Overige Muzikanten Gezocht in Zuid-Holland

28 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten Gezocht in Zuid-Holland"

Hallo beste muzikanten van beide seksen. Lijkt het jullie iets om -vooralsnog- een poging te wagen voor het plezier en wellicht tot een bandje te komen? Ik ben voor veel muziek in maar voorlopig gaat mijn voorkeur uit naar iets symphonisch, -melodieus met zang. Het liefst eigen werk. Naast bas en... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Schiedam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Boris op 20-08-2023, 97 keer bekeken.

Hallo mijn naam is Han ik ben 21 en speel gitaar. ik wil al best lang graag een metal band beginnen denk vooral aan slipknot metallica megadeth stuff. Ik zoek naar een drummer zanger en bassist en eventueel een 2de gitarist die vooral dan solo partijen en harmonies speelt. Lijkt je dit wat kan je... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Han39091 op 16-07-2023, 80 keer bekeken.

Wij zoeken iemand die de band kan "verkopen" met passie en doorzettingsvermogen. Als 5de bandlid neem je vooral de taak van het regelen van optredens op je, en denk je ook mee hoe we de ChickenBeefBand op een hoger plan brengen. Weet jij of ben jij de geknipte persoon voor de job? Laat het dan... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Katwijk (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker ardrock op 16-07-2023, 87 keer bekeken.

Wij, 4 å 5 amateur muzikanten, gitaar, bas, drums, zang, rond de 70, oefenen elke vrijdagmiddag in Popradar Loosduinen, zijn op zoek naar versterking door instrumentalist (el. piano, viool, accordeo, oid). Just for fun. We spelen eigen nummers, qua tekst en muziek. Stijl: eigen, Americana, beat,... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Rens op 07-07-2023, 80 keer bekeken.

Ik zoek mensen die lekker willen jammen, zelf doe ik vooropleiding aan het conservatorium (nu codarts volgend jaar Den Haag) en speel ik gitaar. Ik zoek mensen met ambitie om beter te worden in samenspelen en goed naar anderen willen luisteren. Repeteren waarschijnlijk in spod. Zo'n 1 a 2x per week... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Archwood.301 op 30-05-2023, 98 keer bekeken.

Best bekeken in "Overige Muzikanten Gezocht Zuid-Holland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!