Zangers en Zangeressen Gezocht in Den Haag

22 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag"

Welke zangeres vind het leuk om samen met mij de frontlady te zijn bij onze gezellige en harmonieuze band. Wij zijn een goed op elkaar ingespeelde coverband en wij noemen ons Lady Driver. Wij repeteren om de week op woensdagavond in Zoeterwoude. Onze leeftijden variëren van 40 tot 60 jaar.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker PaulaD op 25-02-2024, 29 keer bekeken.

My name is Kaleka. I am 29 years old and currently living in The Hague. I was born in Kenya. I am a producer and keyboard player looking for a singer(s)/songwriter for collaboration on original songs. I make Afropop/Afrobeat, RnB-Hiphop, Instrumentals, and create Piano chill & relaxed vibes. I... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Kaleka Keys op 24-02-2024, 29 keer bekeken.

Hey there, Gevorderde drummer en bassist zoeken een gevorderde gitarist, zanger en toetsenist voor een The Cure coverband. We repeteren in Den Haag. Ons doel is 1 x per week te repeteren en naar optredens toe te werken. Je moet dan o.a. denken aan nummers zoals: - At Night - Charlotte Sometimes -... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Roland Meyer op 23-02-2024, 28 keer bekeken.

We zijn op zoek naar een zanger met een rauwe rand aan zijn stem voor een coverband met uiteindelijk ook eigen werk. Qua genre zitten we vooral in de metal en grunge, maar we staan open voor alles wat een beetje stevig is. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op en dan kunnen we kijken of... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker agmmeer op 09-02-2024, 58 keer bekeken.

Gitarist, drummer en bassist (30, 50, 60) alledrie ervaren muzikanten, zijn op zoek naar een goede zanger of zangeres voor een her op te starten coverband. Wij willen een beetje de funky/bluesrock kant op gaan. We hebben al een setlist waar we eventueel nummers van kunnen spelen als jij die ook... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker noud op 05-02-2024, 121 keer bekeken.

Raw Sparks; gitarist, bassist en drummer, is op zoek naar een zanger, ongeveer 30 tot 50 jaar, die vooral live, samen als band een strakke en vette sound kan neerzetten met veel ruimte voor eigen input. Raw Sparks is een groovende soms stevige rock coverband. Raw Sparks speelt o.a. covers van The... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Robbo Don op 12-12-2023, 213 keer bekeken.

Wij zijn een Coverband en opzoek naar een zanger die samen met onze zangeres het front van onze band kan vormen, Je moet wel de techniek beheersen om ook n 2e stem te kunnen zingen , Wij zijn een Allround Cover. Band uit de regio Den Haag Hebben regelmatig leuke optredens Zie... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Fred Star op 04-09-2023, 303 keer bekeken.