Zangers en Zangeressen Gezocht in Zevenhuizen

2 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Zevenhuizen"

De band β€˜staat’, maar we missen nog een strot die het aandurft om volwassen teksten te zingen in het Nederlands. En alles eigen werk, dus je kunt jouw eigen zangpartij invullen. Gaaf toch? Nederlandstalig, maar geen smartlappen of feestmuziek. In plaats daarvan eerder stevige rock met een symfonisch sausje. We repeteren wekelijks op woensdagavond bij www.dgsound.nl in Zevenhuizen Het plezier staat voorop, niet alleen in de oefenruimte, maar ook zo nu en dan op een podium. Wij zijn niet... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Fred op 08-04-2023, 217 keer bekeken.

Hoi, ik ben de slagwerker van " Mondayat7". Wij spelen rock/pop muziek heden/verleden. Om een idee te geven, Herman Brood, The Black Crowes, David Bowie, Chris Rea, Pearl Jam, Coldplay, Joe Cocker enz. Huidige bezetting toetsenist, bas, lead en rhytmguitarist en drums. Wij oefenen op maandagavond in Zevenhuizen bij DG sound. Tijdens repetities maken we gebruik van Earin. Als band zoeken wij een gemotiveerde zanger die bereid is mee te denken over nieuwe nummers en in bezit is van eigen gear en... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Teringtyfus op 28-01-2023, 269 keer bekeken.