Zangers en Zangeressen Gezocht in Gorinchem

2 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Gorinchem"

Zanger/Zangeres gezocht voor Hardrock band. Wij zijn een semi coverband 50/50 cover en eigen werk. Stijl 80’s/ 90’s en ook wat nieuwer werk.Bands die we coveren zijn : Hardline, Kingdom Come, Harem Scarem, Skid row, Danger danger enz…. Wij zoeken iemand met : humor, een goede strot, humor, 101% inzet en een beetje humor. We zijn in het bezit van een eigen oefenruimte van alle gemakken voorzien in Gorinchem. Dus trek je stoute schoenen aan of haal die microfoon uit de wilgen Get your ass... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Gorinchem (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker vanLions op 19-09-2023, 120 keer bekeken.

Onze band Classic Mind zoekt een goede rockzanger met een goede stem en excentrieke looks, een rockster die nog niet gevonden is dus. We zoeken wel iemand die redelijk goed Engels kan spreken. Onze band bestaat uit een slaggitarist, leadgitarist, drummer en bassist, en zonder zanger komen we natuurlijk nergens. We willen er echt voor gaan, dus voel jij dat dit wat voor je is? Ga er dan met ons voor! Groeten, Racy Roxx van Classic... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Gorinchem (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Allan Strix op 26-02-2023, 216 keer bekeken.