Overige Muzikanten Gezocht

130 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten Gezocht"

Hoi ik ben Lars, een toetsenist met veel ideeën, op zoek naar bandleden om eigen werk mee te gaan maken. Op het moment ben ik op zoek naar een drummer, bassist, gitarist en/of blazer. Hiermee wil ik de ideeën, die ik toe nu toe heb, uitwerken. Verder hoop ik dat ik niet de enige ben die... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Laars op 20-09-2023, 22 keer bekeken.

Hallo, Wij bestaan momenteel uit 2 gitaristen en zijn hard op zoek naar gemotiveerde bandleden om ons te komen versterken in dit avontuur. Er is al enig materiaal aanwezig, maar hierin staan we nog graag open voor input. De invloeden die we voornamelijk nu spelen zijn groovy, death, melodic,... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Levai op 11-09-2023, 42 keer bekeken.

Hallo beste muzikanten van beide seksen. Lijkt het jullie iets om -vooralsnog- een poging te wagen voor het plezier en wellicht tot een bandje te komen? Ik ben voor veel muziek in maar voorlopig gaat mijn voorkeur uit naar iets symphonisch, -melodieus met zang. Het liefst eigen werk. Naast bas en... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Schiedam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Boris op 20-08-2023, 70 keer bekeken.

Schudden voor Gebruik zoekt MUZIKAAL LEIDER Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik zoekt per november 2023 een muzikaal leider. Een aanvoerder die muzikaal boven de groep staat en tegelijkertijd ruimte geeft voor inbreng vanuit de leden, positief kritisch sturing geeft aan de repetities en in... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Schudden voor gebruik op 17-08-2023, 52 keer bekeken.

Artiest/songwriter met veel eigen muziek is op zoek naar muzikanten om een professionele band te starten. Repetitieruimtes hebben we beschikbaar. Doel: Een professionele, goed draaiende band die regelmatig optreed. Omgeving: Zuid-Holland Muziekgenre: Afro/Latin/Pop/R&B Klik op de YouTube link om... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Den Haag/Rotterdam/Leiden (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Yacn op 11-08-2023, 71 keer bekeken.

Voor het oprichten van een nieuw trio ben ik op zoek naar een ervaren gitarist en toetsenist (M/V/X) die tweede/derde stem en soms lead kunnen zingen. Doel is het max 20/30x per jaar optreden op kleinere gelegenheden zoals bedrijfsfeestjes, jubilea, terrassen etc. Repertoire; zo breed mogelijk... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Kerkenveld (Drenthe). Geplaatst door gebruiker RBHvX op 09-08-2023, 50 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!