Overige Muzikanten Gezocht


118 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten Gezocht"

Ik ben een beginnend gitarist die het vooral leuk vindt om nummers te maken. Ik zou graag in contact willen komen met andere beginnende muzikanten voor het creëren van een bandje. Ik heb een oefenruimte beschikbaar waar ik zo nu en dan heen ga om wat te jammen of nieuw gecreëerde nummers te... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Houten (Utrecht). Geplaatst door gebruiker kev_nl op 25-03-2023, 39 keer bekeken.

Mijn naam is Roland, 58j. Speel voornamelijk slaggitaar, acoustisch en versterkt met een uitstapje naar electrische gitaar. Ben beginnend, dwz speel voornamelijk met chordify een 200 nummers , en heb wekelijks een lesje. Vrij uitgebreid muziekgenre maar geen metal of rock. Zou graag met mensen... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Bergen op Zoom (Brabant). Geplaatst door gebruiker Roland op 22-03-2023, 31 keer bekeken.

Drummer en bassist gezocht voor blues country band. Wij twee gitaristen/zanger willen graag een kwaliteits band beginnen We zoeken in de regio Budel en Pelt. Het betreft een eigen samen te stellen repertoire aangevuld met covers zo als de band ze aanvoelt. Beide hebben we een worship/gospel... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Budel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Tonnie van Meijl op 19-03-2023, 34 keer bekeken.

Yoo, Wij zijn 2 vrienden die graag een king gizzard-esque jamrock band zouden willen beginnen. Een mengelmoes van psychedelische rock, punk, pop, funk, jazz en meer met nummers die veels te lang door gaan en ruimte voor jams. andere bands die ons inspireren zijn bijvoorbeeld: Radiohead, Pink Floyd,... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Hoofddorp (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Turboklaar op 16-03-2023, 55 keer bekeken.

Salonorkest Symphonia wil graag nieuwe leden verwelkomen. Momenteel zoeken wij met name violisten, dwarsfluitist, contrabassist, hoornist, hoboist. Niveau: gemiddeld. Als je interesse hebt om mee te doen laat het ons dan weten. Iedere belangstellende is altijd van harte welkom om een keer te komen... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Bruinsjo op 18-02-2023, 51 keer bekeken.

Best bekeken in "Overige Muzikanten Gezocht"