Overige Muzikanten Gezocht in Utrecht

11 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten Gezocht in Utrecht"

Gitarist (60+) zoekt muzikanten (gitarist, drummer, basgitarist, toetsenist en zanger(es))om samen classic rock nummers te spelen met een accent op Pink Floyd nummers. Uitgangspunt is plezier hebben in samen muziek maken. Muzikanten die ik zoek : - hebben een redelijk speelniveau, - hebben weinig... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Houten (Utrecht). Geplaatst door gebruiker peter rely op 02-11-2023, 59 keer bekeken.

Wij, Frightair, zoeken uitbreiding met toetsen, bassen, drummer. Zijn een redelijk gevorderd trio van zangeres, gitarist en cajonner. Breed repertoire, pop, jazzie, middle etc. Studio in Soest bespelen we 1maal per 2weken, soms wat minder. Klik en flow zijn een must, Wij horen graag van... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Soest (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Frightair op 28-09-2023, 74 keer bekeken.

Ik ben een beginnend gitarist die het vooral leuk vindt om nummers te maken. Ik zou graag in contact willen komen met andere beginnende muzikanten voor het creëren van een bandje. Ik heb een oefenruimte beschikbaar waar ik zo nu en dan heen ga om wat te jammen of nieuw gecreëerde nummers te... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Houten (Utrecht). Geplaatst door gebruiker kev_nl op 25-03-2023, 121 keer bekeken.

De band By Coincidence zoekt een geluidstechnicus om het geluid te regelen bij onze optredens. Onze apparatuur is goed up to date. We spelen met in-ear. Het mengpaneel is 32 kanaals en wordt bedient door middel van een I-pad. Je kan dus vanuit de zaal of waar het optreden ook plaats vind het geluid... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker fundeks op 25-01-2023, 171 keer bekeken.

Voor twee cover-bands die (twee)wekelijks repeteren en die zo nu en dan optreden zoek ik een geluidsmens. Voor ons is het een hobby om met muziek bezig te zijn, voor jou ook? Als er verdiend wordt met een optreden, deel je uiteraard mee. De grootste verdienste zit 'm in het gevoel dat je hebt als... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker rob.g op 26-12-2022, 99 keer bekeken.

Best bekeken in "Overige Muzikanten Gezocht Utrecht"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!