeres, gitarist en basgitarist. Wij spelen met veel plezier prachtige liedjes uit onze jeugd, o.a. van The Drifters, Traveling Wilbury’s, Beach Boys, Patti Page, Beatles, Monkees enz. We spelen semi-akoestisch met versterkte zang. We hebben al diverse... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker PieterStein op 04-04-2024, 130 keer bekeken.

Hey there, Gevorderde drummer en bassist zoeken een gevorderde gitarist, zanger en toetsenist voor een The Cure coverband. We repeteren in Den Haag. Ons doel is 1 x per week te repeteren en naar optredens toe te werken. Je moet dan o.a. denken aan nummers zoals: - At Night - Charlotte Sometimes -... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Roland Meyer op 23-02-2024, 100 keer bekeken.

We zijn op zoek naar een zanger met een rauwe rand aan zijn stem voor een coverband met uiteindelijk ook eigen werk. Qua genre zitten we vooral in de metal en grunge, maar we staan open voor alles wat een beetje stevig is. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op en dan kunnen we kijken of... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker agmmeer op 09-02-2024, 123 keer bekeken.

Raw Sparks; gitarist, bassist en drummer, is op zoek naar een zanger, ongeveer 30 tot 50 jaar, die vooral live, samen als band een strakke en vette sound kan neerzetten met veel ruimte voor eigen input. Raw Sparks is een groovende soms stevige rock coverband. Raw Sparks speelt o.a. covers van The... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Robbo Don op 12-12-2023, 239 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Zanger / Zangeres Gezocht Den Haag"