Zangers en Zangeressen Gezocht in Boskoop

3 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Boskoop"

Zijn er nog zangers en of zangeressen die Alleen of met twee covers kunnen en Willen zingen die niet iedere band speelt maar van een beetje uitdaging houden Dan moet je bij ons zijn flinke band met 4 blazers lekker muziek maken en niet het geijkte repertoire... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Boskoop (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker saxofoon op 10-05-2023, 208 keer bekeken.

Mak An band zoekt Zanger / toetsenist tussen de 30 en 70 jaar oud. Wij zijn ook op zoek naar toetsenist , mag ook combi zijn zanger /toetsenist Ervaring niet vereist. Wij spelen diversen stijlen, maar wel houden wij van Rock en Blues. Het zou mooi zijn als je graag Blues en Rock nummers wilt zingen. Lijkt het je leuk om een keer mee te oefenen, dan hopen wij dat je op deze advertentie reageert. Wij hopen eind dit jaar of begin volgend jaar optredens te kunnen gaan doen. Niet veel maar zo af en... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Boskoop (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker andredorien op 17-03-2023, 185 keer bekeken.

Vette band met drums, bas, toetsen, gitaar en 4 blazers is op zoek naar een zanger om onze band compleet te maken. We hebben al een aardig reportoir. Wij zijn geen bruiloften en partijen band. We spelen meer de onbekende lekkere covers van bv Tower of Power, New Cool Collective, Sven Hammond, beetje soul, beetje funk. Belangrijk: wij repeteren elke dinsdagavond in een studio in... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Boskoop (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Ruutuut op 01-02-2023, 233 keer bekeken.